Şimdi Ara

7x Abyss clan TRaProck özel topiği (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.336
Cevap
5
Favori
49.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimde bir sorum var umarım cevaplarsınız
    serverdeki tüm clan hall lar dolu ben bir tane clan hall almak istesem nasıl alabilirim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: anthon

clan hall sehirlerdeki actioner den aliniyor. Eger server yeni ve kimse yok ise. Almasi kolay:d. dion hallin fiyati 6milyon adena. yatir al. Biz 2 milyara aldik. Giran ve büyük şehir hallari ise 50 milyon adena. Boşta ise al. Hall hemen sana gecmes ne zaman gececegi actionerda yazar. Ayrıca eger senin verdigin tekliften fazla veren olur ise o kazanir. max teklif 999.999.999 adena.

peki clan hall ın ne yararları var açıklayabilir misin biraz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsoK

actnora weriyon 999. e sonra birde bu hallin sahibine werince ediyor sana 2kkk adena

orta rate serverda ne kadardır tahminen (45x l2loyal)
  • siradan sorulara bakalim

Clan hall faydalari saymak ile bitmez ama birazini yazim, 1 clan hall bsoe, 2 clan hall bufferi , 3 olunce daha az exp gider, 4 clan hall soe iledirek halla gidebilme gibi sayabailiriz.

Eger serverda clan hall kalmadi ise birinin satmasini bekleyebilirsiniz. 2 anlaşma ile alirsiniz. Adam ne kadar derse anlaşilir ama riskleri var. 999.999.999 adena hall icin yatiracaksiniz. Onun haricinde ise adama vereceginiz itemler veya adenalar olcak. Eger adam satmaktan vazgecerse 999.999.999 ugeri aliyosunuz ama elden verdikleriniz gider. Riskli iş dolandırılabilirsiniz.

l2loyalde hall varmıdır yokmudur bilmiyorum. Gidip bakman gerek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: anthon

siradan sorulara bakalim

Clan hall faydalari saymak ile bitmez ama birazini yazim, 1 clan hall bsoe, 2 clan hall bufferi , 3 olunce daha az exp gider, 4 clan hall soe iledirek halla gidebilme gibi sayabailiriz.

Eger serverda clan hall kalmadi ise birinin satmasini bekleyebilirsiniz. 2 anlaşma ile alirsiniz. Adam ne kadar derse anlaşilir ama riskleri var. 999.999.999 adena hall icin yatiracaksiniz. Onun haricinde ise adama vereceginiz itemler veya adenalar olcak. Eger adam satmaktan vazgecerse 999.999.999 ugeri aliyosunuz ama elden verdikleriniz gider. Riskli iş dolandırılabilirsiniz.

l2loyalde hall varmıdır yokmudur bilmiyorum. Gidip bakman gerek.

ok saol
  • saol
  • nobless oldum şükür be ben nobless olamadan server kapancak diye çok korkuyodum valla...
  • Hayırlı Olsun
  • s.a beyler.Adım sercan herkese simdiden ii oyunlar.6-7 aydır 1 server oynuyorum fakat database i calınmıs.bende suan abyss 7x de oynamak istiyorum.Turk clanınız var sanırım eer isterseniz bende katılmak isterim.cvp?
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_c_g

nobless oldum şükür be ben nobless olamadan server kapancak diye çok korkuyodum valla...

Ohhoo valla hayırlı olsun bunu ıslamak lazım
  • Cosm1c

Cevap; gel tabi kapimiz acik. oyundayken pm nanda,dontrun,hybrit,asok,lush .... bu forumda gorudklerin yardimci olur sana.
  • quote:

nobless oldum şükür be ben nobless olamadan server kapancak diye çok korkuyodum valla...

Aga sen öyle diosan biz küllüm yanmisiz eyvahlar olsun :D daha gitmemiz gereken bir sub var :D Hayırlı ugurlu olsun bu arada bol pk'lı günlerde kullanman dilegiyle ^^ Darısı başımıza amin :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emyn

quote:

Aga sen öyle diosan biz küllüm yanmisiz eyvahlar olsun :D daha gitmemiz gereken bir sub var :D Hayırlı ugurlu olsun bu arada bol pk'lı günlerde kullanman dilegiyle ^^ Darısı başımıza amin :D

ama ben nerdeyse 1 senedir burdayim:D yeni gelen arkadaslar benden daha hizli ornegin ; GuizmoDie:D
    ben uzun zamandan beri olamadigim icin sonunda dedim..

• son sıralar cok dc vermeye basladi server. Sebebini bilen varmı?
  • DEGERLİ ARKADAŞLARIM OYUNU BIRAKMA KARARI ALDIM. BİRLİKTE GEÇİRDİĞİMİZ GÜZEL GÜNLER İÇİN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER.

HİÇ BİR AÇIKLAMA YAPMAK İSTEMİYORUM HERKESLE DOSTLUĞUMUZ BAKİDİR.

NOT: DAHA ÖNCEDE BU KARARI ALMIŞTIM VE BAZI ARKADAŞLARIN ISRARI ÜZERİNE DÖNMÜŞTÜM ONLARADA İLGİLERİNDEN DOLAYI TEŞŞEKKÜR EDERİM AMA DENEDİM OLMADI.

18MAYISTA YADA MUSTİ KARDEŞİMİN DÜĞÜNÜNDE GÖRÜŞÜRÜZ.

HERKESE İYİ OYUNLAR.
  • Adil hocam yanlış anlaşılmalar olabilir bu sebepden dolayi birakmana cidden üzüldüm. Daha subu yeni eklemiştin nobles olucaktin. İşallah durum düzelir, geri gelmeni beklior herkes.
  • ilk olarak 18 mayısta geleceksin sözün war.oyunu bırakma kararınla ilgili bişey demiyeceğim ama 18 mayısla ilgili su yaparsan bilmiyorum artık
  • Adil abicim o gün sana biraz sataşayım dedim ama yanlış anlaşıldım..ve seni asla dışlamadım abi duruma göre söyleyecektim ama sen çat diye çıktın bizden ne ayrın gayrın olabilir ki.. Seni gerçekten de seviyoruz abi gel be..vallahi gel abi...
  • adilim sen yapma bari ya daha yeni basladık sayılır güzel günler önümüzde lütfen geri gel,sana kimse yanlış yapamaz bide erhan asla ,ama mahalle baskısı varsa onu bilememaynısı bendede var üzme bizi ................. bu aksam dönmen dileğiyle
  • adil abi daha senın sub u kasmadik nere gidionaksam gel senne bi ezik sublarimizi kasalim abi..
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.