Şimdi Ara

75 lik connect aile kullanımı için yeterlimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum..

• Bazısına yeter bazısına yetmez.Aile kullanımıda olsa araç dolu olacak bagaj..vb.Kasada ağır.Yetmez diye birşey yok ama alabiliyorsan 90 lıklara bak.(bence)
  • Onu bilemem ama, o soru ile ilgili yeterli cevabı Tam bu noktadan alabilirsiniz.
  • bilemem ama, o soru ile ilgili yeterli cevabı Tam bu noktadan alabilirsiniz.

bu ne demek şimdi???
  • kağnı gibi bir araba almak istiyorsanız neden olmasın
  • 90 hatta 110 luk öneririm ...
  • Yetmez..işyerinde var.bazen 4 kişi binip biryere gitmrk isteyince araba sanki ıkınıyo...niye 75 beygir araba yaparlar anlamıyom
  • +1
    quote:

Orijinalden alıntı: ezbiderli

Yetmez..işyerinde var.bazen 4 kişi binip biryere gitmrk isteyince araba sanki ıkınıyo...niye 75 beygir araba yaparlar anlamıyom

• bence 90 lık bak.Bende 90 lık kullanıyorum ara hızlanmaları deviri yakalarsan süper ama son hız bekleme
  • 75 hp cordobaya (tdi) yetiyor ama tork 195
    connect'ın biraz daha ağır olduğunu düşünürsek 90 lık daha mantıklı olur.
  • @hakanarikan14;

Bu açtığınız kaçıncı başlık?

3 Ağustos
    C-MAX 1.6 BENZİNLİMİ YOKSA SCENİC 1.6 BENZİNLİMİ?
    http://forum.donanimhaber.com/m_33470971//tm.htm

16 Ağustos
    CONNECT COMBİ 90 PS Mİ?110 PS Mİ?
    http://forum.donanimhaber.com/m_33764512//tm.htm

Sonra bir de burası? Amacınız nedir? Gerçekten almak istiyorsanız ya gidersiniz bayide incelersiniz, ya da burada "Arama" tuşuna basarak daha önceki deneyimleri araştırırsınız. Bundan önceki yazdığınız yerde size linkte vermişler, bunları şu adreslerden bulabilirsiniz diye. Kararsız olabilirsiniz, hala araştırıyor olabilirsiniz, ama bu tarz doğru değil. En başta bir kere burada yazdığınız birinci mesaja, insan verecek cevabı varsa da vermez, böyle soruş stili mi olur? Sizehttp://forum.donanimhaber.com/m_33764512//tm.htm adresinde linkler verilmiş, zahmet olmazsa yüzlerce sayfa karıştırarak hem aradığınızı bulabilir, hem de orada doğru düzgün sorduğunuz sorulara cevap da bulabilirsiniz...

--------------

Bir de bu konuyu şikayet etmem gerektiğini, burada böyle yazmamam gerektiğini bazı arkadaşlar düşünebilirler, şimdi böyle bir başlığı yukarda izah ettiklerim ışığında nasıl ve hangi gerekçeyle şikayet edeceksiniz ki? Ben provokasyon seziyorum bu tür hareketlerde...

• ????
  • 90 lık bakın derim 75 ps hızlanmakta zorlanır diye düşünüyorum
  • geçen hafta arkadaşımla ford bayii'ne gittim

fiyat sordum, 2010 model galericinin deyimiyle; ''apeseli'' ''kilimalı'' 75'lik connect'e 24450 dedi. fiyatı başta iyi geldi. sağlam beğendiğim bir araç connect. özelliklerine bakayım dedim, 0-100 km 18 sn. yakıt tüketimini bilmeyen yok zaten connect'in. galerici bile itiraf etti.

sonra teşekkür edip çıktım. hadi 14-15 sn olur da 18 sn, hantal bir araç olduğunu düşündürüyor insana. sollamalarda sıkıntı yaratacak gibi duruyor. 90 lık ve 110 luk çok daha güzel olur.
  • sanırım 75 lik konusunda herkes hem fikir..herhalde 110 luk en iyi seçim olacak.bugün internette gördüğüm ilanda 2008 110 bg 32000 km 23750 pazarlıksız böyle bir şey almak daha mantıklı galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanarikan14

sanırım 75 lik konusunda herkes hem fikir..herhalde 110 luk en iyi seçim olacak.bugün internette gördüğüm ilanda 2008 110 bg 32000 km 23750 pazarlıksız böyle bir şey almak daha mantıklı galiba.

• En az 90PS'lik bakın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sound of Freedom

yakıt tüketimini bilmeyen yok zaten connect'in. galerici bile itiraf etti.

http://forum.donanimhaber.com/m_33770502//tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lukunku

quote:

yakıt tüketimini bilmeyen yok zaten connect'in. galerici bile itiraf etti.

http://forum.donanimhaber.com/m_33770502//tm.htm

konu linki için teşekkür ediyorum

yalnız bu değerler uzun yolda elde edilmiş

şehir içinde connect fazla yakıyor tek büyük olumsuz yönü de bu bence

bunun dışında performans (110 ps), sağlamlık, güvenlik olarak connect'i çok beğeniyorum

edit: imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sound of Freedom -- 30 Ağustos 2009; 2:04:38 >

• quote:

konu linki için teşekkür ediyorum

yalnız bu değerler uzun yolda elde edilmiş

şehir içinde connect fazla yakıyor tek büyük olumsuz yönü de bu bence

bunun dışında performans (110 ps), sağlamlık, güvenlik olarak connect'i çok beğeniyorum

edit: imlâ

Rica ederim...

Linkin tamamını okudunuz mu? Şehir içi değerleri de var orada. Peki siz kendiniz, hiç Connect kullandınız mı, nasıl eminsiniz bu kadar "çok yakıyor" olduğundan? Ya size bunu söyleyenler, şehir içinde ne kadar yaktığını söylediler?

Ayrıca "çok yakıyor" ifadesi izafi bir cümledir, size az gelen şey bana çok gelebilir, size çok gelen de bana az gelebilir.

Saygılarımla...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.