< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
750 tl su faturası geldi. İbb İski (3. sayfa)
-
-
Eskiden elektrik faturası su faturasının 2 katı gelirdi.
Şimdi işler tersine döndü. Su faturası elektrik faturasını 2 ye hatta 3 e katlıyor.
Yer Konya!
-
Aliveli Şakacinin yan chari oldugu gercegi devamli imamoglu hakkinda konu açar
Bu konu Baskasindan gelse neysede
Secim bittiginden beri ara ara ibb imamoglu konulari aciyordu mesajlarini bastan sona cekin anlarsiniz
Beni ilgilendirmez kim neyi elestiriyorsa elestirsinde belli üyeler varki kasitli aciyorlar simdi anladiniz neden dedigimi
maraz alinin ibb versionu 😀
Sirf zevk olsun diye ara ara neler yazmis diye bakiyorum laza güvenilmez trabzonluya güvenilmez neler neler 😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 9 Aralık 2024; 15:23:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Böyle troll başlık mı olur? Kaç m3 su harcanmış fatura tarihi nedir hiçbirşey belli değil.
Bende koyadayım 2000 tl su faturası gelmiş aaa bak sen şu işe
-
Allah'ın suyundan para mı alınır demişti
-
Bir kaç üye bu tarz konular açıp özkan ve novagate'in konudaki algıyı götürmesine güveniyorlar. Bazı konularda bunlar dışında da ak partizan üyeler de destek veriyor.
Genelde bunların sistemleri böyle işliyor.
Benim diğer sorunum, bazen üst komşum, bazende yan komşumla faturalarım aynı geliyor. Ezbere yazılıyor diye şüpheleniyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
O zamanlar senin reisinin vaadettiklerini de söyleyebilir misin atmaca yoksa hep yaptığın gibi mesaj atıp kaçacak mısın?
O dönem indirim yapıldı
Su desteği dar gelirli ailelere yapılıyor
Laboratuvar testlerine göre içilebilir suya sahip İstanbul.
Eee?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zam haberlerini savunabilen chp partizanları ve malum başkanları için söylenebilecek söz yok
"İstanbul nimet nimet" diyen bir zeka ve yaptığı zamları aklamaya çalışan ok beyinler ...
Allah korumuş diyen Fatih ALTAYLI nın kulakları çınlasın
Sebebi hükümettir. Ekrem de tayyipi örnek alıyor işte niye kızdınız ki? Bugün cep telefonuma kap aldım 173 TL ödedim, 84 tlsi vergi.
750 lira hem de iki aylık çok az.
Ben Fethiye’de 700-900 arası ödüyorum her ay.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Su faturaları gayet doğal sizin en büyük banknotunuz bile matematik olarak değersizleşmiş olabilir. Bu daha gerçekçi.
ulan hala iki kuruşa diyorsunuz. Açlık sınırı 20küsür bin TL olmuş,milyonlar bu rakamın çok altında çalışıyor.
Emekliler ise yarısına.Sen hangi iki kuruştan söz ediyorsun.
Fakirlik sınırı60küsür bin lira olmuş,maaşlı çalışanın büyük çoğunluğu bu rakamı göremiyor. Memleket tersine çağ atladı sayenizde,
hala iki kuruş diyorsun.
Bir hükümetin asli görevi halkının refahını yükseltmekken,çevresi,yandaşı hariç sefalete süreklenen bir ülkede,tutmuş seçmeni kötülüyorsun.
AR kelimesi sizin ordan geçmemiş anlaşılan.
-
ben malatyada maskide çalışıyorum.su faturasını kabartan birçok vergi ve kesinti var.
Atık su bedeli (kanalizasyon)
çevre temizlik bedeli (çöp)
hat bakım ücreti
kdv %18
kdv % 1
bunlarla beraber 1 ton su 15 tl ye geliyor.Yıllık oranda ne kadar cok tüketim olursa her ay belli bir ton kullanımın üzerine cıkınca kademe 2 üzerinden fiyatlandırıyor.
-
1 TON su 15TL bedava. Yanılmıyorsam İstanbul'da şu an tonu 22.17TL
-
Bana aylik 370 tl geliyor.Zamanin da 60-70 tl idi..Kuyu oldugu halde 300 tl aliyor..
bana fatura 150tl geliyor ise ben aylık 10ton sumu tüketiyorum hadi yarısı vergisi diyelim 5 tonmu.?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X