Şimdi Ara

7k'ya Yazacak Tıp YOK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
3
Favori
4.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AYBÜ ESOGÜ nedir googledan bakmak zorunda kaldım sikü çükü üniversiteleri kısaltmayın itü odtü boun dışındaki kısaltmaları kimse bilmiyor

• Uludağ ünideki mobbingten dolayı intihar eden gençleri haber yapmazlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gata ve aybü yazılır uludağ ve esogü konusunda haklısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erciyes Tıp'a bak hocam birde.

• Uludağda kalanların ağirlıklı olarak yabanci uyruklular oldugunu,ilk 3yilda diger fakultelerden daha fazla zorlasa da 4-5-6 benzer diye duydum.Uludagın diger 3fakulteden de daha iyi oldugunu dusunuyorum ve çalisan bir insanin sinifta kalacagini dusunmuyorum.Hatta Sta07 rumuzlu bir arkadas vardi Uludag Tıptan 9Eylule yatay gecis yaptı o da Uludagdaki sinav sorularinin yarisinin cikmis odugunu sadece cikmis soru ezberleyerek bile 50alindigini gecmek icin 60yettigini,9Eylulde cikmis sormak yasak odugu icin ve gecme notu 65oldugu icin Uludagdan daha zor oldugunu yazmisti.Uludagdaki bazi boumlerde asistanlara cok is yukleniyormus pediatri,kadindogum,kvc gibi.Ancak bu ögrencilere cok yansimiyor asistanlikta bu bolumleri Uludagda yazmazsiniz olur biter.
    Ben olsam korkmaz Uludag yazardim eger gozunuz cok korktuysa 8-9binlik Çukurova ve Kocaelini de bir arastirin derim.7binincisiniz diye illa taban puani 7binlik bir fakulte yazmak zorunda degilsiniz bir yere sonuncu girmeyinde baslarda girin ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2021TytAytYolcusu -- 6 Ağustos 2021; 22:58:42 >

• Çukurova, katip çelebi, kocaeli

• 7796 sırayla yukarı Uludağ aşağı Kocaeli yazacağım, muhtemelen Kocaeli gelir.

• trsup2 T kullanıcısına yanıt

Uludağ 7.9k rez al

• Kontenjan 10 azalmayaydı iyiydi  

• @Spyrroo hocam gerekli cevabı verecektir GATA için..

• 109luknouhei kullanıcısına yanıt
    Tua başarısı kötü olan bir tıp fakültesi yoktur, tus başarısı kötü olan öğrenciler vardır, tus tamamen öğrencinin kendisiyle alakalıdır, tus düşünen bir tıp öğrencisinin üniversite tercihi yaparken üniversitenin eğitimi önemli değildir.

• trsup2 T kullanıcısına yanıt

30 azalınca 500 gerilemiş belli olmaz

• Hocam ben de 7400deyim aybü ing yazdım gatayla aybü arasındaydım ama gatada askeri olanlarla sivillerin aynı yerde eğitim alması gibi nedenlerden gatayı eledim onun dışında şehir olarak ve tus başarısı olarak ankara öne geçiyor diğer şehirlere göre

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EmirSoll E kullanıcısına yanıt

Hocam İngilizce olması sizi korkutmuyor mu? Türkçesi bile zor bir bölüm.

• bildiğim kadarıyla gatanın akreditesi henüz mezun vermediği için yok. mezun verince akredite alabilir

• 109luknouhei kullanıcısına yanıt
    Aslında orada okuyanlara sormak lazım ama benim kişisel olarak ingilizceden hiçbir korkum yok hatta ingilizce olmasını bir artı olarak görüyorum. Abim Aybü tıp türkçede 5.sınıfa geçti ingilizce kısmının da zor olmadığını söylüyor açıkçası ondan içim biraz rahat ayrıca sadece ilk 3 sene ingilizce diye biliyorum sonrası rahat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gata overrated falan değil. Forumda elinizi sallasanız 5 tane gülhane tıpta okuyan bulabilirsiniz. Hepsine teker teker sorun bakalım. Yıllardır forumda 30dan fazla kişi yazıp gitti daha 1 tane memnun kalmayan görmedim

• Bu zürafa malı ne diyorsa tersini yap

• Veteriner06 hesabına gir trol herif

• Mertovski53 M kullanıcısına yanıt
    esogü tıp kötü hocam eskişehirde yaşıyorum insanlar eskişehirde dehşet ortam var sanıp geldikleri için 7k normal bir anadoludaki tıptan eğitim olarak üstün değil yani

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.