Şimdi Ara

750 tl klima

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12 metre kare yere yaz kış klima 750 bütçe ne alınabilir, demir,vestel,aırfel haricinde

• Nerde oturuyorsunuz.eger izmirde iseniz.Şu anda zibro,da çok uygun fiyatla klima var.Gerçek japon.: zibro s 1526 bu cihazın peşin fiyatı 500,lira 140,lira montaj ,12,ay taksitli fiyatı 524,lira.artı üzerine 140,lira montaj koyun.Çok uygun şu anda bu cihaz tam sizin ölçünüzede uyar.Bu pazar nasip olursa izmirden manisaya bana aynı sizin ölçülerinizde ,12,metre karelik bir odama takılmak üzere bir ekip gelecek zibro s1526,yı şipariş verdim nasip olursa bu pazar takılacak.Sizde bu ürünü alın fiyatı gerçekten yarıdan dahada ucuz..iyi günler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: iclavak

Nerde oturuyorsunuz.eger izmirde iseniz.Şu anda zibro,da çok uygun fiyatla klima var.Gerçek japon.: zibro s 1526 bu cihazın peşin fiyatı 500,lira 140,lira montaj ,12,ay taksitli fiyatı 524,lira.artı üzerine 140,lira montaj koyun.Çok uygun şu anda bu cihaz tam sizin ölçünüzede uyar.Bu pazar nasip olursa izmirden manisaya bana aynı sizin ölçülerinizde ,12,metre karelik bir odama takılmak üzere bir ekip gelecek zibro s1526,yı şipariş verdim nasip olursa bu pazar takılacak.Sizde bu ürünü alın fiyatı gerçekten yarıdan dahada ucuz..iyi günler..

evet cidden uygunmuş, ama hiç duymadım o markayı ben acaba başımız yanarmı duyulmamış marka ile, ama bu fiyatada başka bulabilirmiyim odsa muamma.

• quote:

Orijinalden alıntı: iclavak

Nerde oturuyorsunuz.eger izmirde iseniz.Şu anda zibro,da çok uygun fiyatla klima var.Gerçek japon.: zibro s 1526 bu cihazın peşin fiyatı 500,lira 140,lira montaj ,12,ay taksitli fiyatı 524,lira.artı üzerine 140,lira montaj koyun.Çok uygun şu anda bu cihaz tam sizin ölçünüzede uyar.Bu pazar nasip olursa izmirden manisaya bana aynı sizin ölçülerinizde ,12,metre karelik bir odama takılmak üzere bir ekip gelecek zibro s1526,yı şipariş verdim nasip olursa bu pazar takılacak.Sizde bu ürünü alın fiyatı gerçekten yarıdan dahada ucuz..iyi günler..

bugün aradım zibro satan bir kaç yeri ama bana çin malı dediler 1526 serisi için ve herşey dahil 1526 640 TL, 18000 lik sordum 1820 tl dediler bende hepsinde indirim var.

• http://www.hizlial.com/Arama.aspx?SCat=hepsi&Search=klm1122

şuraya bir bak derim lg beko baymak bir sürü klima çesiti var kargo bedava ücretsiz kurulum
  • Evet arkadaşlar dün izmirden servis gelerek itinalı bir şekilde vede vakum yaparak zibro S1526 klimamın montajını yaptılar.Şu an sogutması mikemmel tabi kışın randıman nasıl olur inşaallah iyi olur bende diger bir odamda salonumda General 18,lik plazma var bu kış gerçekten çok memnun oldum.Zibro servisi montaja gelen arkadaşların dediğine göre zibroda size Generali aratmaz dediler bakalım kışın randımanı görecegiz.Sayın Devedekulak arkadaşım Zibronun evet çin malı olan serileride var doğru.Ama Zibro S1526 gerçek japon yazıyor ve orjinal bir cihaz Yani PVG,nin sitesine girin ve bir yere baglı kalmayın bir çok zibro satan yere sorun s1526,nın orjinal japon oldugunu size söyleyeceklerdir.İyi günler...
  • hayırlı olsun iclavak Güle güle ısıtmadaki izlenimlerinizi bekliyoruz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mobilya 2000/500 >>>> 100 Tl
    7 ay önce açıldı
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: klima5505

hayırlı olsun iclavak Güle güle ısıtmadaki izlenimlerinizi bekliyoruz..

Allah için senin yaş kaç, 5 falanmı,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.