Şimdi Ara

7x Abyss clan TRaProck özel topiği (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
5
Favori
49.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tesekkur ederım adnan abı bu arada bı konuya degınıcem abı dedıgım ıcın herkesten 14.luk veled muamelesı goruorum yasım 24 arkadaslar Adım Çınar kendımden 1 yas buyuge abı derım gocunmam clandakı abılerım erhan ve adnan abıdır gerısını tam olarak tanımam yardımlarınızdan dolayı tesekkur ederım .
  • hehe çınar kardeşim bizim clanda kimsenin sana oyle davranacagını zannetmiyorum
    sen yanlış anlamışsındır bence
    ama genelde clan yaş ortalaması yüksek
  • Server'ın geri gelisi uzun sürecek sanirim. Öğlen oldu hala açıklama yapmamışlar. Bi süre sessiz takılacağız galiba ^^

bu arada yeni upload için tşkler Bistur , problemsiz yüklendi ^^

keşke daha uzun olabilecek imkanlarınız olsaydı. darısı başımıza diyorum :) efendi gibi kasabilirsek bizden de videolar gelir illaki :)
  • Buarada emincim videomu izlemisindir ^^ LvL farkı dostlugumuzu bozuyo Hızlı LvL almanı temmenı ederım bol droplar canım kardesım ..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: M00STee

Buarada emincim videomu izlemisindir ^^ LvL farkı dostlugumuzu bozuyo Hızlı LvL almanı temmenı ederım bol droplar canım kardesım ..!

yaw agacim lvl farkimiz hic olmayacakti elven elder ile adam gibi kasabilsem. arkanizda duruyorum ama char hint fakiri gibi ne parasi var ne de adam gibi itemi. Sirtinizda yük gibi hissediyorum kendimi, hesapta support char olucam.

onun icin summoner actim, bayik ve bezdirici questleri olmasa size yetismis olurdum simdi, ah bide azicik yardim etseniz kastirmaya :)

server acilsin bak sen gör nasil destek olucam :) ayrica Elven Elder'i devam ettiricem. eninde veya sonunda ^^
  • ELimden geleneni yaparim zaten senin elder veya morelife olmasa kasamiorum catada su bi gercek oyun kesinlikle team oyunu catada tek basima saatte 30 tane kesiosam sen veya ozgun olunca 1 provokede 15 tane kesiorum saate 10 kati kadar hızlı kasıoruz ve enınde sonunda aktıf player olcagımıza ınanıorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emyn

quote:

Buarada emincim videomu izlemisindir ^^ LvL farkı dostlugumuzu bozuyo Hızlı LvL almanı temmenı ederım bol droplar canım kardesım ..!

yaw agacim lvl farkimiz hic olmayacakti elven elder ile adam gibi kasabilsem. arkanizda duruyorum ama char hint fakiri gibi ne parasi var ne de adam gibi itemi. Sirtinizda yük gibi hissediyorum kendimi, hesapta support char olucam.

onun icin summoner actim, bayik ve bezdirici questleri olmasa size yetismis olurdum simdi, ah bide azicik yardim etseniz kastirmaya :)

server acilsin bak sen gör nasil destek olucam :) ayrica Elven Elder'i devam ettiricem. eninde veya sonunda ^^

Zaten Support Char diyorsan belli lvle kadar Yuk olmak zorundasin sonra sen yuk altinda kalacan Bugunleri Hos gecirzuahahah Aklima bazi seyler geldide
    Elemental Summoner Yerine ELven Elderi Tercih Ederim:8
    Bu arada itemim yok diyene kadar 1tane dwarf acip catada sop kasabilirsin Kankama Aydeeli yani nicki ney bilmiyorum bana onceden vermis oldugu dwarfi geri verdim adam su an 70kk cikarmistir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 16 Nisan 2008; 14:23:04 >

• valla oyunun ilerlerini görmedigim icin birsey diyemeyeceğim fakat , elven elder heal olarak shiellen elderden cok daha iyi. ama bufflari yetersiz.

