7710 la kapışacak tak tal wardır oda 7710 bi kere;
1,32 mp kamera, visual(görüntülü) radio (türkiyede sadece turkcell desteklio) word,excel,power point, accaip geniş ekran (p910i gibi bi şeyin 10katı), macromedia flash player , mobile tv(p910i de ne içinde tv geçen bi şey yok), ......... oturup hepsini yazmaya kalksam 5 gün sürer.!!!!!!!!!!!!!! p910i ancak nokia3310 la kapışır
2. kez hortladı topic
quote:
Orjinalden alıntı: _CeLLaT_
quote:
Orjinalden alıntı: zibid_gonzales nokiadan şaşma
Bu mantığa
Benden de
1,5 yıllık topic Allah aşkına bi bakında yazın yaf şimdi onun üstüne ne telefonlar çıktı
quote:
Orjinalden alıntı: anday
quote:
quote:
Bu mantığa
Benden de
hem siz ne kadarda banlasanızda se ve philip alıpta pişman olmuş ben ve benim gibiler hiç ve hiç düşünmeden sadece nokia olduğu için nokia telefon almaya devam edeceez...! asıl se ve philipse siemens kullanmasamda ona da
quote:
Orjinalden alıntı: kaaan2
7710 la kapışacak tak tal wardır oda 7710 bi kere;
1,32 mp kamera, visual(görüntülü) radio (türkiyede sadece turkcell desteklio) word,excel,power point, accaip geniş ekran (p910i gibi bi şeyin 10katı), macromedia flash player , mobile tv(p910i de ne içinde tv geçen bi şey yok), ......... oturup hepsini yazmaya kalksam 5 gün sürer.!!!!!!!!!!!!!! p910i ancak nokia3310 la kapışır
Tipiq bir nokia hayranı
quote:
Orjinalden alıntı: ScORphY
1,5 yıllık topic Allah aşkına bi bakında yazın yaf şimdi onun üstüne ne telefonlar çıktı
quote:
Orjinalden alıntı: anday
quote:
quote:
Bu mantığa
Benden de
hem siz ne kadarda banlasanızda se ve philip alıpta pişman olmuş ben ve benim gibiler hiç ve hiç düşünmeden sadece nokia olduğu için nokia telefon almaya devam edeceez...! asıl se ve philipse siemens kullanmasamda ona da
Neden pişman oldun ???se veya philips alıp
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme