Şimdi Ara

750 tl su faturası geldi. İbb İski

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İbb iski faturaları elektrik faturasını 2 ye katladı.

2 aylık su faturası 750 tl olurmu ayıptır. Resmen soygun. Musluktan doğal kaynak içme suyu aksa daha ucuz olur

ÜLKE TVyoutube
    İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Sultanbeyli'de su faturası nedeniyle isyan eden bir vatandaşı yalancılıkla suçlamıştı. Vatandaşın faturasının iddia ettiği gibi önce 22 TL geldiği, daha sonra ise 46 lira olduğu ortaya çıktı. Vatandaşa 'yalancı' diyen İmamoğlu'nun özür dileyip dilemeyeceği merak konusu oldu. #ÜlkeTV #ÜlkeTVhaber #gündem Ülke TV'yi sosyal medyada takip etmek için; Twitter : https://twitter.com/ulketv Instagram: https://www.instagram.com/ulketv Facebook: https://www.facebook.com/ulketv
    https://www.youtube.com/watch?v=UjvPnlXTyCM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 10 Aralık 2024; 12:44:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Faturayı koyabilir misiniz?

• Hükümetin veya belediyelerin her beleş hizmeti veya yolsuzluğu yol su elektrik faturası veya vergi olarak vatandaşa döner . Bu kaçınılmaz birseydir . CHP 'li belediyeler baktı Akp yoksullara yardım yaparak iktidarda kalıyor ( ve yolsuzluğu görülmüyor) bende aynısını yapayım diyor

• senin yine iyi bizim 850-950 lerde herkes şikayetçi zaten 100 yıllık cumhuriyet tarihinde ilk defa su faturası elektirik faturasını geçmiştir.

• Bayramı seyranı cartı curtu bahane edip, niye 45 günlük fatura gönderiyor bu IBB? !
    45 günlük fatura göndererek, su kullanım miktarı artıyor ve kademe değişiyor, birim fiyat artıyor, yüksek fatura geliyor!!!
    Niye yanlışta ısrar ediyorsun IBB?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugarb -- 7 Aralık 2024; 19:31:45 >
  • Neyin eksikti İstanbul?

İki patates soğan uğruna güzelim şehri yönetme özürlü insanlara bıraktın öde 750 TL'lik faturayı biz de Manzur Yavaş'ı çekiyoruz sayenizde.

• 312 tl su faturası geldi, Karadenizeyim 5 kişilik aile için.

Annemler 2 kişi onlara da 150tl civarında geliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun diyeceğim inşallah bir sonraki yönetimde bari düzelir umuduyla.

İBB, suyu ilk zamanda Dolar karşılığı satsaydı bile 350 tl yi geçmezdi şu anda. Geçen böyle bir hesap görmüştüm de.. Dolar / TL paritesinden bile daha çok zam gelmiş İBB suyuna.

• Bize de bugün gelmiş 255TL. Ulan 2 kişiyiz ya. 8m3 su kullanmışız.

Birde KDV %1. O da artsa vay su faturalarının haline...

• 2 aylık fatura çok normal.

• Yine şükredin bence, rezil İzmirde 8m3 suya 480 lira geldi fatura.

• ugarb kullanıcısına yanıt

Elektrikte günlük hesaplanıyor suda dediğin gibiyse bu gündeme getirilmeli

• mtanhu kullanıcısına yanıt

Dolarda son 3-5 yılda %50 devaluasyon oldu (pandemi vs bahane edilerek ) dolar x Fed faizi belki yanlaşır doların değer kaybına . İnsanların en büyük kaybı altına endeksli paranın bitmiş olmasıdır. Devleti soyanlar bu hakkı insanların elinden aldılar yıllar önce

• Tek_Kisilik_Muhalefet T kullanıcısına yanıt

Kesinlikle.

Para, binlerce yıldır geleneğine göre yine altına endeksli devam etmeliydi.

ama şimdi sınırsız arzı olan kağıt yığınları oldu. Böyle olunca da enflasyon ve değersizleşme ile yüzyüze.

TL, kripto gibi çok hızlı değer kaybetti, bu Dolar için de öyle ama yıllar aldı.

Bunun tek çözümü altına endekslenmeli diyeceğim ama artık buna dönmek zor. Muhtemelen BTC'ye endeks yeni blockchain tabanlı devlet paraları olabilir.

• Geçen memlekete gittim. Suyun tonu 13₺’idi.

Bildiğin 1 ton su= OnÜçTürkLirası’idi.

Aşırmayınca, Konsere para akıtmayınca, Audi A8 Long gibi saçma sapan tenekelere para vermeyince ucuza su mümkün. Hatta İstanbul’un pis kokan musluk suyundan çok daha temiz suyu vardı.

• Yapa yalnız yaşıyorum;

İçme suyunu ayda 4 damacana olarak ve damacana başına 105₺ ödeyerek tüketiyorum,
    Haftada bir 15 dakika duj alıyorum,

Haftada 2 defa bulaşık makinesini,
    2 haftada bir çamaşır makinesini açarım.

Her ay 37₺ su faturası öderim…

• Ekrem seçimden önce ne dedi, faturaları kaça katladı ? Hayatı palavra.

Ama sorgulamayan muhalifler elbette savunurlar.

• ugarb kullanıcısına yanıt

Elektirik ve doğalgazda yapamıyoruz + - 5 gün muhabbeti var

yani 25 ve 35 Günlük yazabiliyorlar ama

Su da bunu nasıl uygulamıyorlar ?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Buna 2019da 1 kez oy verdim oda haram olsun. 2024de oy vermedim.

Yeni bir kişi gelsin akp gitsin dedik ama trabzonlu olduğunu hesaba katamadık. Bu bölgeden adam çıkmazzzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 8 Aralık 2024; 12:33:33 >
  • Fatura görüntüsü yok

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.