Şimdi Ara

75bin TL ye kadar otomatik araç tavsiyesi ? (Öncelik sıfır) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Skandalek

Civic al derim ama hep şehir içi kullanacaksan çok yakabilir, tam fikrim yok. Karma da en iyisidir

Arkadaşta otomatik vites Civic var. İşe gidiş ve dönüş saatlerinde İzmir trafiğinde 11lt/100km ortalama LPG tüketiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yksln

quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

uşak bayisi opel astra sedan 1.4 turbo 140beygir otomatik şanzıman 77bine bırakıyor

Güçlü güzel araç ama çok yakar sanirim

corsa 1.4 otomatik de 60 bin lira, lpg de uygulanır mis gibi binilir
  • Bende 1 aydır tüm b segmentlerini araştırdım. Fiyatı en uygun micra, fiyatina göre en dolusu ise jazz. Şahsen 4 gün önce jazz aldım. Kocaelinden kayseri 4 kişi(bla bla yolcu aldim :D ) ve bagaj full yol bilgisayarı verisi 5.3/100 km. Genelde 110-120 hiz sabitleyici 2500 devir. Yani arac şehir içi oldugu kadar şehir dışıda kullanışlı.

Eksi yönü; çok hantal bir araba. Yakıt yönünden ise şuan şehir içi 5.7 gösteriyor ama tahminim 6-6.2 yakar. Daha önce clio 0.9 vardı, oda o kadar yakıyordu. Micranin şanzıman problemlerini okumuştum yoksa ondan alacaktım. Birde vergi dezavantajı soz konusu.

Özellikleri ise 10 numara bir araba ve içine binince kaliteli bir hissi var :)

• MeTalliCaLi kullanıcısına yanıt
    Genelde honda jazz ve i20 önermişler. i20 ye ısınamadım ama honda jazz ı gerçekten beğendim.
    2 tane bayi aradım 1 i hiç açmadı 4 kere aramama ragmen diğeride elimizde bu var fiyatıda bu alıcaksan al yoksa kapat gibi konuşma tarzı vardı indirim yapamıyoruz dediler.
    Micra konusunda önceden kullandım beğendim ama biraz daha bayan arabası gibi ve sanki içi dar gibi gelmişti bana.
    Jazz ın 18cc ile 1600cc lik dilime girmesi biraz düşündürüyor. yıllık 550 TL 2.5 depo benzinlik bi fark var 1.3 ve aşağısı motorlar ile arasında.
    şuan 1.0 TSİ ibiza ya doğru gidiyorum gibi.
    Bu arada Jazz ın teknik özelliklerinde 4x2 önden çekiş gördüm doğrumu bu bayi ye sorduğumda yok öyle bişey crv dir o siz yanlış bakmışınız a getirdi şuan tekrar baktım 4x2 yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m4libu -- 19 Ekim 2017; 11:20:34 >
  • m4libu kullanıcısına yanıt
    Bayan arabası olarak tanımlamak göreceli bir durum şehir içinde kıvrak az yakan bir araç istiyorsanız düşünülebilir tamamen ihtiyacınıza bağlı.

İbizanın hangi donanımı için fiyat aldınız bilmiyorum ancak micranın en dolusunu belirlediğiniz bütçenin altına alabiliyorsunuz ibiza ile micranın donanım paketini karşılaştırmanızı tavsiye ederim bir yandan da dsg riskini göz önünde bulundurun.
  • aslında mavisi hoş duruyor eşimde kullanacağı için alınabilir. hatta 2. elde temiz 50bin civarlarına var.
    micrayıda değerlendirebilirim. 2. el alırsam arada 22bin tl fark olacak sıfır alırsamda 10bin tl den fazla bi fark olacak
  • Jazz makyajlandı. 1.5 motorla satılacak tabi 2018 e anca gelir

• Öncelikle yazının başında yakıttan dolayı BMW 1.16 dan kaçtığını söylemişşin ama bir araştırırsan o ufacık micranın nekadar yaktığını görürsün. Küçük olması insanı gerçekten çok yanıltıyor. Yaklaşık 13 litreleri bulan yakıt tüketimi var. Kesinlikle uzak durmanı tavsiye ederim. 75 bin gibi bir bütçeyle niye gidip b sekmenti araç bakıyorsunuz. 2009-2014 arası yaklaşık 40 bin ila 90 bin km arası honda civik bulabirsiniz. 50-60 bin kmde bir araçta nerdeyse sıfıra yakın sayılabilecek bir araç ve piyasada bilinen en iyi otomatik araçlardandır. Bunun yanında mazda 3 veya illa B sekmenti alacam derseniz mazda 2 yada suzuki swift gerçekten tavsiye edebileceğim araçlardır. Bunlar LPG ile 11-12 litre benzin ile 9-10 gibi tüketimi olan araçlardır. Sizi üzmez servis harici masraf çıkarmaz. İkinci el kuvvetlidir ve en önemlisi inanılmaz bir otomatik konforu sağlayan araçlardır.

jazzı gerçekten tavsiye ederim. Ne B nede C sekmenti bir araçtır. Aradadır ama 75 ona verilene kadar konforlu bir C sekmenti 2-3 yaş eski 30-40 km fazla bir C sekmenti düşünün derim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.