Kesinlikle P910i ve diğer alternatif ise motorola a1010 oda çok sağlam bir makina.bazı arkadaşlar nokia nın 9500 modelini yazmışlar ama o telefonda çok salak bir telefonya wi-fi warda ne olyo gördük wi-fi sini bizim enişte aldı cihazı evimde wi-fi ağı var ve 9500 bu wi-fi ağıyla zor uyuşuyor yani sorunlu bir makina birde biraz yavaş yani p10i den yavaş kalıyo.kısacası ben tutmadım makinayı ...
gerçektente p910i karşısına çıkabilir ancak.
quote:
Orjinalden alıntı: farukkarakaya
SX1
sx1 sadece karşısına çıkar.ama ezilir orası ayrı.
p910i, 7710dan daha üstün.p910inin yazılımı falan çok iyimiş. 7710 yavaşmış.bir yabancı sitede okumuştum.
Her Zaman söylüyorum yine söyliyim 7710 bikere 65k ekran p910i 262k ekran nokiayı kafadan elerim ben olsam p910i yi bırak p900 e bile rakip olabilirmi diye düşünüyorum buda benim fikrim
6682 9500
quote:
Orjinalden alıntı: angemon
6682 9500
sanırım nokia dışında bi telefon dedi arkadaş. bence motorola 1010 ve p910i tabiki. ayrıca palmlere bakmanıda tavsiye ederim tabi düşünürsen.
hayır yok
p910 i always
sen 7710 la kapışabilecek telefon değil p910 la kapışabilecek telefon deseydin p910 bir numara
7710 güzel fakat hem kullanışsız hemde pocket pc lere göre çok basit bir tel.
7710 ile p900 bile yarışabilir.
pocket pclerden bahsetmiyorum çünkü çok uc noktalar. 400 mhz işlemci 128 mb ram. ofis yanında çok harika mp3 sesi. i mate pda kullandım çok süper bir aletti.
quote:
Orjinalden alıntı: nokia7770
ARKADAŞLAR 7710 LA KAPIŞABİLECEK TELEFON ARIYORUM AMA NOKİA OLMIYCAK...DİĞER HER TÜRLÜ MARKA OLABİLİR KARŞILAŞTIRMA İÇİN LAZIM AMA YURTDIŞI,KAÇAK VB OLABİLİR , SİM KİLİTLİ OLSADA ÖNEMLİ DEĞİL AÇIYORUM...ACİL LAZIM BÜYÜK PARA VERMEK İSTEMİYORUM GARANTİLİYE...İYİCE Bİ TEKNOLOJİSİNİ GÖZLEMLEDİKTEN SONRA AKRABALAR FİLAN VERİCEM CVP ... VE FİYAT
VAR Tabiiki MOTOROLA MPx200.WINDOWS 2002 DEN 2003 E HATTA ÇIKARILACAK WINDOWS 2005 E KADAR UPGRADE OLANAĞI.ARTIK 2005 İ SİZ DÜŞÜNÜN.
quote:
Orjinalden alıntı: zibid_gonzales
nokia 9500 daha kaliteli Wireless lan var mis gibi ama kamerası VGA kamera. nokiadan şaşma
Herif sürekli İstiklal caddesi veya Beşiktaş iskelesinde vakit harcıyorsa muhteşem bir özellik.
fiyatına bakman bile yeterli ki nokia bi SE ile veya bi motorolla ile aynı özellikte olsa bile daha pahalı olur
p910i
Bizde MPX220 diyelim bari
bende senin fikrindeydim 7710 nu görmeden önce hatta benim aldığım 2. nokia tel bu her ama 7710 la p910 kıyaslama derim ben karşılaştırdım çok fark var eğer iyi bi kullanıcı isen farkı görmek çok kolay renk konusuna gelince inan bana aradaki farkı göz görmüyo 7710çok canlı
BENCE SUANDA ELİNDEKİ CEVHERİN FARKINDA DEGİLSİN SEN ARKADASIM..
BENCE KULLANDIGIM CIHAZLAR ARASINDA EN İYİSİ NOKIA 7710'du...
P910i KULLANANLARA SORUYORUM. BENDE KULLANDIM. SADECE KULAKLIGA VERDİĞİ O KALİTELİ SES DISINDA BASKA NE ARTISI VAR BU P910'un. 7710 COK FARKLI BİR CİHAZ BİR DEFA...
EKRAN COK ONEMLİ...
P910'dan GİRDİGİN WEB İLE 7710'la GİRDİGIN WEB ARASINDA DAGLAR KADAR FARK WAR. O EKRANDA İNTERNETE BAGLANMAK YETİYOR SADECE... 90 MB IC HAFIZA, 128 MB MMC İLE BERABER GELİYOR 7710.
OYSA P910'DA 64 MB IC HAFIZA, 32 MB MSD GELİYOR. BİDE MSD'LERIN FIYATLARI COK UCUK. 512 mb MSD ALICAGIN PARAYA, 1 GB MMC ALIR 7710'a TAKARSIN HER TURLU. USTE PARADA CEBINE KALIR...
EDGE WAR, GÖRÜNTÜLÜ RADYO WAR..... vs... vs...
BENCE 7710'unun KIYMETİNİ BİL...
ONA RAKİP YOK SUAN PİYASADA...
9500 BİLE OLAMAZ......
quote:
Orjinalden alıntı: xafer P910i KULLANANLARA SORUYORUM. BENDE KULLANDIM. SADECE KULAKLIGA VERDİĞİ O KALİTELİ SES DISINDA BASKA NE ARTISI VAR BU P910'un.
7710'DAKİ gibi software sorunlarının olmaması... İşletim sisteminin stabil olması... Ve çok daha hızlı çalışması donma vs olmaması... Tekerlek yerine tuşlara sahip olması...QWERTY klavye. 7710 gibi büyük olmaması.Kulağa tutulduğunda oyuncak değil telefon hissi vermesi.(telefona benzemesi) Şarjının çok daha uzun gitmesi Daha hafif olması. Program desteği.