Şimdi Ara

7600gt agp testi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben bu konulardan tam anlamadığım için elimde 3dmark2006 vardi onu yaptım ama ayarlari ne yapmam gerektigini bilmiyorum
    1280x1024 aa kapali 2680 cikti sizce nasil daha baska nasil test yapabilirim cozunurlugu falan kac yapiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mad ferret -- 8 Aralık 2006; 22:39:06 >

• 2005 testi yap kardeş 1024*768 çözünürlükte
  • 2005 indirmem lazim ok indiriyim aa falan onlari aciyim mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mad ferret

2005 indirmem lazim ok indiriyim aa falan onlari aciyim mi

Ayarlarına dokunma defult kalsın
  • quote:

arkadaşlar ben bu konulardan tam anlamadığım için elimde 3dmark2006 vardi onu yaptım ama ayarlari ne yapmam gerektigini bilmiyorum
    1280x1024 aa kapali 2680 cikti sizce nasil daha baska nasil test yapabilirim cozunurlugu falan kac yapiyim ?

programı hiç ellemeden test edeceksin ama puan nedense düşük
    konfigürasyonun tamamı nedir, bu kart 3300 - 3500 civarı almalı en az
  • 7600GT agp nerde satılıo acaba ve stokta warmıdır. (bilgisi olan arkadaşlar )
  • mad ferret kardeş kartı nerden bulduğundan bahsetsen biraz.

Birde test sonuçlarını merakla bekliyoruz. Geniş kapsamlı bi test yaparsan bence baya kişiye faydası olur ben şahsen test sonuçlarına göre almayı düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 7600gt agp
    17 yıl önce açıldı
    sparkle gtx 275 oc 3dmark vantage
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet bende sonuçları bekliyorum. buralardan edineceğim bilgilerle radeon 9800xt mi elden çıkarıp 7600gt almayı düşünüyorum. tabi eğer bariz bir fark olursa.
  • bir de sahip olduğun sistemi yazarmısın. testlerde sistem de önemlidir.
  • Aldığın puan default halde "normale yakın", benimkide 4 aylık sistem kurulumu ile falan 2800 civarı almıştı yeni sistem kurunca 3000lere yaklaştı, işte bu da tap taze işlemci overclock edilmiş haldeki sonuçları (son patchleri yapmadım v1.02) -> Leadtek A7600GT 3DMark06
    sanırım 3500 puan falan ancak conroe ile alınabilir zaten benim işlemci overclock edilmiş halde 885 ancak alabilmiş conroe+pci-e veriyolu bi 400 puandan fazla getirir benim sisteme puan ancak o zaman 3600lere dayanabilir.
  • agp 7600gt yi nerden aldın arkadaşım?
  • @K-orn
    @Nightwalker

7600 GT'yi ben mecidiyeköy ayder'den aldım, 2 gün önce 4 tane daha vardı stokta. Bir de zannedersem gold da da satılıyor ama gold farkıyla
  • inventus a gelmiş, şimdi okudum forumu
  • ben inventustan aldim 179$+kdv ye
    sistemin rami düşük en kısa zamanda ram takviyeside yapicam şimdilik testlerde onu da göze alin
    sistem:
    P4 2.8 HT 512mb twinmos ddr400 ram 80gb seagate sata hdd ve xfx 7600gt agp
    akşam 2005 testini de koyarım bir de nasıl resim ekleniyor onu da söylerseniz ss da koyarım
  • ya millet beylikdüzü tarafına en yakın nerden alabilirim taksit imkanı ile
  • quote:

ben inventustan aldim 179$+kdv ye
    sistemin rami düşük en kısa zamanda ram takviyeside yapicam şimdilik testlerde onu da göze alin
    sistem:
    akşam 2005 testini de koyarım bir de nasıl resim ekleniyor onu da söylerseniz ss da koyarım

İlk önce resmiwww.imageshack.com a yükle sonra direk linki kopyala
    [simage] Buraya [/simage]
  • Sıcaklık durumu nasıl oluyor bu kartın peki?Kaç derecelerde geziyor?
  • quote:

ben inventustan aldim 179$+kdv ye
    sistem:

inventusun sitesinde xfx 7600gt nin agp sini göremedim??
  • vay be bununda agp sını gordum ya
    neyse kral a selam agp ye devam yanlız bır sorum olucak agp ıle pcı-ex aynı performansı verırmı yoksa agp de darbogaz yasanırmı
    cunku agp portunun fsb sını bıos dan yukseltme sansı var bu yolla halledılebılır
  • benim 6800gt yle nasılbu?....ben 2k5 den 5300 falan alıyorum...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.