Şimdi Ara

75.000 TL Sıfır Sedan Araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaşım 32 nasip olursa ilk arabamı alacağım. Kafamda iki model var.

Opel astra 1.6 benzinli sedan. Cıtroen C elysee 1.6 hdi dizel. Şimdi hepiniz belki opel diyeceksiniz. Yıllık km 7,8 bin civarı. Senede 1 kere uzun yolum olur oda gidersem daha çok şehir içi kullanımı. Beni düşündüren arabayı genellikle yüksek devirli ve süratli kullanıyorum o yüzden pek yakıt ekonomisi sağlayamam. Bu yüzden cıtroen yakıt yönünden daha cazip geliyor. Sizce konfor,yol tutuş,malzeme kalitesinden vazgeçip cıtoren mi alasam.

• Hocam yılda 7k km için dizel almayın, daha guvenli ve kaliteli olan astrayı alın. Cok yorarsa lpg takarssınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8000km/yıl Astra en iyi ihtimalle 10 litre yaksa 5040 TL yakıt parası yapar. (benzin 6.30 baz aldım), Citroen de 7 litre yaksa 8000 km'de 3248 TL yakar. (5.80 motorin). Sürekli dip gaz kullanacaksanız ben dizelin ömründen de yiyeceğinizi ve yakıtı arttıracağınızı düşünüyorum özellikle torku hissedince daha da gaza oturursunuz. Opel'in konforunu vs düşünürsek ben Opel'i seçer sonra hesabımı yapar sağlam bir markanın lpg'sini taktırırdım. 1.6 motor bir de zorlayınca yakıt olarak üzer 10 litre en iyi ihtimal.
  • Opelin direksiyonun başına geçersen bırakmazsın bence önce citreone denemelisin

• Arkadaşımda aynı ikilemde kalıp sedan Opel Astra aldı.

Ben olsam Opel Astra alırdım kendime.

Arkadasimdaki astrayi kullandım bir kaç defa hoşuma gitti.

Citroen başka bir arkadaşın firma araciydi. 1-2 saatlik yolda arkadaşın yanında Citroen ile gittim yol tutuş olsun güven olsun hoşuma gitmedi hiç. Hatta Citroen 120-130 dan sonra gezinmeye başlıyor sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakıltaşı__1 -- 30 Haziran 2018; 14:40:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.