Şimdi Ara

7850 titreme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben şu ekran kartını almayı düşünüyorum amahttp://www.vatanbilgisayar.com/hd7850-pcs--gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti.html vga monitörlerde titreme sorunu var diyorlar benim monitör vga çözünürlüğü ise 1440*900 bunun bir çözümü yokmu

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: aza58187

arkadaşlar ben şu ekran kartını almayı düşünüyorum amahttp://www.vatanbilgisayar.com/hd7850-pcs--gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti.html vga monitörlerde titreme sorunu var diyorlar benim monitör vga çözünürlüğü ise 1440*900 bunun bir çözümü yokmu

Kardeş öncelikle powercolor'a hiç bulaşma. çözümü bazı yolarlar hdmi to vga ile çözüldüğü söyleniyor ama ben bundan bile tam emin değilim . titreme sorununa gelirsek eğer monitör vga ise %99 titreme sorunu yaşıcaksın.
    bu yüzden sen onun yerine gtx 650 ti boost al birebir aynı performansları vermekteler hatta bazı oyunlarda önde. eğer bütçene uygun olursa gtx 660'ı şiddetle öneririm gerçekten çok iyi bir kart 450 tl civarına alırsın

yalnız güç kaynağın iyidir umarım yoksa bu kartlarla kullanamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan_1907

quote:

arkadaşlar ben şu ekran kartını almayı düşünüyorum amahttp://www.vatanbilgisayar.com/hd7850-pcs--gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti.html vga monitörlerde titreme sorunu var diyorlar benim monitör vga çözünürlüğü ise 1440*900 bunun bir çözümü yokmu

Kardeş öncelikle powercolor'a hiç bulaşma. çözümü bazı yolarlar hdmi to vga ile çözüldüğü söyleniyor ama ben bundan bile tam emin değilim . titreme sorununa gelirsek eğer monitör vga ise %99 titreme sorunu yaşıcaksın.
    bu yüzden sen onun yerine gtx 650 ti boost al birebir aynı performansları vermekteler hatta bazı oyunlarda önde. eğer bütçene uygun olursa gtx 660'ı şiddetle öneririm gerçekten çok iyi bir kart 450 tl civarına alırsın

güç kaynağı 500w ama

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaan_1907

quote:

güç kaynağı 500w ama

bide hdmi olursa bi sıkıntı çıkar mı bide kartın performası nasıldır 7850nin

• Kardeş sen zaten bu kartı kullanamazsın vga monitörde sıkıntı var ayrıca gtx 660 daha iyidir.
    hangi marka güç kaynağı fotoğraf atma şansın varmı güç kaynağının resminin
  • vga monitör varsa hiç bulaşma 7850'ye uğraştığına değmez. monitöründe HDMI girişi varsa iş değişir tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Gtx 750ti ekran gitme sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 500w psu ile vga projeksiyon kullanıyordum ve asus dc2 650 ti boost aldım gayet güzel kart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KralDorduncuVites

vga monitör varsa hiç bulaşma 7850'ye uğraştığına değmez. monitöründe HDMI girişi varsa iş değişir tabi

peki önerebileceğin full hd bir monitör varmı?bir de ultrada bu kartla oyun oynayabilirmiyim akıcı
  • 7850, full hd monitörlerde ultra(full) ayarlarda oynatabilecek bir kart değil. Onun için r9 280x ve gtx 770 ve üzeri kartlara bakmanız lazım. Ultra takınıtınız varsa çok yanlış noktadasınız. Mevcut sisteminiz, güç kaynağınızın etiket resmini, bütçenizi paylaşırsanız daha iyi yardımcı olabilirim
  • quote:

7850, full hd monitörlerde ultra(full) ayarlarda oynatabilecek bir kart değil. Onun için r9 280x ve gtx 770 ve üzeri kartlara bakmanız lazım. Ultra takınıtınız varsa çok yanlış noktadasınız. Mevcut sisteminiz, güç kaynağınızın etiket resmini, bütçenizi paylaşırsanız daha iyi yardımcı olabilirim

ultra değilde medium-high arası kaç sene götürür peki bu kart beni
  • kesin süre vermek yanlış olur ancak 3 sene civarı
  • quote:

kesin süre vermek yanlış olur ancak 3 sene civarı

sağolun iyimiş
  • quote:

kesin süre vermek yanlış olur ancak 3 sene civarı

bide kardeşim bu titreme çok farkedilirmi yoksa oyunun heyecanıyla gözden kaçarmı?
  • bilmiyorum çıplak gözle görmedim hiç videolardan izledim nasıl bir şey diye. Benim en birinci tavsiyem hdmi ya da dvi 1080p monitör olur zaten. eğer mümkünse monitörden kurtulun
  • quote:

bilmiyorum çıplak gözle görmedim hiç videolardan izledim nasıl bir şey diye. Benim en birinci tavsiyem hdmi ya da dvi 1080p monitör olur zaten. eğer mümkünse monitörden kurtulun

babamla konuşcam ama monitör işi zor gibi sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.