Şimdi Ara

7x Abyss clan TRaProck özel topiği (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.336
Cevap
5
Favori
49.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hehe arkadaşlarım mucadele ederken ben orada bekliyemem kankaaaa
  • ali eline sağlık pvp falanda ekliyelim
  • wala orda beklemez inrsen toi 13ten baslrsin birden kosmaya sen orda bekle arkdslrın gelir zaten oraya ayrılma ordanla benim elamanı pk yapmayın ewt eline saglık birde pvp koymak lazım
  • dunku İmperial tomb pvpsini keske video alsaydik serverin en saglam partilerinden birini res-kill yaptikta

edit:Video yu yeni izledim eline saglik adil abi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkcbck -- 15 Nisan 2008; 15:18:33 >
  • Ali vide cok güzel. Eline koluna sağlık. Yarınki Raid leriden de kısa kısa görüntülerle yerli bir parça eşliğinde videomuzu koyarız. Evet sabah geç kalktım ama gece gelecem deyip gelmeyen arkadaşlar yüzünden yüksek raide gidemedik. (raid de yoktu:D). 1 core ve bol C , D full armo/silah droplar ile günü bitirdik. Shopta var aynıları ama neysee :D. Core ring sahibine hayırlı olsun. Yarın ant düşecek inşşşşş :d.
  • harmandalı eşliğinde olsun ya da şeyh şamil olabilir
  • Film tabii ki AMETOUR XXX...
    Bu videoyu bizim topiği okuyup da heveslenen arkadaşlar için yaptım...
    PVP lere katılamadığım için film benden zor. (Bir de notebook kullanıyorum hdd de fazla yer yok. 3dk lik film 1.5GB Tutuyor.. Bide iş yerinde zor oluyor..)
    Mesela Ado siegelerde veya pvp de film kaydedip ham halini dvd ile bana gönderirsen ben ertesi gün şekilli halini upload ederim :)
    7x down
  • la şaka yapıyorum inermiyim aşşagıya
  • Video harika , raid takimina , raid lere , muzige ve emegi gecen herkese alkis (devami beklenmekte :) ) ...
  • yarınki raid iptal. Toplantı koydu patron
  • Ali hocam eline sağlik. Adamlar 2 gün rb kesemeyince kuduruyolar 3. gün bizden de erken kalkip kesmeye calisiolar Sabahci tayfasindan fireler oldu bundan sonra cepten titretme olcak ona göre^^
  • yaw abi server bi dustu kalkmak bilmiyo bu ne yaw down paso canimö sıkıldı burda girip lvl kasmam lasim yetismem lasim size evde zaten pc yok
  • abyys'ten serverin down oluşuna ilişkin resmi açıklama yarın sabah yapılacakmış. uzun sürmez inşallah. yarında yalan olmasın ^^

ayrıca ben videoyu indiremedim. filefront hata verip duruyor. hem ie hemde firefox'ta verdi aynı hatayı.
  • baium gitmez inşallah
    server gunduzde gelmesin akşama gelsin baium gitmesin
    5 gün daha bekliyemem baiumu kaçırıp
    olurda gunduz acılırsa eminim bizden online olan arkadaşlarımdan biri benim işimide görür
  • Merhaba 2 yere daha upload ettim...

http://www.sendspace.com/file/6p2fv2
    http://cid-8b5d1d140f20e732.skydrive.live.com/self.aspx/Ortak/1.avi

birde birsey buldum
    system klasorunuzde theabyss.ini diye bir dosya var bunun içini
    [Settings]
    NonActiveWNDFullFPS=1

şeklinde yaparsanız dual box ınızda tp lerde adam kendi kendne kosuyor ya o sorun ortadan kalkıyormuş. (Server down olduğu için deneyemedim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bistur_moonstar -- 16 Nisan 2008; 8:43:24 >

• Bisturun imzadaki charları : Bistur / 34 / 35 / 36 / Dansoz / SingerBaby / Harvest / Tragedly / CowMaster / CatMan
    YUH !.

Server angi saatte gelirse gelsin adamlarin baiuma girip uyandırmaları 10dk. O 10dk içinde biri oyuna girecek ve 10 dk icinde supporter acc yi bilen birine haber verecek ve girecek. İçerdekiler revival olmassa tıklanabilir. Adil 5 gün daha bekleyecen malesef:D. Ama eğer server gece gelirse 12gibi bu şu demek. 1. Baium bizim, 2. Zaken bizim, 3. Ant wuen bizim ve eğer seri olabilirsek diğer rb ler de bizim. ilk akşam kesemesek de ertesi gün yaklaşık spawnlarını bildigimizden başında bekleyecez. 1 doom cryer ant nesttte diğeri de devil islede bekleyecek. Bizde monsterde pvp :D. Eğer bir seri yakalayabilirsek sanırım adetli zaken earing toplariz. Geceye denk gelmesi online 20+ demek.
  • bu serwr öle pek kolay gelecek gibi görünmüyor.son zamnlrda baya bir bug wardı özellkle şu oly işi onu bir trlu çözemediler sanırım baya bir uzun çalışma olacak.napalım sağlık olsun umarım bekledgmize değecek bir çalışma olur.
  • bekleyip göreceğiz neler olacak... büyük ihtimal erken çıkabilirim buakşam 17:30 gibi..
  • LvL 67 Warlord icin oneriler ve tavsiyeler bekliorum A grade icin kasmam gereken itemler subclass vb seyler.
  • A grade warlord A grade pole kasar, tallum veya majestik set kasar heavy, sub olarak da once seri lv dersen destroyer uygun veya clana faydali sub dersen BD,SWS,Healer gibi bi char yapılabilir. 3 sub olarak da 1-1 pvp de gladyator tavsiye ederim ama mass pvp de etkili degil
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.