Şimdi Ara

75-300 lens nerelerde ve hangi ortamlarda kullanılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fotoğrafçılığa yeni başladım diyebilirim. Daha bugün yeni bir fotoğraf aldım ve aldığım fotoğraf makinesi ve lensin haricinde 75-300 lensim oldu. Bu lens yada objektif hangi ortamlarda kullanılır. Yorumlarınızı bekliyorum hergün kendimi geliştlricem bu konuda....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• burak01_ kullanıcısına yanıt
    Tele bir obkektif almışsınız, dış mekanda yakınlaşma gereği duyduğunuz konuların çekiminde kullanılabilir, bir martı, uzaktaki bir gemi veya bir yüz. yalnız unutmamanız gereken zoom yaptıkça ışığı kaybedeceksiniz, fotoğrafta ışık her şeydir. Güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lentil

Tele bir obkektif almışsınız, dış mekanda yakınlaşma gereği duyduğunuz konuların çekiminde kullanılabilir, bir martı, uzaktaki bir gemi veya bir yüz. yalnız unutmamanız gereken zoom yaptıkça ışığı kaybedeceksiniz, fotoğrafta ışık her şeydir. Güle güle kullanın.

Teşekür ederim hocam

• Gece kullanırsanız iyi sonuçlar almanız çok zordur. Gün ışığında kullanmak daha mantıklı. 100-200mm arasında güzel portreler çekilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: thediskavrici

Gece kullanırsanız iyi sonuçlar almanız çok zordur. Gün ışığında kullanmak daha mantıklı. 100-200mm arasında güzel portreler çekilebilir.

Sağlam bir tripod ile çok rüzgar olmayan bir gecede iyi görüntü alınabilir de tabii. :D
  • güle güle kullan,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.