Bildirim
770 Evga Classified SLI
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bilgisi olan ? -
Amazon ekran kartı yollamıyor diye biliyorum. Evga tr de bulmak biraz zor. Forumda satan bi arkadaş vardı tam hatırlayacağım. Biraz araştır...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
sli yaptıktan sonra evga çok takılmamak gerekiyor bence windforce alın illa da performans istiyorsanız lightning de alabilirsiniz. -
Yaklaşık 1 haftadan uzun sürer. Ama fiyat pahalı olduğu için gümrükten geçirirken para ödemen lazım olabilir o yüzden aldığın yerden/kişiden aletin fiyatına hediye gönderildi yazmasını söyle -
lightning düşünmememin sebebi 2 gb olması sli de 4 daha çok işe yarar diye düşünüyorum tek kart olsa düşünebilirdim ama sli de 4 daha mantıklı sanırım ,2.el kısmına baktım ama pek bulamadım bir tek windforceleri buldum onlarında sesli ve sıcak olduğunu söyleyenler vardı o yüzden biraz çekiniyorum satan arkadaşın adını hatırlarsanız söylermisiniz -
tek gtx 780 al artan parayı ssd'ye ver -
2x 670 amp ile kafam rahat edecekk
:D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: watkenaydu
tek gtx 780 al artan parayı ssd'ye ver
ssd nin oyunlar için pek katkısı yok ama sadece yükleniş sürelerini kısaltır ayrıca zaten 300-400 liralık bir ssd düşünüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: BaranBolat1
evet arkadaşlar başlığı gördünüz yeni amd kartları bekliyorum ama 770 sli işinide düşünmüyor değilim amd kartlar gelincede biraz ucuzlar zaten sorum şu nerden temin edebilirim ? mesela amazondan alabilirmiyim alırsam ne kadar sürede gelir falan bilgi verirseniz sevinirim
her türlü evga marka kartı temin edebilirim... -
quote:
Orijinalden alıntı: B.M.W
quote:
Orijinalden alıntı: BaranBolat1
evet arkadaşlar başlığı gördünüz yeni amd kartları bekliyorum ama 770 sli işinide düşünmüyor değilim amd kartlar gelincede biraz ucuzlar zaten sorum şu nerden temin edebilirim ? mesela amazondan alabilirmiyim alırsam ne kadar sürede gelir falan bilgi verirseniz sevinirim
her türlü evga marka kartı temin edebilirim...
p.m attım -
Yanıltmışlar sizi hocam , kasada az birşey ses yalatımı varsa ses falan duyulmuyor. Isınma konusunda birşey yapamazsınız Nvdia Gpu Boost 2.0 var bütün 7 serisinde kartlar 80 dereceyi görene kadar overclock yapar kendine ben çok memnunum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Khaleesis
Yanıltmışlar sizi hocam , kasada az birşey ses yalatımı varsa ses falan duyulmuyor. Isınma konusunda birşey yapamazsınız Nvdia Gpu Boost 2.0 var bütün 7 serisinde kartlar 80 dereceyi görene kadar overclock yapar kendine ben çok memnunum.
sisteminizde canavar hocam ,windforcemi alsam ki ya bilemedim , birde evga çok övülmüş falan ondanda çok kararsızım yani üçlemedeyim
amd nin kartlarını bekliyorum eğer performanslı olursa 770 e rakip olan kart yada r9 290x titan kadar güçlü olup 1900 den girerse
olmazsa ya windforce sli yada evga sli -
Evga ekran kartlarında gerek müşteri servisi gerek kalitesiyle bir standart şöyle deyim imkanım olsaydı evga alırdım. Ama hani derler ya "Yiğidi öldür,hakkını yeme." Giga da çok iyi anakart konusunda çok yardımcı oldular. (global service) -
Giga mı alsam 770 leri ah evga türkiyeyede gelseydin de bizide böyle kararsız bırakmasaydınquote:
Orijinalden alıntı: Khaleesis
Evga ekran kartlarında gerek müşteri servisi gerek kalitesiyle bir standart şöyle deyim imkanım olsaydı evga alırdım. Ama hani derler ya "Yiğidi öldür,hakkını yeme." Giga da çok iyi anakart konusunda çok yardımcı oldular. (global service)
-
bence o kadar para vermenize gerek yok yerinizde olsam 2 adet 7950 pcs+ alıp cf yapardım gayet yeterli olur ama tabiki beklemek daha mantıklı yeni nesil karların fiatları ne olur bilinmez ama ilk girişte uçuk olacağı kesin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X