Şimdi Ara

7x Abyss clan TRaProck özel topiği (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
5
Favori
49.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wala bu vntrllo fena deilmiş ben beğendim siegelrde işimize yarayacak baya
  • arkadaşlar ventrilo gayet güzel skype at düstüm derdi yok sabit sürekli :D
    ama şu bas konuş zor oluyo biraz :D
  • hehehe o bas konusun bi ayari war abi onu kaldirinca oluodu ama hatirlayamadim suan aksam biraz kurcalayim bulunca soyliim size
  • iyi olur valla ya bakıver bi tuş degiştirebiliyorum ama bas konuşu iptal edemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsoK

en azindan ikiside denenir en iisi hangsi ise o kurulur derim

Team Speak daha iyi gibi geldi bana. Birde siz deneyin. Ventirolde giriş çıkışlar da dank dunk edior gerçi bu uyarı sesinin kapatılması gibi bir seçeneği vardır da seslerde parazitlenmeler oluyor arada. TS biraz daha sade ve ses sanki daha iyi gibi.
  • valla bilmiyorum ben ts yi denemedim
    ventrilo iyi geldi ama parazit falan olmadı tek sıkıntım bas konus oda ts dede var galiba
  • Ventte dat dut edio ama team speakte direk giren adamin ismini hecelio
    edit:Hepsinin ayari war abi azcik kurcalama ile bulabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkcbck -- 3 Nisan 2008; 12:23:03 >
  • arif sadece dnlemekle olmaz ses werecen ses hep dinlersen gelir ole daatt duttventrllo okidir tsden daha iyiherseyimiz hazir musty hazrlamis herseyi bende hemen kurdum siegrde kulllnmk lazim arada laflriz
  • Şuanda dinleme modunda kalicam bir müddet yaso, düzeni oturttuğum anda 2 pc ile konuşur vaziyyette olucam. Ozaman, yeter gevezelik etme diebilirsin
  • Hersey klan icinbu arada arkadaslar yarın test sureci bitio ventrillonun giriş ucretli olucak paypal veya western den odemeleri benim hesabima yapabilirsiniz..saati 1.25 ytlaboneliklerde indirim war
  • la arif konus sen ben sus demem:)) mute dugmesi war bunun ewt herkes abone olsun.
  • abii ne cimrisiniz parali dedik dun aksam kimse girmedi bi adil abi geldi ventrilloya saka yaptim sizden de para alcak deiliz ya hade benden torpillisiniz
  • :))))Nasipse yarınn akşam kullnıcaz.bu akşmda yokum.ama olay cidden güzell bağlntımıza müdehale etmeden istedgn kadr kişi ilee konus.
  • aaa yokmusun :( eee nobless icin lvl lazim ben kimle gidicem rifte
  • bu gece vntrllo parasını denk gtrcem :))))ha gayret mustyy az kaldı olacan nbless

• quote:

bu gece vntrllo parasını denk gtrcem :))))ha gayret mustyy az kaldı olacan nbless

bence qerek yok Loyaldekini kullanın
  • allam ya ne oldu millete geliyom gidiyom bos vent gerci oyundada kimse yok yaz geldi cıvıdınız ama haaaa

hehe sabah 6,30da bıraktık oganla artık gun agarmıştı bugun gene sabahcıyız ama katılımların artışını bekliyoruz pvp akşamı bu akşam action

pvp pvp pvp zabahhaa kaderr pvp
  • quote:

Orjinalden alıntı: RoMaNSPaRTaN

quote:

bu gece vntrllo parasını denk gtrcem :))))ha gayret mustyy az kaldı olacan nbless

bence qerek yok Loyaldekini kullanın

zaten orayi kullanioz.. valla adil abiye katiliom teknoloji getirdik ama nadir girionuz.

• olur olur hepsi olur zamanla.. DARKLORD ( Veysel ) arkadaşımız bu ay kısa dönem olarak askere gidecek ben ve arkadaşlarım adına hayırlı teskereler dilerim. Geldiğinde kapımız açık olacaktır..
  • arkadaşlar lvl 60 oldum ama malum hala c gradeyim. silah craft yapacam ama bana aoba blade konusunda yardımcı olabilirmisin?
    nick:ArtisanBJK
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.