Şimdi Ara

780 tl satılık cok temiz htc desire vadafoneden alınma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    geçenlerde eniste bizim yigene hong kong dan Apple-Iphone 4 getirdi ve cok hosuma gitti bu yüzden bende almayı düsünüyorum elimdeki htc desire yi satmayı düsünüyorum garantisi devam etmektedir vadafoneden alınmadır ürün 01,2011 de alısmıstır ürün tekliflerinizi bekliyorum elinde Apple-Iphone 4 olanlardan teklifde beklemekteyim

satılıktır fiyatı 780 tl

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecel6464 -- 19 Nisan 2011; 13:59:43 >

• Harika bir ilan. Model yok marka yok.
  • alıyorum kardeş. Marka model yazmamışsın. ben htc desire hd modelini istiyorum. hatta varsa 2 tane ver...
  • kusura bakman modele dikkat etmedim simdi yazdım htc desire modeli
  • pm
  • P.M. yolladım, cevaplarsanız sevinirim.

Hayırlı satışlar.
  • cevaplandı kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takas iphone 3g 16 gb + 100 tl

uygunmudur detayları konuşabiliriz.
  • teşekürler hocam düsünmüyorum 3g ile dokunmatik düsünmüyorum
  • Sadece pil süresi yüzünden cihazı satıyorsan, hata ediyorsun. Cihazı kullanırken dikkat edeceğin hususları atlarsan pili 1 gün anca gider tabi bu işlemci ve ekranla. Neler yapman gerektiğini öğrenmek için imzamdaki linkten pil süresi ile ilgili başlığı inceleyebilirsin.

Aşırı yüklenilmediğinde (bütün gün wi-fi, 3g, gps) bu gibi cihazların pili en az 2 gün gitmektedir. Asıl eksiklik cihazda değil, nasıl kullanacağımızı bilememekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmcntkn -- 8 Nisan 2011; 14:30:37 >
  • yuh 2 gün mü bende 1 gün maksimum zor dayanıyor
  • Dediğim gibi cihazı kullanmayı bilmek lazım. Aynı sebepten Desire HD, Incredible S falan da aynı damgayı yemekte haksız yere.

Hazırladığım rehbere gir, öğren; boşu boşuna satma güzelim cihazı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmcntkn -- 9 Nisan 2011; 19:27:12 >
  • Pm
  • cevaplandı ve satıştan vaz geçildi arkadaslar sarj sorununu cözdüm bu sorundan satan varsa denesin bi cözümü bu 3g olayı saçmalık teleefonda deli bi sekilde saj yiyor 3g yapatın ve arka plan die bi secenek var onu kapatın süper dayanıyo sarj bütüngün mesajlastıgım halde 1 gün idare ediyor ve 30 40 dk da konusuyorum günlük
  • arkadaslar satışa devam kontratlı almıstım satıttıgım taktirde üstünü tamamlayıp kontratı bitirecegim ve ıphone 4 alacagım
  • ??? Ustad bu nası bi ilandır ya? Iphone 4 istiorm demişssin- biri 3g takas teklifinde bulunmuş, dokunmatik istemiyorum demişssin??? Iphone 4 tuşlu model mi çıkardı? Sonra telefonu satmıoyrum vazgeçtim demişssin. Sonra satışa devam kontratım var demişssin?

Neye güvenelim anlamadım ki
  • hocam öteki yorumlşarı düzeltmeye üsendim ama ıphone 4 alaagm nakt satılırsa üstünü tamamlayıp kontratı bitirip yeni kontratla ıphone 4 alacagım olmadı ıphone 4 ile takas düsünüyorum dokunmatige hala sıcak degilim ama ıphone 4 ayrı mesele ya :)
  • pm...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.