ESOGÜ Tıp(7370): -Eğitimi kötü. -Sadece şehrinden dolayı tercih ediliyor. -URAP sıralaması kötü. -Online süreci kötü. -Mümkünse uzak durun. ULUDAĞ Tıp(7590): -Çok fazla mobbing var. -Çok zor. GATA - GÜLHANE Tıp(8010): -Overrated. -Ankara'da olmasına rağmen TUS başarısı düşük. - Eski GATA dağıldı. -Ortam kötü. -Akreditasyon yok. AYBÜ Tıp İng (8610): -İng zor. -Kampüs yok. -Ortam yok. -Akreditasyon yok. forum+ekşide gördüğüm yorumlar böyle. Bunların hepsi mi kötü, bu kadar olumsuz yorum neden? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 109luknouhei -- 12 Ağustos 2021; 12:32:27 > |
7k'ya Yazacak Tıp YOK
-
-
vay awk adam tıp begenmıyo bunlar da yeni turedı sıralamalar kötu gelseydi görürdüm sızı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hem ayranım dökülmesin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sıralamanız kaç hocam tam olarak
7300
-
Tıp yazmayın hocam o zaman mühendislik araştırabilrisiniz
kocaeli de baya iyi tıplardan biri
-
Yaz eskisehir 1k bekledigimiz cocuk gecen sene trde 13 14 yanlis yapinca eskisehire gitmek zorunda kaldı msx 3 4 yapardi. Gayet de memnun okul çok zor değil cevresi guzel egitimi de iyi bence. Urap gibi bos bir siralamaya takılmayın.
Tıp yazma ozaman
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gatanın tus başarısının düşük olmasının nedeni hocam askeri olanlardan dolayı onlar da aynı okula dahiller
-
Ben kötü demiyorum, yorumlar böyle. 5-10 k arası fazla olumsuz yorum olmasına şaşırdım. Bu yorumlar ciddi mi onu merak ediyorum.
-
Ciddi kanka o yorumlar
Askeri öğrenciler farklı bir sınava girmiyor mu ?
Esogü çok kötü değil hocam ama bunlardan en iyisi gülhane duruyur.Ancak ben esogü seçicem sıralamam 6972. Nedeni ise gülhanenin ortamı.
Uludag yaz tip yazmicaksan da yuru ozyegin ie yaz
esogünün eğitimi gereksiz yeriliyor bence
-
Trde tus başarı sıralamasını gösteren bir site var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
pp neden Gülhane hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Türkois
Askeri öğrenciler farklı bir sınava girmiyor mu ?evet hocam onlar da giriyorlar
Hem ayranım dökülmesin
|
Siz mi yazacaksiniz hocam anlamadim valla bu denli nefreti |
Omü yaz kurtul, bu üniversite daha büyük bir şehirde olsa garanti ilk 5k'daydı. Ayrıca tus başarısına göre üniversite tercihi çok saçma, o siteye bakarsan istanbul okan üni'sinin birçok iyi tıptan önde olduğunu görürsün çünkü kontejan oyunları var. Tus %80 kişiye bağlıdır. |
usda adam çalışmış yapmış sanane ister beğenir ister beğenmez
|
Benzer içerikler
- notability fiyat
- hemşirelikten tıpa geçiş var mı
- 80 tyt 50 ayt kaç bin sayısal
- derece için tyt ne zaman bitmeli
- ayt biyoloji kaynak önerisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X