Şimdi Ara

7600 GT vs 1950 PRO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben mevcut olan Palit 7600GT sonic (Siyah Soğutuculu modeli) ekran kartımı Xpertvision Ati X1950 PRO ile değiştirmek istiyorum.. Sanırım Xpertvision Palit in aynı markasıymış ve birebir aynıymymış.. (ki kafemde birebir olan x550 lerin biri xpertvision biri palit) Acaba bu geçişimde performans artışı olurmu veya 7600 gt yi nerde özlerim.. veya özlermiyim.. Acil cevaplarınızı bekliyorum

Nvidia 256 MB 7600 GT sonic vs Xpertvision 512 MB X1950 PRO

• çok fazla farketmez
  • ne gibi farketmez acaba.. mesela test drive unlimited da oyun full ayarlar full çözünürlük oynuyorum ama underground 2 gibi akıcılık olmuyor.. carbon ve most wanted dada öyle.. ama fear da ve doom 3 de çok süper performans aldım ben 7600 gt den..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagataybahtiyar

arkadaşlar ben mevcut olan Palit 7600GT sonic (Siyah Soğutuculu modeli) ekran kartımı Xpertvision Ati X1950 PRO ile değiştirmek istiyorum.. Sanırım Xpertvision Palit in aynı markasıymış ve birebir aynıymymış.. (ki kafemde birebir olan x550 lerin biri xpertvision biri palit) Acaba bu geçişimde performans artışı olurmu veya 7600 gt yi nerde özlerim.. veya özlermiyim.. Acil cevaplarınızı bekliyorum

Nvidia 256 MB 7600 GT sonic vs Xpertvision 512 MB X1950 PRO

7600gt yi özlemezsin x1950pro nun shader ünitesi daha fazla ayrıca 256bit dolayısı ile shader ağırlıklı oyunlarda daha iyi performans verecektir artı olarak Ati 1000 serisi hdr+fsaa aynı anda renderlayabilir Nvidia nın directx9 kartlarında bu mümkün değil aslında alabilirsen 8800gts 320mb lığı öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 5 Temmuz 2007; 17:36:42 >

• teşekkür ederim cevaplayan arkadaşlara.. burdan 1950 pro nun daha iyi olacağı hem fikrini çıkartabiliriz sanırım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.