Şimdi Ara

750TL ye kadar kadar Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Forumda Buunla İlgili gibi Olan Bir Konu var Ancak O Benim İşime yaramıyor herneyse. ben hem oyunlar için iyi tepki süresüne sahip hemde 60hz den yüksek olan bir monitör istiyorum çünkü ekran kartım 60 ın üstüne çıkıyor. ama oyun için iyi olmasından önce göz sağlığımı koruması daha ön planda bazı markaların eye care , I-Care gibi teknolojileri var acaba hem 60hz den yüksek hemde böye bir teknolojiyi barındıran en ucuz monitör nedir ? benim şuan bakdığım bu iki monitör var ancak sanırım RL2455HM modelinde göz koruma teknolojisi yok ve 60Hz ;http://www.incehesap.com/benq-ew2440l-monitor-fiyati-25001/ bu modelde ise 75Hz ve göz koruma teknolojisi var ancak oyuncu monitörü değil ve 4MS sizce Bunlardan Daha iyi en fazla 750TL ye kadar bir monitör varmıdır ? dediğim gibi 1.göz sağlığı 2.oyun
    Not : bu ilk konum link vermek yasakmı bilmiyorum yasaksa online olunca model ismini yazar düzeltirim banlamayın lütfen.

• Safsata değil kardeşim mavi ışık gerçekten göze karşı çok zararlı tabi bunu normal ayarlardan veya gözlüklerle engelşleyebiliriz ancak senin dediğin monitördense yukardakilerden bireini almayı tercih ederim daha iyi bir öneri versa düşüneceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShockvaWe

Safsata değil kardeşim mavi ışık gerçekten göze karşı çok zararlı tabi bunu normal ayarlardan veya gözlüklerle engelşleyebiliriz ancak senin dediğin monitördense yukardakilerden bireini almayı tercih ederim daha iyi bir öneri versa düşüneceğim.

ne saçma adamsın sen
    o zaman niye öneri istiyon değişik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha iyi bir öneri dedim değişik çünkü VA LED ve IPS arasında kaldım internetteki tstlere yok Va daha çok ısınıyor yok dokununca daha çok iz bırakıyor falan filan diye VA LED i kötülüyorlar ben durupta ekranı taciz etmiyecem ancak ve VA LED lerin görüntü kalitesi IPS ile aynı olmasına Rağmen TEpki süresi 4ms(GTG) olduğu için VA LED tercih etmeyi düşünüyorum ancak bunlar kağıt üstünde o yüzden belki birisi VA LED mi IPS mi dah a iyi veya O YAzdığım Monitörden DAha İyi Birşey YAzarmı Dİye Açtım Konuyu Ben 760tl lik Monitörden DAha iyi Monitör Soruyom Adam bana 500tl lik monitör linki atıyor(tamam para herşey değil ama belli bir fark var sonuçta)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.