Şimdi Ara

7x Abyss clan TRaProck özel topiği (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
5
Favori
49.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adil abi daggerci birliği yapicaktik yaw neye:D:D:D clandaki sayili daggercilar bir olup dusman kescez daha olmaz oyle sey geri dön bakiim hımmm kızarım bak sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hybrit

Adil abicim o gün sana biraz sataşayım dedim ama yanlış anlaşıldım..ve seni asla dışlamadım abi duruma göre söyleyecektim ama sen çat diye çıktın bizden ne ayrın gayrın olabilir ki.. Seni gerçekten de seviyoruz abi gel be..vallahi gel abi...

erhanım yapma yaw seninle bir ilgisi yok

teşekkürler arkadaşlar gerçekten memnun oldum ilginize bir kaç gün kafa izni yapayım gelebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsoK

ilk olarak 18 mayısta geleceksin sözün war.oyunu bırakma kararınla ilgili bişey demiyeceğim ama 18 mayısla ilgili su yaparsan bilmiyorum artık

kanka dostlugumuz oyunla sınırlı degil tabiki gelicem bi aksilik çıkmazsa
  • supersin adil dinle kafanı ama fazla bekletme lazimsın bize yoksa
  • Sayın abilerim, kardeşlerim, arkadaşlarım son günlerde clan içinde bir rehavet mi desem bir alınganlık mı desem furya halinde aldı başını gidiyor, bu kadar güzel anlaşıp nasıl birbirinize naz geçiremiyorsunuz şaşırtıcı. Relax be abi ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 29 Nisan 2008; 13:43:45 >
  • gel kankacım gel.şu kızıpta küsüpte clandan cıkma olayını bırakalım hele bunu clanın temel taslrndan olanlr yaprsa hiç olmaz.(kukuri,nanda,supprtr,kont) clanınızda durun clanınıza sahip cıkın.
  • buarada tebrkler cagdas nobles olmuşsun.
  • Orjinalden alıntı: Grejuva_tr

adil abi daha senın sub u kasmadik nere gidionaksam gel senne bi ezik sublarimizi kasalim abi..

hehe tamam kardeşim kasalım :D
  • Adil abi senin gibi çılgın bi cardinal bu aralar cok lazım clana...Bu aralar oyunu biraz ihmal etmem gerekiyor sende olmasan bu nablari kim heallicek RB lerin güçlendiği ve 2 healerin zorlandığı bi zamanda dinlenmek olmaz yasssahh gardaşımm Vazife seni bekler adil abiii

Clan Hall ın tadını cıkarın bol bol rb kesin drop oranları artmış gibime geldi saanki galiba sanirsam heralde

Kaamuraaann olur da burayı okursan arada bi tyrantımı kas 65 e getir baska bisey istemem..He bi de önümüzdeki ay oly de şenlik olcak izleyin canlarım

• arkadaşlar bana the abbsy serverlerinde oynamak için gerekli olan client ve patchi nerden indireceğimi söyleyecek yardım edecek varmı bende online oyun arayışı içersindeyim vew bu oyunda sürekli olmak istiyorum Birde bu the abssy serverleri ücretlimi gördügüm kadarıyla orjinali gibi bu yüzden soruyorum yardımız için şimdiden sağolun
  • Patch için ftp://ftp.theabyss.eu/la2/la2_patch.rar

Kayıt için http://la2.theabyss.eu/?register

site adı http://la2.theabyss.eu

Client C6 interlude

torrent programı kullanıyorsan link verebilirim.

Server ücretsiz, iyi oyunlar ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 29 Nisan 2008; 19:53:28 >

• torrent programı yok ama edinmesi kolay .birde ben googlede arattım bi kaç sitede çıktı ama indirmeye kalktıgımda ismi değişik oluyor bende güvenemedim indirmedim. Eğer sağlam çalışan client linki varsa verirsen cok iyi olur

edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northerion -- 29 Nisan 2008; 18:05:18 >
  • interlude için tıkla

linkteki t.h.e kismindaki noktalari silmeyi unutma ;)

adresinden torrenti indirebilirsin.

ttnet tarafindan yasakli bir site fakat yerel ağ bağlantısı özelliklerinden internet iletişim kurallari sekmesine girip fotoğraftaki gibi ayarlayip onaylarsan, siteye rahatça girip işlem yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 29 Nisan 2008; 20:08:07 >

• sağolasın dedigin gibi ayarladım şuan indirmekteyim Birde ek olarak torrent programlarından hangisini kullansam daha hızlı olur yoksa farketmezmi

edit ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northerion -- 29 Nisan 2008; 18:17:59 >
  • ben yinede soylemis olayim :D utorrent ve flashget kullaniyorum genelde. 2sinide tavsiye ederim.

hayirli ugurlu olsun :D 7x'e yolun duserse Traprock ailesine bekleriz ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 29 Nisan 2008; 22:19:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emyn

ben yinede soylemis olayim :D utorrent ve flashget kullaniyorum genelde. 2sinide tavsiye ederim.

hayirli ugurlu olsun :D 7x'e yolun duserse Traprock ailesine bekleriz ;)

şunu belirtmek isterim özellikle bu Traprock gibi bir oluşum olduğu için 7x serverinde başlamak isterim bende genelde online olurum ve hoş vakit geçirebileceğim bi guild arıyorum inmesine 4saat kaldı :D iner inmez gelicem inşallah
  • Hayirli ugurlu olsun kardeşim :) Clan geneli akşam saatlerinde online olmaya başlıyor bildiğim kadarıyla. lvl 40+ ol hemen ondan sonra partylerde yerini almaya baslarsin zaten ;)
  • sonunda spoiler ozgen arkadasla 70 olduk :) elimizde c gradeler 70'i gördük.
  • çınar habire resim çekiyo bikaçını görelim şurda... :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Scorpion -- 30 Nisan 2008; 14:51:36 >
  • online surem az o yuzden clana faydam yok su anda.o yuzden clandan ayriliyorum.yazin devam ederiz..1 ay bisi kaldi
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.