Şimdi Ara

7800 GTX 256 MB (ASUS) 200 dolar alayımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir arkadaşımdan Asus 7800 GTX 256 mb 200 dolar istemektedir. Çeşitli yerlerde yaptığım araştırmalar sonucu bu ürünün performansının 7900 GS kadar olduğunu gözlemlemiş bulunmaktayım. Ama kutu içeriği Asus olması vs sebeblerden aklım karışmış durumda sizce almalımıyım.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• Garantisi varmı onu öğren varsa ben al derim şahsen
  • Bence onun yerin sıfır msı 1950 pro al
  • 2nci el bi kart için fahiş fiyat
  • 256 mb 7800 gtx lerin performansı x1950 pro kadar.yani 7900gs den daha yüksek
    ayrıca 7800 gtxler 300 ytl civarından satılıyor bu forumda.
    bu forumda 290 a x1800xt ve 350 e ye x1900xt ve 400 de x1900xtx satılıyodu.
    bence alma nvdianın yein dx10 kartları çıktı çıkacak.
  • aynı fiyata aynı performansı hatta iyisini vereni almak varken hemde sıfır (1950 pro) 7800gtx alınmaz bence..hem teknolojisi eski hem garantisi azdır veya bitmiştir..1950pro alın sıfır olarak rahatlayın..gigatekte 179 dolar+kdv..
  • Dostum arkadaşın 200 ytl'ye verirse o kartı o zaman al, yoksa gider sıfır kart alırsın o paraya, hem daha rahat edersin. O kart eskidi o kadar para etmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DX10 LA Bi derdin yoksa al çok güzel bi seri 7800
  • Teşekkürler arkadaşlar yaklaşık 3 ay sonra pc toplamayı düşündüğüm ve eşimin olmazı ile bu kartı almaktan vazgeçtim eğer isteyen arkadaşlar varsa benimle iletişime geçebilirler.
  • Fazla 2. ele bulaşmayin derim. Yurt dışında tanıdık varsa ordan isteyin. Nerdeyse yarı yarıya fark ediyor. Gecen bir dostumla konusurken Bir fiyat sordum burda 400-450 ytl arasindaki kart. Belçikada 250 ytl ye geliyor. 50 ytl de kargo parasi de. 300 ytl ye al kartını. Yalnız bir sorun cıkarsa biraz uzun sürer değiştirmesi o kadar. Ama garantisi oldugu için kesin değiştirilir. Tabi birazda alacak olan arkadasin sansına kalmıs. Ben daha hiç bir ekran kartında sorun yaşamadım. Artık Allah yaşatmasın ne diyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan1986 -- 14 Mart 2007; 14:16:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.