< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
750 tl su faturası geldi. İbb İski (2. sayfa)
-
-
Aşağida dekontunu koydum. Faturayı çöpe attım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@kangroo
video.haber7.comİSKİ'nin uçuk zammı Fatih Altaylı'yı bile isyan ettirdi: Bu ne abi?https://video.haber7.com/video-galeri/291566-iskinin-ucuk-zammi-fatih-altayliyi-bile-isyan-ettirdi-bu-ne-abi
Muhtemelen son 1 yıldır su faturaları elektrik faturası bedelini geçmeye başladı.
İSKİ İBB CHP EKREM TOPLAM %950 ZAM
@kangroo
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
izmir 2024 iki zam oldu.
%45 ve 5 ay sonra %34+
İski chp ekrem toplam zam %950 kadar 6 yılda.
Boş istanbul kart %1100 zam , halk ekmek çeşitlerine ekmeğe %1200/1300 zam
Ulaşım %600 zam.
Şuanda suyun vergisi ve geri atık bedeli toplamı 4 yıl önceki tüm su kullanımımın 3 katı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
zam yok yani ?
Su ucuz ? Fatura da artış yok ?
iki aylık değil METRE KÜP olarak ve gün sayısına bakacaksınız. Kullanım seneryosu yazmamış ! 2 aylık fatura yazmış...
İski diyor ki !
Biz bunu biliyoruz , yapay zeka gerekli 30/31 gün hesabını yapıyor diye.
70/80 TL gelen su sonra sonra 450 TL oldu ve dediğiniz dönem ( 3 kişi ) 930 TL fatura geldi.
Şuanda su faturaları eskiye göre 6/7 kat fazla gelmekte ( çevremdeki 10 kadar faturaya baktım / biliyorum ). Elektrik %50 arttı.
SAAT 14.00 haber
ilketv şuanda zeytinburnun da halka İGDAŞ/Dopalgaz faturalarını soruyor ))
Korkudan chp hdp tip ve ibb chp iski ekrem hakkında haber yapamıyor tabi.
ilke tv demiştim değil mi ???
Ben size birşey sormadım ki istediğinizi yapabilirsiniz
Ekrem faturaları seri şekilde 10'a katlayalım demiş.
seçmeseydiniz
-
Balıkesirin küçük ilçesinde aylık 1250 lira geldi geçen ay su parası! Dikkat 2 aylık değil, 1 aylık. Elektrik te 850 geldi, kombi çalışıyor 7/ 24, Gaz da 2.000 geldi minimum yakmada!
Yazlıkçılar gidince chp li belediyeyi biz finanse ediyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
AKP lilere böyle su faturası gelmesi norma
Evde Hamam işletiyor çoğu toplu halde hamama takilmanin sonucu bu ne bekliyordunuz ki .
Bana 280 TL geldi.
Size nacizane tavsiyem Hamam jakuzilerde alem gibi fantazi lerden Uzak durun..
lerden Uzak durun
l bana 280 TL geldi
Enflasyonu, asgari ucreti vs. Cumhurbaskaninin yonetiminin beceremedigini bilmeyen, suya zammi Ekrem'in yaptigini zanneden guruh :)
-
herşey çok güzel olacak demişlerdi bunun için son hızda devamke.
-
sen hala 2 patetes soğandamısın.
O iyi günlerdeydi,varlık kuyrukları zamanındaydı ,şimdi iğneden ipliğe herşey için.
-
Aynen iki patates soğan İstanbul'u Ankara'yı verdik size hata bizde malesef bizim seçmen iki kuruşa partisini satıyor sizin gibi beşikten mezara parizan değil malesef
Temmuz ayından önce burada, yani Antalya'da, 57 lira, 70 lira falan gibi faturalar geliyordu, üstelik devamlı atık atan arıtma cihazı kullanıyorum. Yani buna rağmen ödediğimiz fatura, maksimum 100 lira falan olurdu, Şimdi en son önce 450 TL, sonra da 370 TL fatura geldi. Artık her ay böyle geliyor.
Yani zam yaparsın ama bu kadar da yapmazsın. Yani her şeyin bir ölçüsü olur. Oraya kurak Ankara'ya, nereden su getiriyorlar bilemiyorum ama oraya şebeke suyu getirmekle, her tarafı göl, gölet şelale ırmak falan olan buraya getirmek aynı maliyette olmasa gerek..
Bir de çıkmışlar, yerel gazeteye, yok x metreküpten sonra böyle falan oldu, 50 kat zam yapmadık falan diye yedikleri haltı yalanlıyorlar. Ankaralı bir arkadaş vardı, ona fatura konusunda şaka yaparken, bize de kazıklı fatura geçirmeye başladılar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 9 Aralık 2024; 13:46:12 > -
Bizim paralar angaraspora, osmanlıspora aktarılırken güllük gülistanlıktı değil mi. Yaratıcı bizi kör insanlardan korusun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X