Şimdi Ara

75.000 TL F/P araç tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
4.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chrysler-erdem-den-2005-chrysler-300c-2%2C7-v6-siyah-bej-lpg-li-hatasiz-582990125/detay

77.750 TL.

Chrysler 300C. Reno meno hikaye bunun yanında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerinizde olsam direk octaviayaya bakardım.

• ekonomi o hale geldi ki bu fiyata Egea demek zorundayım maalesef.
  • 2008

• Yeni kasa PEUGEOT 308 1.6 DİZEL.
  • Opel astra 2013-2014
    Ford focus 1.6 tdci 2013-2015
    Hyundai i30 1.6crdi 2012-2015

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 100kmde 20litre yakıt yakacak araba mı f/p aracı olucak

• Ford focus dizel manuel şehir içi eco kullanırsan 5.1 - 5.0 yakıyor.

• C4 ve Kıa Ceed donanım ve fiyat açısından en idalleri bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    Arabanın sıfırı olmuş 210 bin tl.

Şu forumda 2.el fiyatlarına sallıyosunuz boyuna da arabanın sıfırı zam yiyince 2.eli de yer tabi. Bunda fırsatcılık yok, arabası olmayan araba alsın diye ucuza vercek hali yok kimsenin parası olan alır olmayan binsin otobüse. ( Bazı istinai araç fiyatlarını kastetmiyorum.)

Konu sahibi arkadaşada önerim 1.6crdi otomatik i30 güçlü araba şık tasarım güzel şanzuman.

• Throvision kullanıcısına yanıt
    F/P derken yakıt tüketimini değil, aracın kendisini ve fiyatını kastediyorlar.

• nacker kullanıcısına yanıt
    Sizin araba ne hocam

• Ben size Kia cee'd Citroen C5 ve octavia öneririm hocam

• AliOzerSK kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben oto galeride çalıŞmış biri olarak egea çok dandik ve rahatsız arkadaş bir araba bu kadar rahatsız olamaz kısa kullanımda ön koltukta belinin ağrıdığını bilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Efsane033

Merhaba ben oto galeride çalıŞmış biri olarak egea çok dandik ve rahatsız arkadaş bir araba bu kadar rahatsız olamaz kısa kullanımda ön koltukta belinin ağrıdığını bilirim
    +1

• singlewalf S kullanıcısına yanıt
    Pulsar fp arabası ama 70-72 arasına tekna otomatik vs alırsan, tce ile cvt kombosuna 80-82 ödemek yerine gayet keyifli ve iyi seçenekler var. Örneğin C4 Bluehdi Eat6 80 civarına bulabilirsin. Dizel daha güçlü ve muhtemelen daha yüksek tork +daha iyi keyifli bir şanzıman, muhtemelen 308 1.2 130bg eat6 bulunur. Alternatifleri çok...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrct M kullanıcısına yanıt
    Volvo s40 1.8, 2001 model.

• quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Pulsar fp arabası ama 70-72 arasına tekna otomatik vs alırsan, tce ile cvt kombosuna 80-82 ödemek yerine gayet keyifli ve iyi seçenekler var. Örneğin C4 Bluehdi Eat6 80 civarına bulabilirsin. Dizel daha güçlü ve muhtemelen daha yüksek tork +daha iyi keyifli bir şanzıman, muhtemelen 308 1.2 130bg eat6 bulunur. Alternatifleri çok...
    Pulsar ın içi ferahlıgı gibi özellikleri var. fransız arabaları saymıssın kardeş. o ayrı bir tercih. sıkıntıları olabilir. tercih meselesi. sonucta arabanın temizliği, km si, ... bir çok değişken var. spesifik ilan karşılaştırmak daha doğru olacaktır bence. ama fransızdan sa nissan tercihim olur her zaman.
  • singlewalf S kullanıcısına yanıt
    Otomobil forumunda fransız aracı fln komik yazılar, sanırsın burası köy kahvesi, beğenmediğin fransızlar 308 3008 508 gibi muhteşem araçlar yaptılar. Taş gibi otomatik vites ve motorlara sahipler...

Ben insanlara dizel otomatik olsun, ocağına incir ağacı dikmesin diye c4 yazdım. Sorunlara sıkıntılara bakacaksak önce Nissanın ünlü cvt arızalarına bakmak lazım. Pulsar daha yeni araç 3-4 sene sonra cvt ler arıza yapınca neler olur görürüz...

Bir tarafta sorunsuzluğu ismi ile bilinen hdi nin en güncel versiyonu bluehdi motor ve herkesin takdir ettiği yeni nesil sorunsuz tam otomatik eat6 var. Diğer yanda Renaultun yağ yakmasıyla tanınan 1.2Tce motoru ile , performans törpüleyici turbolu motorlara karşı dayanıksız aşırı pahalı cvt şanzımanı

Fransız beğenmedin almanlara ne dersin acaba;

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2013-golf-7-42.000-km-hatasiz-boyasiz-1.2-tsi-dsg-servis-bakimli-600711838/detay

Her anlamda pulsardan 1 gömlek üst bir araç 80.000 e iyi niyet garantili bulunuyor.

Dsg yazarsın diye baştan diyeyim, baskı değişimine 60-70bin km var. Mekatronik arızası olursa iyi niyetle en fazla 4-5bin tl öder. Nissan cvt arızalarıyla ünlü xtronic serisi micralarda acayip fahiş ücretler istenerek değiştiriliyor tamir olayı yok (30-40bintl) Bendede cvt şanzımanlı araç var. Aşşağı yukarı fiyatlarını biliyorum. Bendeki JF015E cvt için 4500-5000$ arası fiyatlar çıkıyor. Servislerde tamiri yok değişim oluyor. Arızalansa banada öyle bir fatura gelecek. Üstüne Nissan 1.6dci xtronicte olan ortada turboya bu şanzıman dayanamıyor. Açık ve net...

İnatla 80 bine çok yakan , ağır ivmelenen , şanzımanda sorun olması halinde anahtarı servise bıraktıracak masrafları olan bir araca fp diyorsanız o size kalmış. Bu paraya (premium hariç) bütün C sınıf benzinli otomatik hb araçlar bulunur. Ayrıca gerçek fp diyebileceğimiz dizel otomatik sorunsuz araçlarıda buluruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• WSniper10 W kullanıcısına yanıt
    Aracınız ilanda galiba

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.