Şimdi Ara

7600 gt ve 7600 gs arasındaki fark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki kart arasında 25-30 dolar gibi bi fark var ama seri bakımından iki kartta aynı, Nedir gt'yle gs arasındaki fark ?

• 7600GS saat hızları 7600GTlere göre baya düşüktür

birinin bellek hızı 800mhz diğeri 1.4 ghz gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Walkman

Arkadaşlar bu iki kart arasında 25-30 dolar gibi bi fark var ama seri bakımından iki kartta aynı, Nedir gt'yle gs arasındaki fark ?

bellek ve core hızları birbirinden farklıdır, 400/800-540/1400 gibi
    ayrıca sonic versiyonu dışında 7600GS'ler DDR2 GT'ler ise DDR3 ramlere sahiptirler
  • DDR3 rama sahip olması alacağım anakartında illa DDR3ü desteklemesi gerekmiyor değilmi ? Ayrıca sorduğum adam bana GTnin fanı var GSnin fanı yok tek fark bu demişti xD
  • quote:

DDR3 rama sahip olması alacağım anakartında illa DDR3ü desteklemesi gerekmiyor değilmi ? Ayrıca sorduğum adam bana GTnin fanı var GSnin fanı yok tek fark bu demişti xD

hayır sistemin rami ile ekran kartının rami ayrı şeyler, kesinlikle sorun yaratmaz
    o pc satan adamdan uzak durmanda fayda var, amaç olarak seni sövüçlemeyi seçmiş kendine
  • p.c.g.o.l.d. yani =D
  • quote:

p.c.g.o.l.d. yani =D

oradan birşey alıp sonra kafanı aha böyle duvara vurmak istiyorsan Allah kolaylık versin
    valla git, Gigatek, Exa, Inventus, vb yerlerden al daha iyi edersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7800 GTX mi 7900 GS mi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bellek hızları ile saat hızları farklı ürünü karşılaştırdığında açıkca görünüyor zaten yukarıda kı arkdaş belirtmiş
  • performans farkı
  • gt il gs arasında sadece fan farkımı var bu golddakilertam süzme ya hey Allahım hiç gülüceğim yoktu
  • abi o adamı işe alanın a.......... ya gıcık oluyorum goldtaki bütün personeli ve binalarini ucurmak isterim deli oluyorum be.
  • Allah'tan "Sadece harf farkı var" dememişler
  • quote:

Orjinalden alıntı: fruk

Allah'tan "Sadece harf farkı var" dememişler

Bak bu Superdi Bunuda Yılın 3cu Muahahahsı Seciyorum

bend iyorum abi donanimhaber insanın yaratılıcıgını acıyor.
  •  7600 gt ve 7600 gs arasındaki fark

İNSANNIN KOMEDİDEN ALTİNA YAPASİ GELİYOR YAWWWWWW.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fruk

Allah'tan "Sadece harf farkı var" dememişler

• HARF FARKI VAR BİRİ
  • kısaca 7600 GT ile GS arasında 8-10fps (saniyede 10 kare fark var) yani saat ve ram hızlarının getirisi sadece fps
  • Herhalde aradaki fark 6800 GS ile 6800 GT arasındaki fark kadardır, öyle mi acaba kabaca?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.