Şimdi Ara

7x Abyss clan TRaProck özel topiği (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
5
Favori
49.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çirkin ama faydalı yaratıklar tabi sublari cok önmli eger pegasusun subi songer olmasa hecte sempatik gelmez
  • haaaaalaaaa songer kasacak.. 18 inde ben onu direk n0000bles yapacam....
  • lo cuce sen once kendını nobless yap :)))) 1 senede hybrıt anca cardınal oldu :)=
  • kullandığım yan ve diğer main charları saymamı ister misin.. ali babanın cardinali kim 78e dayadı... + diğer support charlar...
  • arkadaslar gelenlerden de gelmeyenlerden de Allah razı olsun.bugun bir araya geldik gayette guzel olduğu kanaatindeyim.bu tarz orgnzsynları daha sık yapacağımızı belirtiriz.bu arada başkanın hakkını yemeyin dünya yan char kastıogan seriiii songgggg:)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsoK -- 18 Mayıs 2008; 20:59:29 >
  • Sevgili Dostlarım arkadaşlarım abilerim ablalarım kardeşlerim bugün gelen gelemeyen tüm herkese Teşekkürü Bir borç biliriz.. Böyle organizasyonları daha sık yapacagımızı umuyorum.. iyiki varsınız.. 29 Haziranda Çorluda abimin(MustimX, Kukuri, Arif) ve ajdanın(AjdamX, Cekuu) düğününe davetlimizsiniz bekleriz..
  • GÜNAYDIN
    arkadaşlar dün yapılan ve bence süper gecen organizasyon için herkese çok teşekkür ederim ben çok eğlendim ve memnun kaldım.

Şunu anladım arkadaşlar oyun bi yana gerçektende sanal dışındada hepiniz harika insanlarsınız böyle bir oluşumun içinde olduğuma çok memnun oldum bir kez daha.
    Eşim dediki ; adil gerçekten içim çok rahatladı kimlerle oyun oynadığını gördüm hepsi çok iyi insanlar.(selamı var.)
    Oğlum dediki; baba kimse oyundakine benzemiyor
    Kuzenim dediki ; la adil acilen bana lineage öğret manyak muabbetiniz var sırf bunun için l2 oynuyacam

İşte budur diyorum tekrar herkese defalarca teşekkürler

Not mustinin düğününde daha fazla katılım bekliyoruz

• la şişkolar tayfası....gelenlerın ayagına elıne koluna dılıne saglık..gelmeyenlere ıbret olsun bıdahakıne kosa kosa gelırler nasılsa )))) bu arada en şişko kimdir yarısmasını baslatıyorum...ozere oy vermek ısteyenler gıran gk ya...adıle oy vermek ısteyenler aden gk ya...murroya oy vermek ısteyenler goddart gk ya ( hehehehhe) basvurabılırler....ben kendımı sıskodan saymıyorum benımkı bugun var yarın yok :)))...saka bı yana superdı...

annem dedıkı : lo bıdaha benı goturme kafanda +12 tavayı kırarım...

babam dedıkı: la sen ıckımı kokuyosun :)))))

kardesım dedıkı: abı dancer neeeeeeeee :)))))))) ( gorecek dancer ne :))))
  • Oğan sizin demekki aileden geliyo ench basmak +12 Tava. Harbi ben ayvalıkta olmasam kesin gelirdim nese kısmet bir dahaki buluşmaya inş
  • Bütün gelen ve gelemeyen herkese teşekkür ediyorum.Süper bi gündü ilk defa böyle bir gün geçirdim hayatımda.Asok (Is the BEST TANK),Unutulmaz(Çılgın necro ),Kukuri (King of Destroyer),Hybrit (Harbi dwarf ),Supporter (Is the best Cardinal),Nanda (Affetmezzzz !),Noski (Kodummu oturtur),Lush (Herzaman hero),Buz (Harbi Dark elf ),Phantom54 (Geleceğin tankcısı ),Ferhunde (Bayılıyorum sana )...Hepinizi çok seviyorummmmm abilerimm benimmm.

• ibocan..bi sonraki kısmetse mustonun dugununden sonra eylul ayına dogru yapılıcak...bu sefer sayacagım kısılerıde orda gormek ıstıyorum....hellsing musto...kont oguz...guizmo iso...maxi ibo... bistur ali ve eşi...alyasu ahmet ve eşi...necrophobia gokhan...phantom54 tolga bıras gec katıldı ıs nedenıyle ama katıldı umayıda beklıyoruz bı dahakıne...ozer ın de eşini bekliyoruz...nabtank yasonun mustakbel eside aynı sekılde..e bende bulurum bıtane :)))) bu arada aklıma gelmeyen dıger arkadaslarada tabıkı davet beklemeyın derım :)

dogdugum yer ankara...doydugumuz yer fevzıye :))) nurol hürrep rak :)))
  • resimler yakında topigimize eklenicektir...ayrıca nanda~bistur ikilisinin profosyonel bir katalog calısması olcak bu konuda...simdiden tesekkur ederız her ıkı kardesımıze...

