Şimdi Ara

799 TL Xiaomi Redmi 7A 32GB Snpdrgn 439/13MP-5MP/4000mAh/And9.0 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
5
Favori
35.403
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alan arkadaşlar var mı ? Gönderildi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: özket

alan arkadaşlar var mı ? Gönderildi mi?
    Aldık ama henüz gönderilmedi. Haftasonu girdi diye göndermediler diye düşünüyorum
  • Arkadaşlar aile büyüğüne bir telefon alacağız.

Vestel V3 almayı düşünüyordum ama bunu mu tercih etmeli?

Fiyatları yakın.
  • 3/32 olsaydı çok güzel olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

Bu telefon tam küçük & orta ölçekli işletmelerin veya 40 yaş ve üzeri annelerin kullanacağı fiyat performans ürünü.
    40 yaqş üstüyüm, inan bana teelfonun herşeyiyle senden daha çok kullanıyorum.

redmi7 olsaydı bari,
    A çok kırpık.
  • ferman1987 kullanıcısına yanıt
    25 Temmuz - 15:24 de sipariş geçtim daha tedarik bile edilmemiş canlı yardımla konuştum aksaklıklar olmuş depoya ulaşmamış taahhüd ettikleri zaman yarın doluyor bir haftada ürün gönderemeyen firmaya ne desem bilemedim!
  • Bugün sordum, tedarik için ürünler toplanıyor. Merak etmeyin gönderilecek ama gecikme yaşanacak dediler. Telefonu gönderilen veya teslim alan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah06

Bugün sordum, tedarik için ürünler toplanıyor. Merak etmeyin gönderilecek ama gecikme yaşanacak dediler. Telefonu gönderilen veya teslim alan var mı?
    Bizde hala bekliyoruz resmen rezalet. Birine aldık adama ayıp oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

40 yaqş üstüyüm, inan bana teelfonun herşeyiyle senden daha çok kullanıyorum.

redmi7 olsaydı bari,
    A çok kırpık.

Alıntıları Göster
    Biz cep telefonu kullanırken, forumdaki bebelerin altı bağlıydı hocam😀 ya da anneee bittiii sürecindeydiler. Sanıyorlar ki biz bu yaşta doğduk ve onlar hep aynı yaşta kalacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

Bizde hala bekliyoruz resmen rezalet. Birine aldık adama ayıp oldu.

Alıntıları Göster
    Biz de bekliyoruz. Kaynanaya ilk olarak istanbul bilişimden redmi 6a aldık. Ön sipariş satışıymış 20 ağustosta kargolayacaklarmış. Beklemesinler diye orayı iptal edip bunu aldık. Bu da sarpa sardı. Ne iş anlamadık.
  • Evofone la canlı destekten yazıştım. cuma günü dağıtıma başlanacakmış. Yalan değilse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qontak0 -- 1 Ağustos 2019; 14:41:1 >
  • qontak0 Q kullanıcısına yanıt
    evofone? mi türkiye göndermeyecek miydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 1 Ağustos 2019; 15:43:44 >
  • Arkadaşlar bu telefonu annem için düşünüyorum önerir misiniz? Bir de siyah modeli seçtiğimde telefon görseli değişiyor fark ettiniz mi?
  • siyahinda damla centik var mavisinde yok siyahini alsak ne gelcek bilen var mi
  • bluemoon kullanıcısına yanıt
    Vestel alma bu fırsat ı kaçırma
    Ben 1 adet mavi aldım 16gb şu an yazdığım telefon 64 GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: polnes1

siyahinda damla centik var mavisinde yok siyahini alsak ne gelcek bilen var mi
    Siyahında redmi 7 nin fotosunu koymuşlar yanlışlıkla.Siyahıda maviside normalde aynı telefon
  • bunun 32gb olanını banggood 87 dolara satıyor. vay arkadaş, nasıl bir hale düşürüldük be?????

bakınız, 87 dolar 487 (dörtyüzseksenyedi) türkiş liras. telefonu bir alıyoruz, iki misli ücret ödüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 2 Ağustos 2019; 19:25:2 >
  • HanDar05 kullanıcısına yanıt
    Ben de 850 liralık telefonda parmak izi okuyucusu mu var diye şaşırmıştım.

Görsel insanları yanıltabilir, güncellemeleri lazım
  • trendyol sadece özür diliyor gecikme için şikayetvar'a da konu açtım yine aynı özür dileriz cevabını aldım en son bugün çözüm ekibi tarafından arandım bugün kargolanacağını söyledi ve kargolandı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.