Şimdi Ara

7x Abyss clan TRaProck özel topiği (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
5
Favori
49.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sup_tr

kanka nasıl halledim akşamları girebiliyorum ancak oda bosslar ölü oluyo
    2 gundur saat 3e kadar bekliyorum(sizde görüyosunuz) ama spawn olmuyolar sonuçta sabah işe gitmem lazım olmuyor yani
    hergünde bekliyemem yani o saatlere kadar olmazsa olmaz ne yapayım milletin gündüz bosslarını hallediveren arkadaşlar benimkinide hallediversin bi zahmet

dostum egerki senin aradıgın bosslar görev bossları ise söyle bir yöntem var
    güvendigin bir arkadasına acc ve sifreni vereceksin oda senin yerine bu bosslara gidip görevi halledecek

not :ben necrovirus

• yardımın için teşekkürler

ben clandaki her arkadaşıma güveniyorum ve cogunda sifrem var zaten

ama icraat yok
  • dc light armor craftim patladi pff yaw saolsun denedik adoyla ama olmadi napak 80kk ya recipeni almistim yazik oldu
  • m_c_g geçmiş olsun hocam.

Bir kaç öneriye ihtiyacım olacak. ek olarak summoner kasmaya başladım. şükürler olsun iğrenç class questlerini anca bitirdim. item olarak önerileriniz neler olur ?

birde bu sevensigns'a üye olmak icin belirli bir zaman araligimi var nedir? bir türlü üyelik menüsü çıkmıyor :S bilen birisi lütfen sevabına yazsın.

saygılar.
  • bende summoner kasiyorum light armor ve dual silah oneririm lv 52 de blue wolf light al a ve s gradeygerek yok sonra armor olarak , evt seven sing e kayit zamanlari var
  • 7sings her hafta donuyor bir hafta kayit olucaksin oteki hafta kazanan belli oluyor ve 7singsden yaralanma haftasi oluyor sonraki hafta tekrar kayit oluyorsun mesela su anda 7sings acik ynai kazsanan belli oldu biz yararlaniyoruz ama bu sanirim bi pazartesi biticek garanti olarak soyle soyliyebilirim pazartesi 9 da uye olabilirsin ve oteki hafta yararlanabilirsin kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emyn

m_c_g geçmiş olsun hocam.

Bir kaç öneriye ihtiyacım olacak. ek olarak summoner kasmaya başladım. şükürler olsun iğrenç class questlerini anca bitirdim. item olarak önerileriniz neler olur ?

birde bu sevensigns'a üye olmak icin belirli bir zaman araligimi var nedir? bir türlü üyelik menüsü çıkmıyor :S bilen birisi lütfen sevabına yazsın.

saygılar.

bugun dawndan uye olabilirsin.adilcim bitti toi bosslrın su baium gorewini hallett derim baium gece cıkacak rew olmuyacak biz girecezz
  • Vayy be Bistur QUEEN ANT i kesti :P Lo bu destroyer guzel biseymis be :) Tıklıyon bossa birakiyorsun 2 dk sonra boss ölmüş :) (Drop yok)

7x Abyss clan TRaProck özel topiği

7x Abyss clan TRaProck özel topiği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bistur_moonstar -- 14 Nisan 2008; 11:25:31 >
  • pfff gene mi drop yok :(:(
  • Verilen cevaplar için teşekkürlerimi sunarım.

Boss party'e baktımda sormadan edemeyeceğim. detronun lvl diğer party member'lardan düşük sanırım. rb'den 8 lvl üst curse yiyiyor, peki rb'den 8 lvl ve daha düsükler icin herhangi bir herhangi bir curse ya da olumsuz bir durum söz konusu olabilirmi?

