Şimdi Ara

75bin TL ye kadar otomatik araç tavsiyesi ? (Öncelik sıfır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fiyatlar artmadan araç almak istiyorum. Otomatik olması gerekiyor. 75bin TL limit var. Önceliğim sıfır veya sıfıra yakın temiz 2.el.
    yeni ibiza 1.0TSI DSG çok hoşuma gitti fiyat ları aldım çoğu yer 73600 den bırakıyor.
    Tek sorun resimlerdeki gibi led far yok ekstradan onun için 3-4k arası para istiyolar. Güzel duruyor ama çokda şart değil.
    Kafamı kurcalayan başka bi sorun aynı paraya veya dahada aza 2. el dizel otomatik polo yada clio 2016 2017 yılları arası maksimum 20k km ye kadar fazla yorulmamış düşünüyorum.
    Şirketin araçları clio araçlar durmayacakmış ve virajı alamayacakmış hissi veriyor iç kalite olarak düşük ama yakıt ve yedek parça olarak uygun istanbulda kullanılacağı için aklımın köşesinde duruyor.
    Yeni çıkan B sınıfı araçlarda en ucuzlardan birisi ibiza ve ocakdan itibaren en az 10k zam gelir diye düşünüyorum.
    Kime danışsam o para ona verilirmi şunu al bunu al. 2. el BMW 1.16i bile öneren oldu istanbulda 11lt den aşağı yakmadığını görünce direk vazgeçtim.

Ne yapmamı önerirsiniz ?

• honda jazz

• x571 X kullanıcısına yanıt
    honda jazz da düşünüyorum.
    geçen hafta arkadasın jazz ına baktım dıştan küçücük görünen arabanın içi çok ferah ve geniş. yakıt tüketimi konusunda bilgim yok.
    CVT şanzumanın diğerlerine göre biraz daha iyi olduğunu okumuştum. arıza verme ihtimali düşükmüş.
    sıfırı için fiyat almadım ne kadara inerler bilmiyorum 2. elleride temizler 75-69 arasında.
    ve sadece 18cc ile 1600cc vergisine girmesi biraz hondanın saçmalığı olmuş
  • Madem ki İstanbul trafiğinde kullanılacak yakıt avantajı ve şanzımansız otomatik vitesi ile (şanzıman yok - düşük arıza ihtimali) Yaris Hybrid Spirit'i 2.el olarak inceleyiniz. Yağmur sensörü, geri görüş kamerası, Bluetooth dokunmatik ekran, 7 adet hava yastığı, akıllı giriş ve çalıştırma, Hill holder, kendiliğinden kararan dikiz aynası, hız sabitleyici, led arka far ve led gündüz farları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulentcandan -- 18 Ekim 2017; 12:5:45 >
  • İkinci el olarak Leon 1.2 tsi benzinli, astra 1.4t enjoy paket otomatik denk gelirse pegeout 1.2 benzinli Allure veya active otomatik yine denk gelirse megane 1.2 tce motor touch otomatik dusuk kilometrelerde bulursanız bakabilirsiniz ayrıca kilometre takılmadan yine ayni fiyat ybandında i30 ve ceed dizel otomatik kombinasyonunda donanım paketine göre araç bulabilirsiniz i30 ve ceed te 2015 öncesi modeller eski nesil olduğunda normal dizellere göre 1lt fazla yakabilir

Sıfır olarak düşünürseniz bence suan donarım ve güvenlik bakımdan Ibiza,rio hatta arkadaşların belirttiği jazz bakabilirsiniz ayrıca fabia bir ay önce 69 civarı bırakıyorlardı yine bakabilirsiniz

Bence Polo bakmayın yıl 2017 hala 2 hava yastığı ile satılıyor tabi ikinci el araçta opsiyon var ise tercih edebilirsiniz
  • Bütçeyi 8.000₺-10.000₺ arası yükseltip Leon’a zorlayın derim 82.000₺ fiyat alanlar vardı. Yeni İbiza iç tasarımdan kötü geliyor bana. Yeni Polo zaten f/p rezaleti. Eski kasa Polo varsa bayilerde cam tavanlı, opsiyonlu 1.2 TSI DSG 75.000₺ bulabilirsiniz güzel olur. Fabia da bakabilirsiniz gerçekten çok güzel ve donanım olarak çok iyi. Led opsiyonları var mı bilmiyorum tabi.

