Şimdi Ara

7x Abyss clan TRaProck özel topiği (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
5
Favori
49.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne oldu yaw yazan eden olmamış forum dibe vuruyo
  • hafta sonu yorgunlugudur ^^ 3 vakte kadar yazi yazilir tahminimce :D
  • haftanın ilk iş gunu patronlarin en tehlikeli oldugu zaman
  • :))ewt arkdslrr low levllerle beraber kasmaya basladık.yeni sub acan arkdslrımız war ortk partyler kurulup kasmaya gidilecek.eksik olan chrları sokacaz cok sukur hersey war elimizde:))artık herkes kassındaa şöle kalabalık kalabalık gezelım ventrilloda war koordineli gezmk daha kolay olur.hadi seri olalım:)) bu arada burdan necropabha gokhan arkdsımıza teskkur etmek lazim bir Traprock neferi gibi çalışıyor ama ben derimki tependeki clan amblemin deişsin oda Traprock olsun
  • kaçakk recoooooooooooooooo nasilda yakaldım seniiiiiseni burda clan halkına şikayet ediyorumm:)))la insan iki kelimede olsa yazar buralaraa ama nerdeeee kacaaak recoo kacakk recooo
  • dünkü party gayet zevkliydi, rb haricinde o kadar kalabalık bir ptde olmadığım için bi hayli enteresan geldi ^^ ama hoştu herkes görev yapıyo filan :D

Necrophobia'nin dediğini bi türlü anlamamış olmanın hüznü vardı bende :D Merrow Unicorn'un skilinin özelliğini bilmediğim için kullanmıyordum :D Unutmuşum gitmiş ^^ Necro neden kullanmiosun skillerini dio, 10 saat düşündüm hangi skili açmıyorum acaba die :D

Tam olarak ne işe yaradiğini bilen varsa sevabına açıklayabilirmi ?

Son birşey daha Ewyn şu anda clansız duruyor. Elder'i clandan çıkarıp Summoneri mi alayim yoksa böyle devam mi edeyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsoK

kaçakk recoooooooooooooooo nasilda yakaldım seniiiiiseni burda clan halkına şikayet ediyorumm:)))la insan iki kelimede olsa yazar buralaraa ama nerdeeee kacaaak recoo kacakk recooo

herkese selamlar arkadaşlar, :D

yassoo dedim ya loo yakında gelcem kurs bitsin gelcem walla söz.

Olmm L2 siz bi hayat düşünülemez zaten ,mimkinatı yoktır

hepinizi çok özlemişim,sanırım yeni arkadaşlarda katılmış,onlarada başarı ve iyi eğlenceler diliyorum

• reco ben onu bunu bilmem burda da inglzce war:))) kursta öğrendklerini uygulayacaksın burada:))ha extradan polakca rusca ispnyolcada öğreniyorsun
  • emin ne istyrsan onu yap.ben clansız rahat kasarım diyorsan öle dewam et sonucta irtbtta kaldgmz sürece sorun olmaz amac herkesin biran once 3.class olması.sonrada itemler icin çalışmalar yapılır ama bizim önceliğimiz lvl olmalıkalabalık we dengeli partyler item açığını kapatır;)
  • quote:

reco ben onu bunu bilmem burda da inglzce war:))) kursta öğrendklerini uygulayacaksın burada:))ha extradan polakca rusca ispnyolcada öğreniyorsun

du bakim 23 nisan tatilmiş bize galiba :D
    bi problem çıkmazssa girerim oyuna
    update mupdate çıktımı ben yokken,ayar mayar gerekiyomu
  • uleeeeeeennnn r3co nerdesin len sen?
    zaten zar zor geldin hemen kayboldun

neyse bekliyoruz cabuk gel

low lvllara yardım destek hep beraber ileriye
  • quote:

Orjinalden alıntı: sup_tr

uleeeeeeennnn r3co nerdesin len sen?
    zaten zar zor geldin hemen kayboldun

neyse bekliyoruz cabuk gel

low lvllara yardım destek hep beraber ileriye

ben low lvl değilim abiii :D
    medium :P
    zaten ben yardım için gelmiştim beaaaa
    show yapma amacımız yok.yardım etmek beni daha cok sevindiriyo.

• reco gecelim kardeşim bu işeriii:)))icraat icraaat forumda deil oyundaaa gorelim sigelr epic boss pvpleri war simdiye kadr coktann sende orlrda bizlrlydin ama arazi oldun iştee
  • quote:

reco gecelim kardeşim bu işeriii:)))icraat icraaat forumda deil oyundaaa gorelim sigelr epic boss pvpleri war simdiye kadr coktann sende orlrda bizlrlydin ama arazi oldun iştee

clan topikinde geyik yapmayalım bi zahmet
  • reco nerdesin sen yaw. hallet şu işleri gel. kesilmesi gereken ve pk lanacak adam çok^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: kazuya55

reco nerdesin sen yaw. hallet şu işleri gel. kesilmesi gereken ve pk lanacak adam çok^^

heeyy dostum arifim hala kaşınan var diosun yani heee
    gelcem yakında arifim,sen isimleri yaz deftere şimdiden
    cücemle dalacam hepsine :P
  • sen değilsin ama ben low lvlim gelde kas beni biraz
    sub yaptım desteğin lazım
  • adilcim senin low lvl kasar onlari bee aslan gibi maşallahh hertrlü destek war gogogogoo
  • quote:

Orjinalden alıntı: sup_tr

sen değilsin ama ben low lvlim gelde kas beni biraz
    sub yaptım desteğin lazım

adil abey
    sen bu oyunun kurdusun beaa,
    seni kasmak ne haddimize
  • kaçak reco bey:D

Nerdesin olm sen. Yalandan kursu tutturmussun. Asokun dedigi gibi abyss 7x de ingilizcenin ileri geri ve tarzanca versiyonları konuşulur. 5 kelime ile ingilizden ii ingilizce konuşanlar var. WTS,WTB,WTT,WTF, f.u :D yeter.

Ventrillo destekli makara dünyası abyss de uykusuz gecelere devam. Dün gece anti bekledik. Cıkmasına 30dk kala mekandaydik ama 11:30 a kadar cikmadi ve beni şok eden bir pm geldi. Amca diorki pm de yav siz neden orda bekliyosunuz (4 saattir bekliyoruz:D). Anti cikacak onu bekliyorz dedim. Amca dediki biz onu 6 saat önce kestik size acidim haber verim dedi. Tabii bizdeki yüz ifadesini tahmin edersiniz. ŞOK! :d. Neyse çiktik baium da bekleyenlere 1 sorti yapip yatalim dedik. 11 de 1 party enemy tam kesecez moblar ancordladi ve sonuç ŞOK2!. Yattik:D. Baiumu da kaçirmiştik , dedik RB keselim ve tahmin edin ne oldu ŞOK3! görev yok:D. ;Buldukg örevi olan birini kestik ve ŞOK4! drop yok:D. Yattim sabah kalktim ŞOK5! bugün yine iş var :DDDD.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.