elven elder olarak devam etmek istiyorum ama dedigim gibi hint fakiri dolasmaktan gina geldi. sizden item veya para bekleyecek değilim ^^ yapmam lazim biseyler. Cinarcim sen bana yardim edeceksen su benim s.dikli dwarfin questini tamamla :D gerisi kolay ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Zaten Support Char diyorsan belli lvle kadar Yuk olmak zorundasin sonra sen yuk altinda kalacan Bugunleri Hos gecirzuahahah Aklima bazi seyler geldide
    Elemental Summoner Yerine ELven Elderi Tercih Ederim:8

aga eyvallahta o bekleme varya öldürecek beni ^^ kimse olmadigi zaman giranda turlayip duruyorum birisi partye healer arasa die. yani party bulmakta mesele. kendimiz kuralim desek ugrasmak fena halde yoruyor, bezdiriyor. millet koyun gibi, pt'ye her gelen bisey dio, hadi biz noobuz eyvallah ama millet bizden noob. arti hazircilik cabasi, rb party kuruyoruz her gelen rb nerde dio, su ana kadar 1 kisi bile ne durumdasiniz rb kontrolu yapalim mi demedi ^^

sizin clan ici grubunuz tam takir isledigi icin probleminiz yok ama alt grup olarak biz aval aval dolasiyoruz genelde ^^

ne kassak , xp mi alsak , materyalmi kassak, rb mi gitsek sabirrr sabirr sabirr ^^

flood oldu kusuruma bakmayın, cevap verme ihtiyaci duydum ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 16 Nisan 2008; 16:26:57 >

• Abı bak su olay sole ınan lvl 67 oldum ama a grade ıcın bısı yok ama dıkkatlı takıp edersen lvl 75 olana kadar oynun ılerleyısıne bakıorum a grade bıter zaten kımse dırek a grade armoru ilk charina lvl 65 te gıydırdıgını tahmın etmıorum(scavenger)dısında bana sorarsan beklemede olan elven elder aktıf yap subclass olarakta summoner yap mukkemmel bı tercıh olur tavsıyem budur ama gene senın tercıhlerıne yardım ve yataklık yaparım.
  • quote:

tesekkur ederım adnan abı bu arada bı konuya degınıcem abı dedıgım ıcın herkesten 14.luk veled muamelesı goruorum yasım 24 arkadaslar Adım Çınar kendımden 1 yas buyuge abı derım gocunmam clandakı abılerım erhan ve adnan abıdır gerısını tam olarak tanımam yardımlarınızdan dolayı tesekkur ederım .

zamanla gerisini de tanırsın hatta amca deme gereği duyacağın kişilerde çıkabilirsonucta öncelikle seni tebrik ediyorum ciddi olarak kararlı bir şeklde kasmaya dewam ediyorsun bu cabalarının gerekli kişiler tarafndan görüldgnden eminimbir sozumde emine ee iidr bıkmadan dewam oyun geldiğinde oyunda bi pm at uğra banasu lvl we grade muhbbtine glrsek benim a grade setim olmadi 77 lvldim yine yoktu.sonradan olduu zamanla hersey olurr bazı şeyler birlkte el ele olur aynen bizlerin yaptığı gibi o nedenle aynen calışmaya dewam.sub claslrda clana faydalı clndaki partylere gidecek chra acılırsa bu kaynasma tanısma we birlkte hareket etme acısından cok daha ii olur.mesela ben tankla hala party bulamıyorum almıyorlar

• Serverlar gelior. toi 13 de oldugumuzdan biz daha avantajliyiz hemen girip yuklenirsek baiuma iyi olcak^^ revival birikmeden girmek lazim odaya
  • login online
  • Traprock clani 1 pt ile baiumda
  • hehe işte baba olmanın avantajı oglum girdi baiuma

TEŞEKKÜRLER AYTUNÇ
  • hehe canını yarı yaptık baba diyor msnden olacak bu iş ha gayret başarılar arkadaşlar
  • Şok şok şok abyss 7x teki traprock clani uyeleri bugun saat 16:00 siralarinda baiuma haddini bildirmeye gitti.Dun gece yarisinda baiumun zoo nun yuzugunu almasi ile olaylar patlak verdi traprock ailesini toplayarak baiumu ziyarete giden zoo ve yandaslari yuzugu almadan donmuyeceklerini soledikleri iddaa ediliyor. işte o sıcak sıcak baium party fotolari Hellsing haber ajansi tarafindan goruntulendi!!

• veee baium pert drop:Ring of baium,tallum blade..

• ciddi anlmda duygu yaptım rica minnet grdiğimiz baimu kestik tek basımıza.adil tbrk ederim ya suan bişi diyemiyorum ciddi anlmda herkesin eline sağlık
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.