Şimdi Ara

7600gt agp testi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: superieur

@K-orn
    @Nightwalker

7600 GT'yi ben mecidiyeköy ayder'den aldım, 2 gün önce 4 tane daha vardı stokta. Bir de zannedersem gold da da satılıyor ama gold farkıyla

EYW
  • bende bu gün gold da gördüm kartı yakın zamanda sipariş edicem
  • bende kartı dün aldım...İmzamdaki sistem ile 3DMARK05 testi yaptım.1024X768 de 5522 puanı aldım.Nasıl puan iyimi.
  • arkadaşlar bende aldım bu gün xfx 7600 gt riva tunerle mi gazlıyacaz kartı hangi programla?? yardımcı ols-ursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: F_o_X

Sıcaklık durumu nasıl oluyor bu kartın peki?Kaç derecelerde geziyor?

?
  • Valla kartı almayan kalmamış bi biz kaldık yahu.
  • Arkadaşlar bu kartı alsam,acaba benim PSU kaldırır mı? Coolermaster 380W lık olandan var bende.
  • kağıt üzerinde kaldırmaz gibi gözüküyor (eğer bildiğim 15A@12V olan PSU ise) ama büyük ihtimal idare eder gibi de geliyor bana, zira nvidiaya göre minimum 17-18A gerektiriyor kart. masaüstü 43C oyunlarda 47-49 falan oluyo benim leadtek, fan default ayarlarda.
  • ekrankartını alanlara hayırlı olsun söyle birkaç ss koysaydınız daha iyi olmazmıydı oyun performanslarını görseydik
  • yaw 380w ne kaldirmiycak bu psu konularinda bu kadar coskun olmaya gerk yok tamam önemli ama 3-4 sene önce hiç konusulmuyodu o zaman da söyleyen azdı önemli diye simdi biraz fazla üzerinde durulan bişi oldu üstünde duruldukca da w rakamları artmaya basladı nedense ...380w iidir bu kart zaten cok fazla güç harcayan bir kart deil kategorisi içinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearmywraith

kağıt üzerinde kaldırmaz gibi gözüküyor (eğer bildiğim 15A@12V olan PSU ise) ama büyük ihtimal idare eder gibi de geliyor bana, zira nvidiaya göre minimum 17-18A gerektiriyor kart. masaüstü 43C oyunlarda 47-49 falan oluyo benim leadtek, fan default ayarlarda.

İşte PSU'mun linki

http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RS-380-PMSR/P&other_title=+RS-380-PMSR%2FP+eXtreme%20Power

Bu da gigatekteki

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1609

• Tam düşündüğüm PSU, nvidia 17-18A öneriyor demek yanlış olmuş aslında pazarlayan firmalar böyle öneriyor (diğer 12V kullanan sistem bileşenlerini göz önünde bulundurarak yani sisteminizede bağlı biraz), tahminime göre yeterli olacaktır guru3d deki farklı 7600GT testlerinde tüm sistemin 12V kanalından 15 ila 16,6A kullandığından bahsetmişler. Bana kalırsa çalıştırır gibi geliyor.
  • bende FSP Bluestorm 500 W var valla sıkıysa sorun çıkarsın oto aküsü bağlarım görür amperi

edit: oto yazısını düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenkab -- 13 Aralık 2006; 11:37:00 >
  •  7600gt agp testi

7600gt agp testi

Arkadaşlar kartı imzamdaki sistemle test ettim.
  • 2003 biraz az gibi geldi ben imzamdaki şekliyle 7600gs ile 11400 felan aldıydım şuan 7600gt kullanıyorum oda çöplük gibi bir sistemle 2005 den 6000 aldı
  • 2003 işlemci bazlı bir testtir.
    ben de 2 ghz athlon ve x800xtpe ile 11.000 puan 2003'ten 5750 puan 2005'ten almıştım

o/c yaparsa 6000'e dayanır ama işlemci faktörü arkadaşı yavaşlatıyor. şöyle bi venice@2500mhz olsa fena olmazdı

• yeni bir konu açmak istemediğim için bu konuya yazıyorum biliyorumki birçok kişi bu kartta aldı benim sorum bu kartı aldıgınıza memnun musunuz verdıgı performans yeterlimi
  • Bence kart iyi fakat işlemci engeline takılıyor. Agp de ahım şahım bi sistem yok zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdemliol

Bence kart iyi fakat işlemci engeline takılıyor. Agp de ahım şahım bi sistem yok zaten

prescott2.4@3.7...
    kardeş bu ne demek?oc mi yaptın?ben de prescott 3.0ht var da ben de mi yapsam?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.