ARKADAŞLAR 7710 LA KAPIŞABİLECEK TELEFON ARIYORUM AMA NOKİA OLMIYCAK...DİĞER HER TÜRLÜ MARKA OLABİLİR KARŞILAŞTIRMA İÇİN LAZIM AMA YURTDIŞI,KAÇAK VB OLABİLİR , SİM KİLİTLİ OLSADA ÖNEMLİ DEĞİL AÇIYORUM...ACİL LAZIM BÜYÜK PARA VERMEK İSTEMİYORUM GARANTİLİYE...İYİCE Bİ TEKNOLOJİSİNİ GÖZLEMLEDİKTEN SONRA AKRABALAR FİLAN VERİCEM CVP ... VE FİYAT
P910i ekran sistem ve SES kalitesinde nokia yanina bile yaklaşamaz ozellikle ses kalitesi konusunda
p910i hepsiyle kapışır
p910i şu ana kadar gördüğüm en iyi telefon
p910i de ayrıca tuş takımı ve klavye de var. telefon olarak rahat bir şekilde kullanabilirsin
p900i su ana kadar gordugum en ıyı telefon!!!!!!!!
nokia 9500 daha kaliteli Wireless lan var mis gibi ama kamerası VGA kamera. nokiadan şaşma
+111111
9500
quote:
Orjinalden alıntı: zibid_gonzales nokiadan şaşma
Bu mantığa
P910i ve P900 kapışır
quote:
Orjinalden alıntı: _CeLLaT_
quote:
Bu mantığa
nokia b.k üretse .... herneyse ağır bi laf olacaktı. zaten teknolojiden anlamayanlar nokianın her ürettiği, en basit telefona dahi hayran hayran ve aval aval bakarlar...
quote:
Orjinalden alıntı: SonyEricsson Via
quote:
Orjinalden alıntı: _CeLLaT_
quote:
Bu mantığa
nokia b.k üretse .... herneyse ağır bi laf olacaktı. zaten teknolojiden anlamayanlar nokianın her ürettiği, en basit telefona dahi hayran hayran ve aval aval bakarlar...
bu kadar celallenecek ne var bunu anlamıyorum. Tabiki herkes kendisinin haklı olduğunu düşünür. ama daha sakin
p910i azına bile.....
SX1
quote:
Orjinalden alıntı: farukkarakaya
SX1
Sx1 nerden cıktı ya komik olma lutfen
7710 u daha görmemiştir heralde ondan sx1 diyodur.