Şimdi Ara

750 TL Tablet PC Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 700 lira gibi rakama tablet pc arıyorum, ev halkı genelde kullanacak. iPad Pek istemiyorum andorid olursa daha iyi olur. Kriterlerim, arayüzde sıkıntı yaratmasın, internet hızı en önemlisi benim için uygulamalar'da oyunlar'da akıcı bi şekilde çalışsın yeterli önerileriniz varsa bekliyorum şimdiden teşekkürler.

• 50 lira daha ekleyebilirseniz Galaxy Tab Pro 8.4 var. Bence alabileceğiniz en iyi tablet bu fiyatta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

50 lira daha ekleyebilirseniz Galaxy Tab Pro 8.4 var. Bence alabileceğiniz en iyi tablet bu fiyatta.

Yorum icin teşekürler samsungun touchwizi hiç sevmiyorum bir süre sonra kasmalar başlıyor touchwizde bu ürün dışında önerebileceğiniz var mi asus memopad modellerini çok beğendim o nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toshiba Encore alabilirsiniz o zaman. Ev halkı kullanacaksa herkesin ihtiyacına hitap eden bir windowslu tablet öncelikli tercih olabilir.

• Klasik olacak ama 700-800 vermeden, 500-550 arasına lg gpad 8.3 ile mutlu mesut olursunuz. Lg arayüzü samsung'dan iyidir, işlemci snapdragon 600, ram 2 gb, 16 gb hafıza, ince metal kasa vs. vs.

• Tab Pro 8.4ün baya geliştirici desteği var XDA'da. Bi CyanogenMod atarsınız tablet uçar. Gerçi gerek de yok, TW şişme falan yapıyor hikaye onlar, bütün androidler şişme yapar düzgün kullanmazsanız. Bu fiyatta başka S800'lü tablet bilmiyorum Türkiye'de, ondan tek seçenek. Bir de, iPad olmaz demişsiniz gerçi ama, iPad mini 2 var 860 lira. 2 yıl gideri var tabletin.

• Tab Pro 8.4 kullanan varsa biraz bahsederler mi hız, internet hızı vs nasıl bahsederseniz çok minnettar olurum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4500 TL Telefon Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    6000 TlYe Kadar Tablet Önerisi
    3 hafta önce açıldı
    20000 TL Notebook Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.n11.com/codegen-quantum-94-3g-tablet-sim-kartli-94-4-cekirdek-P14411667 Anlattın bütün işleri rahatlıkla görürsün fiyatı da performansına göre çok çok iyi ev halkıda rahatlıkla kullanır.
  • Samsung tab pro 8.4 kaliteli güçlü bi tablet ama daha ucuza aynı kalite ve performansa sahip lg gpad varken daha fazla para verilmesine gönlüm razı olmuyor. Forumda konusu var, araştırın, herkes memnun ben dahil..

• hkngzr kullanıcısına yanıt
    G Pad S600 işlemcili değil mi? Tab Pro ise S800lü. Tab Pro'nun daha çok gideri var bence.

• Samsung Galaxy Tab pro 8.4.

• Kağıt üzerinde öyle ama pratikte karşılaştıran arkadaşlar belirgin bir fark olmadığını söylüyorlar. Yani aradaki fiyat farkını hak edecek performans farkı yok anlamında..

• Tab PRO 8.4 Test ettim dokunmatiği hiç hoşuma gitmedi pek ısınamadım tablete..
  • quote:

Orijinalden alıntı: osasuna2

Tab PRO 8.4 Test ettim dokunmatiği hiç hoşuma gitmedi pek ısınamadım tablete..

Senin istediğin tablet fiyatı geçersek ki zaten Türkiye'de yok bir türlü getirmiyorlar bende bekliyorum sony xperia z2 tablet...
    İnternette incele donanım yönünden şu an piyasada işlemci ram bazında en yüksek seviyede...
    Hatta z3 modelide çıktı ama getirmiyorlar şu ürünü ülkeye habire yakında gelecek yakında gelecek diyorlar...
    Ama gelirse herhalde 1200-1400 arası olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 2 Kasım 2014; 8:56:16 >
  • Az bir fiyat üste çıkarak SAMSUNG SM-T520 GALAXY TAB PRO 10 1, LG GPAD 2, TOSHİB ENCORE GAYET İYİ CİHAZLAR

Caps açık kalmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 9 Kasım 2014; 10:52:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşin önerdiği tablet gayet hoş ama hiç bir şekilde araştırmadan alma derim, şu sıralar retina ekranlı tablette getirmişler ama kontrol etmek de fayda var.

Simdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Life Stealer -- 25 Kasım 2014; 13:23:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: absolid

bu tablete bakmanı öneririm fiyat performans olarak en ideal tabletlerden biri

http://www.hepsiburada.com/liste/reeder-w100i-intel-atom-z3735d-133ghz-2gb-32gb-101-ikisi-bir-arada-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd802017&categoryId=98

bi arkadaşımda kullanma fırsatım oldu çok iyi tablet tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.