Şimdi Ara

7x Abyss clan TRaProck özel topiği (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
5
Favori
49.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ring kimde baium mesele degil mesele ring:D
  • Herkese helal olsun .Ben Asoktaydım video cektim ona gore .Yakında yapıp atıcaz .
  •  7x Abyss clan TRaProck özel topiği

Çok iyi bir iş çıkardık. 7x low ratede sadece bir parti (görüldüğü gibi 3 bishop lu bir parti) ile baiumu kestik ve ring bizden birine ismaile geldi. Hayırlı olsun iso

Partideki classlar 3 bishop, 1 dancer, 1 songer, 1 doom crayer 1 titan ve 2 archer. Tabris genelde archangellar ile odada tur atti kesici 1 okcu 1 titan

• tabrisin hakkını yememek lzm paso koşturdu en cok yorulan bence oydu
  • herkes Baluma bakiodur fotoda ben skilleri merak ettim ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: M00STee

herkes Baluma bakiodur fotoda ben skilleri merak ettim ^^

Adam Titan Sence Ne kadar degisik Skill olabilir Sadece Herkesin Farkli Makrolari Vardir
    Tam bilgin Varmi bilmiyorum ama
    http://lineage2.stratics.com/content/library/skills/ Bu sitede Orc Destroyer bolumune bakarsan gorursun orda gorduklerinde passive and aktive
    Aklin karismasin Bunlarin Hepsi Sekill mi Dİye Passive Her zaman aktif olan skillerdir sen kullanmasanda
    Aktivileri Sen yonetirsin Neden Bu kadar acikladigimi sorarsan Tam taniyamadigim İcin Belki Titan class ve skiller hakkidna bilgin yoktur

• sanırım sikill bolumunu kapatmış onu merak etmiş
    bende merak ettim açıkcası neden kapattın orayı özel bilmedigimiz bir skilin falanmı var
    yada düşmanlrımız gormesin nasıl skill dizdiginimi diye düşündün

bu arada wtb moonstone shard
  • ss koyanlarlar genelde skill bari kapatir. Kimi kendi uyguladiği düzenin başkasının bilmesini istemez, kimi de uyguladığı düzen hakkında yorumların yazılmasını istemez Ben yorum yapılmasın die kapattim^^. Yok bu skill burayamı koyulur, yok şunun burda işi ne gibi yorumlar olmasın die kapattim. Yoksa kullandiğim bir iki skill yerini söylim. 1 attack 2 armor crush 3 crush of doom 4 pick up 5 fatal strike 6 gust 7 frenzy 8 zelot gibi devam edior.
  • Merhaba arkadaşlar,

15.04.2008 itibariyle klana katıldık herkese merhaba, bu arada 2 gün beklediğimiz Baium'u kardeşim Haluk la beraber Hardware Upgrade i nedeniyle kaçırdık bundan sonrakini yakalayabiliriz umarım Baium un spawn süresi konusunda bilgi alabilirmiyim şu anda Atilla kapıda bekliyor onu aşağı indireyimmi yoksa çıkana kadar orada kalması daha mı uygun olur (Toi 13. kata çıkmak zor oluyor) Teşekkür ediyorum.
  • abi hoşgeldiniz
    baium bildiğim kadarı ile 5 günde bir kesildiği saatten (8saat gecikmeli olabiliyor) itibaren spawn oluyor.
    buda demektirki 21/04/2008 günü saat 16:00 dan itibaren spawn olacaktır
    umarım yanlış yoktur yanlışlık varsa bilen arkadaşlar düzeltsin lütfen

wtb moonstone shard
  • birdahakine artık abi.bu sefer olmadı bizimkilerde saniye farkla girdiler we temiz iş cıkardılar.npcler cıktığı gibi dusman hemen tp olmus sanırım.saniyelik olay.eger charımı 5 güb kullnmam dersen dursun abi ama işim war sonra getririm dersen sorun olmaz cıkrtırız yukrı
  • sanırım ctesi spawn olacak baium.bu demek baya sert pvpler olcak cünkü rewlr aktif olacaklr.biraz kanlı olacak sanırım
  • Tüm ekibi bu başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Çok iyi iş çakarıldı. Ben baiuma yetişemedim. Dışarda kaldık:d. NPC ler geldiginde aden gk da düman clanlar (server bakıma girmeden önce kesip adene püskürttüklerimiz) 10 kadar pt ile toi13 e nobles teleportlarından işinlanmiş. Bu da 30sn ye geç kalınsa baiumu kaçırmak demek.

Dün akşam ally ile yaptığımız toplantıdan sonra ally spread lerini belirledik. Clan mailleriniz i okuyunuz. Çok yakında eski büyük raidlere başlıyoruz. Büyük raid pvp leri olcak. Çok yüksek katılım ile bunu başarabileceğimize inaniyoruz.

Herkeze iyi oyunlar , iyi eglenceler
  • server'a yine girilmiyor. amma çok sorun oluyor, bi akşamları girebiliorum zaten iş yüzünden onda da paso problem oluyor. server sürekli problemlimi böyle yaw :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 18 Nisan 2008; 2:48:16 >
  • Emincim oncelikle imzandaki Always looking for a new idea turkce yazarsan sevinirim kankan olarak tavsiye hepimiz turkuz yeterince oyunda ingilizce goruoruz :D
  • Cinar zargan.com dan kelimelerin anlamlarina bak cikarirsin cümleyi :D böylece tarzanca yerine oyunda kullanman için ingilizce temellerini de atmış olursun :D (Sözüm meclisten dışarı, kimse üstüne alınmasın)
  • Buyrun size Baium bittikten sonra cektigim bir ss

7x Abyss clan TRaProck özel topiği

Clanimiz emin adımlarla ve kararlılıkla yücelmeye devam ediyor..Gaz kesmeden düşmanlari bezdiren icraatlarimiza devam . Ayrica sunu da belirtmemde fayda var ring benim cantama düşmüş olsada clanin ortak malidir ve su anda benden fazla önceliği olan arkadaşlar var..Bu yüzden ring clan bankasına atılmıştır..Bu konuya gereken hassasiyeti gösterdiğiniz için teşekkür ederim..

Durmak yok yola devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guizmo -- 18 Nisan 2008; 11:32:02 >

• server ne durumda geldimi?
    iso okunu aldınmı okyanustan?
    almasanda olur ama
    dün gece server yoklugunda pvp serverda oynadık arifle 2 kişi boss keselim dedik ama olmadı serverda boss kesmek imkansız
    10 kişi olsan kesemezsin yani

neyse abyssim gelsede bole sacma yerlerde oynamak zorunda kalmasak

• hehe sorma yaw minionlu rb lerde minionun hp si bir miktar iniyor sonra daha hiç inmiyor :P hep belli bir seviyede kaliyor. 22 k p.atack ile kesemedim valla rb lere ayar cekmişler
  • quote:

Orjinalden alıntı: LusH

Herkese helal olsun .Ben Asoktaydım video cektim ona gore .Yakında yapıp atıcaz .

video u sabirsizlikla beklemekteyiz lush (nerede traprock orada bereket) ...
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.