Şimdi Ara

7x Abyss clan TRaProck özel topiği (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.336
Cevap
5
Favori
49.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • erhan akşama görüşelim

• uhuuu :( kendime hakim olamadim yine basladim abyss e:D 0 dan basladim ama olsun ,1-2 gundur oynuyorum ama daha ana char acmsi deilim pvp ye yonelik char tavsiyelerinizi bekliyorum para sorun deil ilk 2 gunde 34kk yaptim cuceyle saten
  • Sabah 8:30 dan 11:30 a kadar (yanlış şaymadıysam) 13 adet 70+boss kestik ama full drop yok :( Ama sizlerle takilmayi özlemişim :) 2 bebe olmasa evden de takilirdim ama olsun hep destek tam destek :) Bugunkü bosslardan bir tanesinin resmi ekte.
    Sevgiler.

7x Abyss clan TRaProck özel topiği
  • snnda ne kasicama krar verdim elf summoner kasicam adnan abiyede tesekkur ediyom tavsiyelerinden dolayi insallah 1-2 aya kadar hero yum
  • Evet Güzel RB kestik^^. Sadece 2 Titan kesici idi ama takim iyiydi^^ Bir RB kaçırdık oda afk den dolayı, okadar RB nin içinden olucak okadar RB ler cimri cıktı ama iyi xp alındı. Yarın sabah kendilerini affettiricek RB ler.
  • Tebrikler arkadaşlar drop olmasada güzel iş çıkarmışsınız. artık sabahları giremiyorum ama kadro tamamlanıyor.. saat 18:00 e kadar vaktim oldukçA anca şirketten forumdan destek olabilirim arada msn açabilirim.. iyi oyunlar...bügün gümrük işlerim erken bitti de yazabiliyorum :D
  • Tuhh bu sabah rb de olmak wardi.tebrikler arkadaslar..
  • sabahki takım RB ye aç bi takımdı. AOF işleri bitti artık server bizim. 2 destroyer ile sorunsuz WOA golem dahil kestik. WOA golem de 3 kere frenzy actik. Yaklasık 10dk surdu. lv76 olan dontrun isimli oly destrom yaklasık yuzde 45 aldı. 3 saat icin 76 lv de cok ii bir rakam. BS golem i kacırmasak bi yuzde 10 gelirdi. Saglık olsun. Drop yok ama 1 EWS, 20 SOM Blade,Eas ler hasılatımız. Yarınki rb de daha ii itemler dusecegini umut ediyorum. Aksama catacomb disciples te MASS mob kesim showu var. Tiren party ile WARLORD kullanarak char kasacaz. Rift te yokum:D. Cok sıkıcı. Asok ceteyi kurup rift party kurar biz de ayrı low lar disciples te kasariz.
  • arkadaşlar
    lanet olsun bu içimdeki lineage sevgisine

dün gece gene kafayı yedi modem bende cıldırdım tabi yarı yolda bıraktıgım arkadaşlardan özür dilerim bu akşam erhandan silahımı alır almaz ado yanındayım low lvl 40 ol ellerinden öper :D
  • ben cüce yi kasıcam ona göreee....10 gündür exp yüzü görmedik sınavlar filan derken, pazarcı olduk resmen.. limoon iri sulu limooonnn... ama çok iyi ticaretlerde yaptım valla.. dün gece dragon grinder craft da tuttu, ogan ömrümü yedi ömrümüüüü....
  • clanda beyaa ol kasan oldu birden hevesim kactı valla iptal edcem bu charı
  • pazarcı cuce kardeşim:D. Bırak bu boş işleri. Sahaya don. Bi yere kadar turbunler. Cucenin nesini kasacan zaten aya cıkmış. Sen daggercini kas. Adil Xoom modem al bi tane huzura er. Birak su dandik modemleri. 1 kere dc olmaz kafa yormaz 1 hafta açık kalır ısınmaz. Xoom:D
  • reklam kokan haraketler
  • su asok denilen yaratık hala tank olarak giremiyor rblere yazık.ama doğru asokun song olrak girme ihtyci war rblere teskkur ederim songer olarak sokup expo kazandıran imam efendiye:))o droplr gelecek illa gelecek ilk olrak draco eldwen wereceksonra wersin işte bişiler itiraz etmeyizbu akşam tren neym yapacak arkdslrıma rft yapacak arkdslrıma kolaylıklar diliyorum.ben bu akşam londradayım FENERBAHCE'yi destekliyor olacağım.maçtan sonra görüşmeyi temenni ediyorum ama tabiki bu skora bağlı
  • ayrıca ol ii chardir ama nobless ol olmadktan sonra napim ben o chari nbless cok onemli bir olay herkese lazım.gatechantta bir yere kadar artık.eskiden zoo ablamız heryere cekiyordu ama sınır geldiama nobleslara sınır yok
  • Fenerbahçeye başarılar. Bende maçı hesaba katmadım. Maç saati afk:D
  • gündüz oynayan arkadaşlara rica ediyorum şu benim toi rb leri halledin ya
  • İNS HALLETMİŞİNDİR ADİL KERNON,LA GOLKONDAYI YOKSA BEKLİYECEK YİNE 5 GÜN:(
  • kanka nasıl halledim akşamları girebiliyorum ancak oda bosslar ölü oluyo
    2 gundur saat 3e kadar bekliyorum(sizde görüyosunuz) ama spawn olmuyolar sonuçta sabah işe gitmem lazım olmuyor yani
    hergünde bekliyemem yani o saatlere kadar olmazsa olmaz ne yapayım milletin gündüz bosslarını hallediveren arkadaşlar benimkinide hallediversin bi zahmet
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.