Şimdi Ara

7x Abyss clan TRaProck özel topiği (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
5
Favori
49.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • heheh ado formundasın bugunnyse hep biz kesecez diye bir kural yok arada onlrda kessin
  • bi şokta benden abyss walkeri sildim spellhowler yaptım noblesse seri gitmek için sonra gene abyss walker
    :D
  • iyi yaptin:)) dagger hertrlu seri giderdi sen murro helsng ohanda madem sildi bir dancer patltrdıı warya deli kasrdınız bizde destek werirdik bende ncroyu sildim şimdilik tyrant deniyecem ama tam karar wermiş deilim heran deişebilir
  • durum ortada gorucez bakalım kanka sh tek kasılır ama oyle bi fark var :D
  • Baium filmi hazır ama 200mb..
    Dışarı çıkmam gerek.
    Filmi Ado ya ulaştırdım. Uploadı halledecek. (8 dk divx)..
    Lush tarafından oyunun kendi kamerası ile çekilmiş o yüzden char isimleri yok.. idare edin.
    Bi ara da dun gece cektiğim filmlerden (guen antı beklerkene) bi klip yapacam.
    Hadi hayırlı günler.
  • livepvp ekleyin
  • livepvp kapalı. rapid.shareye ekleyecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anthon -- 22 Nisan 2008; 12:47:08 >
  • Rap ide simdilik ugrade etmedim. Websence engelledi. Burdan bi deneyelim. Eğer sorun var ise bi şekilde rap ide upgrade edecem.

http://my.hu****ddle.net/files/view/129948/Baium_Lush.avi (Yıldızları silin)

Kullanıcı adı: test2222
    Şifre: test2222

Not: dosya 198.1 mb. Kaliteli video. Meraklisina baium görüntüleri içeriyor. PVP yok içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anthon -- 22 Nisan 2008; 13:33:59 >
  • Your username and/or password were not recognised, please try again. Remember your password is case sensitive.

ya aynı anda bir kaç kişi denediğimiz için bu şekilde hata meydana geliyor ya da kullanıcı adı/şifre hatalı.

düzeltme yapiyorum.

copy+paste şeklinde yazmayin şifreyi. hata bundan kaynaklaniyor. manual olarak yazinca herhangi bir problem olmadan indirme islemi yapiliyor. saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 22 Nisan 2008; 15:44:52 >
  • ya arkadaşlar şöyle düşündüm ve düşündürdüler shden sonra tekrar abyss kasacam
    ne gerek var diyen arkadaşlarıma teşekkürler abyss e devam iki işe gerek yok tek iş temiz iş
  • mantikli karar, tebrik ediyorum:D.
    Haftaya oly deim ins destroyerle. Son hazirliklarim devam ediyır. Silah ve 3 class gorevi kaldi. birde suba 1lv aldirmam gerek.
  • Duyuru:

Dion merkezden deniz manzaralı CLAN HALL Satın aldık. Tüm clan için hayırlı olsun. Bufflar bsoeler şirketten :D.
  • wayyy hayirli olsun super yaaa.bsoe ler kapiş kapiş gider walla :D
  • Elinize saglik video cook gusel traprock , bikere alistik devamini beklioozz ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: anthon

Duyuru:

Dion merkezden deniz manzaralı CLAN HALL Satın aldık. Tüm clan için hayırlı olsun. Bufflar bsoeler şirketten :D.

ado ;

beni kursu falan bırakıp oyuna dalmam için tahrikmi bu şimdi

• quote:

Duyuru:

Deme yaw ben şimdi durmadan revivallerin duallerini yalakalarını pk larım

Hayırlı Olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazuya55 -- 22 Nisan 2008; 15:43:03 >
  • quote:

Rap ide simdilik ugrade etmedim. Websence engelledi. Burdan bi deneyelim. Eğer sorun var ise bi şekilde rap ide upgrade edecem.

http://my.hu****ddle.net/files/view/129948/Baium_Lush.avi (Yıldızları silin)

Kullanıcı adı: test2222
    Şifre: test2222

Not: dosya 198.1 mb. Kaliteli video. Meraklisina baium görüntüleri içeriyor. PVP yok içinde.

herkesin eline sağlık,
    süper video olmuş,müzikte güzel.

• Video gayet hoş olmuş, ellerinize sağlık. Baium da tam yarmaymış :D

Clan hall'da hayırlı ugurlu olsun ^^
  • bu akşam clanhallı kutlayalım arkadaşlar saat 21,00da acılısa herkes gelsin healler benden danslar murodan şarkılar yasodan dans dans dans sabaha kadar alem var hallda şömine ptsi var
  • R a p i d s h a r e e upload edildi. (yildizlari silelim)

http://r**apidshare.com/files/109580110/Baium_Lush.avi.html

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.