Şimdi Ara

75 Bin Bütçe Öneri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Ne kadar yakıyor
    Sanırım siz başka konuda da sormustunuz. Orada cevap vermiştim ama alıntı yapmadığım için görmediniz.
    Alır almaz uzun yola çıktım 900 km yaptım ortalama 4.2 idi.(3 kişi bagaj ful dolu yetmedi arka koltukta bavul ve klima açık) Aşırı hızlı gitmedim ancak ekonomi yapmak adında yavaş değildim. Üzerindeki Lastikler kış lastiği idi. Sanırım bu da yakıtı arttıran bir unsur.
    300 km de şehir içi kullanımım oldu. (biraz fazla trafikte) toplam 1200 km 4.4 sabitledi. (hala kış lastiği var) Yüzde 90 eco mod da kullaniyorum. 1.5 110 dci ve 1.0 ecoboost 125 den sonra bana yakıtı çok iyi geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • True_Sun kullanıcısına yanıt
    Piyasadaki en az yakan araçlardan zaten corsa 1.3 easytronic

Kullanıcısı çok bulunmuyor, gerçek verileri görmek iyi oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sizce ekimi kasımı beklemelimiyim ?
  • Ekimi kasımı bekledik bir şey olacagı yok firmalar ötv indirimi gelecek diye fiyat güncelliyor ötv indirimi gelsede gene aynı paralara aynı araçlar denk geliyor...
  • hatchback kriterini atlarsanız fb7 bulunursa alınır geçilir bu paraya
  • Megane 3 1.5 dizel otomatik bakabilirsiniz, 2014 sonrası makyajlı kasada bütçeye göre touch ya da touch plus donanım ya da 2010-2013 dynamic ya da privilage donanım olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 5 Ekim 2019; 17:56:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: True_Sun

Sanırım siz başka konuda da sormustunuz. Orada cevap vermiştim ama alıntı yapmadığım için görmediniz.
    Alır almaz uzun yola çıktım 900 km yaptım ortalama 4.2 idi.(3 kişi bagaj ful dolu yetmedi arka koltukta bavul ve klima açık) Aşırı hızlı gitmedim ancak ekonomi yapmak adında yavaş değildim. Üzerindeki Lastikler kış lastiği idi. Sanırım bu da yakıtı arttıran bir unsur.
    300 km de şehir içi kullanımım oldu. (biraz fazla trafikte) toplam 1200 km 4.4 sabitledi. (hala kış lastiği var) Yüzde 90 eco mod da kullaniyorum. 1.5 110 dci ve 1.0 ecoboost 125 den sonra bana yakıtı çok iyi geldi.

Alıntıları Göster
    Eğer ki kriter az yakması ise 1.5 dCi Clio manuel çok daha az yakıyor. Üst segment araç alacak param var, Allah'a şükür ki gelirim de iyi sayılır ama inanın sırf az yakıtı modern özellikleri kullanışlılığı için Clio 4 dci aracımdan vazgeçemiyorum. Klima kapalı 100 km sabit hızda 3 kişi yolcu 200 km yol yaptım iki şehir arası git gel yani rakım farkı yok ve ortalama tüketim 3.3 lt / 100 km.
    Klima açık olunca aynı şartlarda 3.6 lt ortalama tüketim oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnerman -- 5 Ekim 2019; 18:3:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: funnerman

Eğer ki kriter az yakması ise 1.5 dCi Clio manuel çok daha az yakıyor. Üst segment araç alacak param var, Allah'a şükür ki gelirim de iyi sayılır ama inanın sırf az yakıtı modern özellikleri kullanışlılığı için Clio 4 dci aracımdan vazgeçemiyorum. Klima kapalı 100 km sabit hızda 3 kişi yolcu 200 km yol yaptım iki şehir arası git gel yani rakım farkı yok ve ortalama tüketim 3.3 lt / 100 km.
    Klima açık olunca aynı şartlarda 3.6 lt ortalama tüketim oluyor.

Alıntıları Göster
    Bu mesajınıza anca 5 / 6 ay sonra cevap verebilirim. 😊

Anca o zaman yaz lastiklerim olur (aşırı sıcak havada kış lastikleri sanırım sağlam yakit artışı sağlıyor) ve anca o zaman sabit 100 km ile deneyebilirim.

Yakit veriniz çok iyi.

Sanırım sabit 100 km ve yuksuz (sadece 3 kişi) bu ortalamayı corsa da tutturur. Yada en azından yakınlarında dolaşır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.