yani asil merak ettiğiğm seri xp kastirmasi seklinde bir kullanim yaptirilabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 14 Nisan 2008; 16:06:13 >
  • Queen Ant ringi icin kesilir. Destro 41 lvl full buff song dans frenz ne varsa acik. digerlerin hepsi 70+ charlar ki etraftaki guard ve nurseleri keserler ki bu da curse e yol açmaz. (her bossda aynı değildir) .. Bu arada diğerleri queen anta vurduğu için galiba ring düşmedi? ama bi dahakine :) Exp için aynı lvl bossları kesmek gerek..
  • bi göremedik sizin şu videoları
  • drop olcak. calişamaya devam. yarına bakacaz. düşmandan önce kesersek sorun yok. 3te 1 ring. zaten ratesi yuzde 30. yarına bakacaz
  • Ant queen de bir istikrarı sağladık. Yarinkini de kesebiliriz ama ondan sonraki antin çıkış saatlerinin geceye ve sabaha doğru dönmesini beklememiz gerekicek (gündüzleri çok seri olursak yine kesme imkanı da bulabiliriz tabi). Sirada zaken ile de ilgilenmeye başladık onda da spawn saatini kesim işini ayarladıkmı güzel olucaktır. Tek destro kesemez isek ben birtane destro kasmayi düşünüyorum zaken için. Ama önce bi bakalım tek destro kesebilirse gerek kalmaz belki.
  • yuksek lvlli classların vurması dropu etkilemez yeterki dusuk lvlli char kessin ara sıra yuksek lvllilerin yoklaması etkilemez dropu
  • arif birak zaken dstrosunu falan senin başka bir önceliğin war diye hatrlıyorum
  • baium görevim tamam kat 13de bekliyor adamım ancak allyle cıkacaz muabbeti olursa iner cikarım fark etmez
  • abi sen 13 te birak chari bide yolda bisi olur bastan cikmak zorunda kalma baium kacmasin gene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sup_tr

baium görevim tamam kat 13de bekliyor adamım ancak allyle cıkacaz muabbeti olursa iner cikarım fark etmez

aman ha kanka sen ordan ayrılma sakın olsende bırak yatsın orda tempesstr ile reslerim ben seniorda kalsın senin hall şimdi orası
  • Video istiyordunuz alin size video :)
    (Yeni upload ettiğim için sayfadan seyredilemiyor ama DOWNLOAD edin 16mb hemen geliyor.)

Başrollerde:

ASOK
    Nanda
    xkazuyax
    Guizmodie
    Moostee
    Zoo
    Bistur
    Kamuran
    Chefs
    Theempest

http://files.filefront.com/1avi/;10012924;/fileinfo.html

Bu sabah CORE , QUEEN ANT ve AŞURE diye boss kestik. CORE RING Drop gerisi yalan.

Fraps ile cektim filmleri 3 dk lik film 1.5GB yer kapliyor (kaliteden ödün vermeden)
    Bu cekilenleri Ulead DVD factory ile DVD yaptim (bu programla edit efect mefekt yapılıyor) bu DVD olarak 70MB filan oldu.
    AUTOGK ile DVD den divx e cevirdim bu da 120 MB tuttu.
    CyberLink PowerDirector ile mp3 ekleyerek seslendirdim sonuc : 330MB
    Son olarak da AVSVideoConverter ile bu dosyayı tekrar divx yaptim ve 17 MB kadar tuttu.

Hikaye:

CORE ->
    -Daggerci kapiyi acti.
    -Sagitarius (Nanda) odaya girip butun mobları arkasına takarak dışarı çıkarttı ve uzaklaştırdı. (Sonra da öldü :P )
    -Diğerleri içeri daldı ve düşük lvl destro CORE yi tek basina kesti. (ASOK Bu arada 1 kere yanlışlıkla PK oldu :P )

QUEEN ANT->
    -Odadaki guardlar high lvler tarafindan temizlendi.
    -41 lvl destro(Bistur ^^ ) frenzy açtı ve bossa daldı.
    -Etraftaki nurseler high lvl charlar tarafından temizlendi (trance ile uyutularak)

DİĞER BOSSLAR->
    -Destrolar Frenzy açtı.
    -Cardinal ana destroya Clestial shiled atar (UD gibi bisey bu)
    -Kısa sürede minionlar ölür.
    -Ve bossa dalınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bistur_moonstar -- 15 Nisan 2008; 14:42:31 >

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.