Şimdi Ara

7GB resmim gitti. Kurtarma şansım var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi ben e: sürücüsünden f: sürücüne 7GB resim aktarmak istedim. Kopyala yapıştır diyerek yapmak istedim bu işlemi. Kopyalama işlemi bittikten sonra e: sürücüsündeki dosyaya sağ tıklayıp sil dedim. Sonra bi baktım ki f: sürücüsünde resim falan yok. Üstelik geri dönüşüm kutusuna da atmamış resimleri :(
    Şimdi ben ne yapabilirim..? Bu resimler çok önemli kurtarmam lazım. Nasıl kurtarabilirim.?
    Yardım ederseniz çok sevinirim

• getdata back adlı programı kullan. 80-100 usd kadar ama googldan faydalanabilirsin Ben 100gb yakın video resim mp3 hrt dosya türünü eksiksik kurtardım.

not1: programı kurtarmak istediğin sürücüye yükleme.
    not2: silinen resimlerin oldugu yere dosya yuklemesi yapma

Bu program işini görür.
  • SİSTEM GERİ YÜKLEME deneyebilirsiniz.
  • Çok teşekkür ederim kardeş.. Peki programın tam adını verebilir misin? Çünkü bulduğum bitane getdata zip var bu değil sanırım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: msakalar

SİSTEM GERİ YÜKLEME deneyebilirsiniz.

Resimler windows un yüklü olduğu sürücüde değildi. İşe yarar mı ki geri yükleme?
  • Bildiğim kadarıyla, sistem geri yükleme, tüm sürücüler için çalışıyor. İşe yarayabilir. Bence , Kurtarma programlarını denemeden önce bunu deneyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: msakalar

Bildiğim kadarıyla, sistem geri yükleme, tüm sürücüler için çalışıyor. İşe yarayabilir. Bence , Kurtarma programlarını denemeden önce bunu deneyin.

denemekte fayda var arkadas bncede dene
  • Arkadaşlar 27şubat - 26şubat denedim geri yükleme yaptım olmadı. Sanırım farklı sürücü de olduğundan dolayı olmadı..
    Şimdi geriye tek çare kaldı o da program kullanmak.
    EasyRecovery Pro 6.10 Retail - Profesyonel veri kurtarma yazılımı şöyle bi program buldum. İşime yarar mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tentenboy

Arkadaşlar 27şubat - 26şubat denedim geri yükleme yaptım olmadı. Sanırım farklı sürücü de olduğundan dolayı olmadı..
    Şimdi geriye tek çare kaldı o da program kullanmak.
    EasyRecovery Pro 6.10 Retail - Profesyonel veri kurtarma yazılımı şöyle bi program buldum. İşime yarar mı acaba?

Kurtarabileceği herşeyi ama herşeyi kurtarma konusunda daha iyisini görmedim ben.
  • Çok saol kardeş bilgi için deniim ben.. Peki silinmiş bi dosyayı da bulabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tentenboy -- 28 Şubat 2007; 14:18:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tentenboy

Çok saol kardeş bilgi için deniim ben.. Peki silinmiş bi dosyayı da bulabilir miyim?

Üstüne veri yazılmadığı sürece silinen her dosyayı gösterir. Format atılsa dahi verileri kurtarabilir.
  • Daha iki gün önce Easy Recovery Pro sürümü ile 5,5 GB verinin uçtuğu bir diskin 4.9 GB gibi çok önemli bir kısmını kurtarabildim. Kurtarılamayan kısmın üzerine malesef veri yazılmıştı.
  • tamam kardeş.. valla içimi çok rahatlattın çok lazım bu resimler bana..
  • arkadaslar acil yardım butun foto arsivim gitti sistem geri yukleme dedim içi boş dosyalar geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.