Şimdi Ara

75.000 TL F/P araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
4.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volvo S60/V60

• Avensis var memnunum çok LPG taktım miss tavsiye ederim

• Hocam pejo 308 bluehdi modelleri. Hem çok az yakar hem servisi ucuz. Kesinlikle başka araç bakmayın

• Bende 70-75 civarı araç bakıyorum. Full araç benim tercihim. Hyundai i30 Elite ve Egea 1.6 Multijet Lounge araçları dikkatimi çekiyor.

Kime sorduysam egea alma dediler. Egea bu kadar kötü bir araba mı? ben tasarımını, performansını, az yakmasını çok beğendim. Ama onu alınca herkes beni ezikleyecek gibi bir hisse kapıldım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliOzerSK

Bende 70-75 civarı araç bakıyorum. Full araç benim tercihim. Hyundai i30 Elite ve Egea 1.6 Multijet Lounge araçları dikkatimi çekiyor.

Kime sorduysam egea alma dediler. Egea bu kadar kötü bir araba mı? ben tasarımını, performansını, az yakmasını çok beğendim. Ama onu alınca herkes beni ezikleyecek gibi bir hisse kapıldım :)
    Sen dinle çevreni alma

• Golf 7 tdi. Yada passat

Zarar da ettirmez, üzmez de.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 çocuk babası olduğunuz için skoda yeti, opel meriva gibi araçlara bakabilirsiniz. Güzel temiz masrafsız düşük kmlerde bulabilirsiniz o paralara.
  • Hocam al sat yapacaksanız yeni Polo bakın ilana koyulan araçlar hızli gidiyor

C4 1.6 Bluhdi eat6 olabilir
  • AliOzerSK kullanıcısına yanıt
    Egea bence de alınmaz

• Bence Nissan Pulsar tam bir F/P aracıdır. arladaşımda vardır. Satıyor ev aalcak. param olsa kaçırmam inanılmaz temiz.
    CVT şanzıman kafa rahat. 3 yıl garanti. ayrıca çok geniş ferah araç şiddetle oneririm. fiyatı da gayet makul tutmuş . kesinlikle temizdir. gazete kağıdı koymadan binmez temizlik takıntısı var :)

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-nissan-pulsar-otomatik-sifir-ayarinda-temiz-kazasiz-hasarsiz-599168493/detay/

İlan NO : 599168493

• Bence Nissan Pulsar tam bir F/P aracıdır. arladaşımda vardır. Satıyor ev aalcak. param olsa kaçırmam inanılmaz temiz.
    CVT şanzıman kafa rahat. 3 yıl garanti. ayrıca çok geniş ferah araç şiddetle oneririm. tam aile arabasıdır. quasqai den geniştir. fiyatı da gayet makul tutmuş . kesinlikle temizdir. gazete kağıdı koymadan binmez temizlik takıntısı var :)

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-nissan-pulsar-otomatik-sifir-ayarinda-temiz-kazasiz-hasarsiz-599168493/detay/

İlan NO : 599168493

• Sıfır isteniyorsa SEAT İBİZA 1.0 TURBO
    ikinci el isteniyorsa NİSSAN PULSAR 1.5 DİZEL
  • Peugeot 5008 alın aşırı geniş ve sağlam bir araç

• Aynı soruyu 65 bin tl, Sedan, dizel, 2012 ve üstü araç olarak sorarsak ne cevaplar verirsiniz dostlar?

• Sahibinden sitesinde sıfır km astra edition plus var, bir de corolla 1.6 life modelleri var. Şu anda en alınası araçlar bunlar bence.

• O fiyata Volvo v60 bulunuyorsa v60 alırdım ben ama al sat aracı değil uzun süre kullanmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Aynı soruyu 65 bin tl, Sedan, dizel, 2012 ve üstü araç olarak sorarsak ne cevaplar verirsiniz dostlar?
    C5 ve 508 geldı aklıma ılk olarak

• Fluance

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.