VAG grubu dışından bir de i20 kullandım gayet güzeldi. Cam tavanı çok güzel tüm arkaya yayılıyor. Tek sorunu ekranı yoktu sizin fiyat araşığındaki donanımlarda vardır ekran. Tek eksisi çok fazla yakması TSI motorlara göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4libu

honda jazz da düşünüyorum.
    geçen hafta arkadasın jazz ına baktım dıştan küçücük görünen arabanın içi çok ferah ve geniş. yakıt tüketimi konusunda bilgim yok.
    CVT şanzumanın diğerlerine göre biraz daha iyi olduğunu okumuştum. arıza verme ihtimali düşükmüş.
    sıfırı için fiyat almadım ne kadara inerler bilmiyorum 2. elleride temizler 75-69 arasında.
    ve sadece 18cc ile 1600cc vergisine girmesi biraz hondanın saçmalığı olmuş

sıfır alacaksanız kasa daha yeni yenilendi. tavsiye ederim. en dolusunu alın cidden dolu bir araç. ben pejo kullanıyorum ama model yükseltsem direk honda alırım. çünkü f.p ye bakmak lazım. o fiyata o dolulukta bir araç yok. adamlar yeni poloyu 2 hava yastığı ile satıyor akıl var mantık var değil mi ? onu alacağıma gider 2000 model araba alırım. onda da 2 hava yastığı var.

vergi olayını bilemiyorum devletin mi honda nın mı .

• m4libu kullanıcısına yanıt
    Honda bayileri Jazz modelinde, liste fiyatından istisnai 550 tl'yi almayan yerler çıksa da tabi %90'ı 1 kuruş aşağıya düşmüyorlar. henüz ithalatta olan aracı satmaları ve "biz zam yapmıyoruz diğerlerinin fiyatları nerelere geldi" tarzında konuşmaları buna etken.
  • 75 li rakamlara temiz C segmenti ikinci el alabilirsin.
  • bulentcandan B kullanıcısına yanıt
    yaris hybrid in pili için 6bin TL fiyat almışlar. tahminimce 1 LT az yakıyor 6 bin tl yi kurtarırmı araştırmak lazım.
    yolda kaldın en yakın sanayidede bu motordan anlıyacak usta bulmakda sorun gibi geliyor bana sizce ?
  • gokhannexus G kullanıcısına yanıt
    DSG sorunu yüzünden fazla km veya yılı olan garantisi bitmiş araç almak forumdaki yazılanları okuyunca korkutuyor elimizde patlarmı diye.

ibiza sıfır jazz dada 2. el mantıklı gibi
  • Kragen kullanıcısına yanıt
    malesef 75den yukarı çıkamam VW bayilerini aradım ellerinde eski polo kalmamış yada ayak yapıyolar bilmiyorum.
    hyundai araca bi ısınamadım gitti test sürüşü yapmak lazım bakayım haftasonu müsait oldugumca ibiza jazz ve i20 için test sürüşü yapabilirim.
  • uşak bayisi opel astra sedan 1.4 turbo 140beygir otomatik şanzıman 77bine bırakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4libu

yaris hybrid in pili için 6bin TL fiyat almışlar. tahminimce 1 LT az yakıyor 6 bin tl yi kurtarırmı araştırmak lazım.
    yolda kaldın en yakın sanayidede bu motordan anlıyacak usta bulmakda sorun gibi geliyor bana sizce ?

Bakımları serviste yapılırken hibrit sistem testi yapılıyor. 5+5 yıl pil garantisi mevcut.

Eski bir otomobille yolda kalsanız sanayi ustası belki tamir eder ama son yıllarda üretilen araçlardan birisi yolda kaldığında sanayi ustası ne yapabilir bilmiyorum.

Yaris Hybrid'i test edin mutlaka çünkü CVT varmış gibi veya bir metro gibi hızlanıyor. Bunu herkes sevmeyebilir.

Tüm seçenekleri mutlaka test edin çünkü o an herşey daha iyi netleşebiliyor.
  • Dizel otomatik sandero
  • m4libu kullanıcısına yanıt
    Yok ayak yapmıyorlar 3 hafta önce söylemiştim forumda bitiyor bu hafta diye bitmiştir gerçekten yoktu ellerinde. Bence listeye kesinlikle Fabia’yı ekleyin İbiza’dan da güzel bakınca anlarsınız.
  • Civic al derim ama hep şehir içi kullanacaksan çok yakabilir, tam fikrim yok. Karma da en iyisidir
  • i20
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

uşak bayisi opel astra sedan 1.4 turbo 140beygir otomatik şanzıman 77bine bırakıyor

Güçlü güzel araç ama çok yakar sanirim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.