Şimdi Ara

7500 TL'ye 94 Broadway alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Forumda sizden aldığım bilgilerle kararımı verdim ve araştırmaya başladım
    Bi tane 94 model broadway buldum
    Şimdi size bilgileri veriyorum, bu fiyata bu araç nasıldır? En kısa sürede sizlerden alacağım cevaplar sayesinde aracı kaçırmadan almak istiyorum
    94 Model
    160,000 Km'de
    84 BG
    Beyaz renk
    Düz vites
    Lpg var fakat işletilmemiş
    CD çalar, Xenon far, merkezi kilit vs. mevcut
    Sol ön çamurlukta parça boyası varmış
    Fiyat 7500 TL
    Ve sahibi motorunda kaportasında kesinlikle sorun olmadığını söyledi
    Araç dıştan görünüş açısından pırıl pırıl ve çok dik duruyor. Tabi usta görmeden bişey denilemez ama eğer denildiği gibi sorunsuzsa 7000 liraya kadar indirsem alınır mı?
    Uygun mudur?
    Şimdiden teşekkür ediyor en kısa zamanda cevaplarınızı bekliyorum

• Ben olsam almam tabi karar sizin 97 model gümüş gri R19 HB 1.6 rte tüplü olanı 7500 aldı hala biniyor araba önceden öğretmende idi.Araştırın temiz R19 1.6 bakın
  • Çok farklı olacak ama
    Şahin 1.4 S alındı=))
    İyikide almamışım o broadway'i
    Benim için yakıt önemliydi, korktum ilk başlarda ama deneyince gördüm ki broadway den aşağı kalmıyor yakıt tasarrufunda. eğer düşünen arkadaşlar varsa piyasadaki safsatalara kulak asmayıp ( tabi temizse) 1.4 şahinden çekinmezsinler tabi performans çok önemli değilse=)
    Herkese hayırlı sürüşler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mexalon -- 17 Mayıs 2010; 1:22:11 >
  • hocam benim komşuda var 33bin km de 94 model araba sıfır hata.... daha dün biri geldi 8bin lira verelim dediler yok dedi...
  • fiyat normal .orta kasa tutulan kasadır.beğendiyseniz ucuzunu pahalısını düşünmeyin.broadway da en fazla 250 lira oynar fiyatlar.ama temizse alın.belirli bir yaştan sonra düzenli servis yüzü görmemiş aracın masrafı bitmiyor kardeşim.tamircisiyle akraba olmuş bir kardeşinin tavsiyesi kabul et söylediklerimi.
  • bence broadway adından dolayı bu fiyat 5 bine flash s alırsın çok rahat arada 2,5 bin fark var bu fark senin en az 3 yıllık yakıt masrafının farkını hayli hayli karsılar belki çok çok daha fazlasını ki flash konfor sürüş performans görünüm açısından broadwaydan üstündür

şahsi fikrim... ve ben olsam tereddütsüz böyle yapardım
  • twingo al :) mıss gıbı 2.6 boyum var cok rahat sayıyorum yazda geldı acıyorsn sunroofu az yakıoo bıde ıst trafıgınde ısen cok rahat oluoo kadıkoy gıbı bı yerde park sorunun yok buyuk aracı olanlar delı oluyor :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • brodway 10 numara araç bende 1996 war temiz olsun yeterki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.