yemekler superdı (eyv unutulmazım)...
    organızasyon harıkaydı ( eyv asok ve tum sapanca tayfası)
    mekan muthıstı ( sagolasın yarabbım :)))
    insanlar...(hepiniz bitanesiniz...)
    halihazır ve mustakbel yengelerimiz...siz bitanesiniz...bu nusubet ihtiyarlara bu oyun ıcın bu kadar musama gosterdıgınız ıcın sızlerede tesekkurler...hakkınızı savunun paranızı alın..klanınızı kurun :))

post edilecek photolarda asok noski pvp sine dikkat :)))) noskı destroyu traslıyor..akabınde ıhanete ugruyor..adam frenzyı acıp garıban noskıye kafa goz dalıyor :))))))))))
  • quote:

Orjinalden alıntı: xH3LLxF1R3

Lineage2 olympiad larına sokalım sizi

• MERHABA ARKADASLAR . DUN HAYATİMİN EN GUZEL GUNLERİNDEN BİRİYDİ. YEDİK İÇTİK VE EYLENDİK. HER SEY COK GUZELDİ.SADECE OYUN İÇİN ARKADAS OLMADİGİMİZİ GOSTERDİK SANİRİM . TRAPROCK BOYLE DAHA DA GUZEL.DAHA DA ANLAMLİ GELDİ BANA. HERSEY COK GUZELDİ GERCEKTEN. KİRMAN ALİ KARDESİMİ GETİRMESSEN Bİ DAHAKİ SEFERE BENDEN CEKECEGİN VAR:)). COK SELAMLARİMİ İLET GERCEKTEN TE ADAM GİBİ Bİ KARDESİN VAR ( SANA CEKMİŞ) :)) MUSTİİ AJDA YLA COK YAKİSİYORSUNUZ :)) ERHOO SARİ ÇİYANİM BENİM :)) YABANCİLİK CEKME DİYE Bİ DAHA Kİ TOPLANTİYİ GİRAN MERKESDE YAPACAZ:))))) ADOO SENDE Bİ TANESİNN BİRE BİR TANİDİGİMA COK MEMNUN OLDUM :))) LUSH ( HAKANİM) GUZEL KARDESİM BENİMMM SEN TRAPROCKUN GELECEGİSİN :))) VE HERZAMAN HERO :))))) VEEE AYTUNÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ :)))))))))))) ADİLİM ALLAH SANADA AİLENEDE UZUN OMURLER VERSİN KANKAM BENİMMMM RENK VERDİNİZ GERCEKTEN DUN BİZEE.. AMA AYTUNÇÇÇÇÇÇÇÇÇ DİYORUM BAŞKA BİŞEY DEMİYOIRUMMM..:)))))))) MİNE EXPERT ( SERKAN ) TANİSTİGİMİZA COK MEMNUN OLDUM Bİ DAHAKİNE DAHADA SİCAK OLACAK HERSEY DAHADA YAKİN OLCAZ ONLİNE OLUP KLANA TEKRAR GİRMENİ BEKLİYORUMM ACİLL :)) BU ARADA ADİLLLLLL YİLMAZ A DA COK SELAMLARİMİ İLETTTT BİRAZ KONUNUN DİSİNDA KALDİ AMA Bİ CHAR AYARLA İSTEEEE VE YENGEMEDE COK SELAMLARR..

VALLA ARKADASLAR YAZİMİN BASİNDA DA SOLEDİGİM GİBİ HAYATİMİN EN ZEVKLİ GUNLERİNDEN BİRİYDİ VE UNUTULAMİCAK BİR GUNDU BENİM İCİN İNSALLAH MUSTİ VE AJDA NİN DUGUNUNDE DAHA KALABALİK OLURUZZZZ. VE BOL BOL EYLENİRİZZZZ.
    HEPİNİZİ TEK TEK SELAMLİYORUM GELDİNİZ ŞEREF VERDİNİZ ARKADAŞLARRR. SAGLİCAKLA KALİNN.

UNUTULMAZ : SOULTAKER 79
    SPECTRAL DANCER 79
    PHANTOM RANGER 55
    NOBLESS

• eee nerde bu resimlerrr
  • arkadaslar yazılanlar ve konuşulanlara göre cok güzel bir gün gecirmişiniz,gönül isterdiki orda olayım ,

ama bazı sebebler yüzünden gelemedim,ve üzgün olduğumu belirtmek isterim,ama musti kardeşimizin düğününe inşallah gelecem,yapılacak diğer organisazyonlara katılacağımı belirtmek isterim.hepiniz süpersiniz.
  • hala resimlerr gelmemiş aaaaa kzıcam amaaa
  • Bu Toplantiya Bende Gelebilirdim. Ama
    Evde Netimin KEsilmesi + Charimin Soyulmasi + Sinav Stresi + Cafede Evdeki Rahatligi Bulamama + Cafe Sahibini 2dk Rahat birakmasi +Oyundan Ve Sizden Biraz Kopmam...
    Gelmek İstesemde Babam Veya Annemin Ne Derecegi İzin Verecegi
    Zaten Abilerim Herkesin gelememisini Hos Karsiliyolardir. Sonucta Gelemezsekte Abilerimi Seviyorum
    Gonul İsterki 1dahakinde Gelim
    Ama Burdan Okumakta Cok Guzel Oluyor Resimleri Bekliyorum
  • Malumunuz ailevi baskılar gelmemi engelledi ama gönlüm sizlerle.
    Ayrıca c.tesi günü hasta babbannemi ziyarete gittiğimde vefaat etti c.tesi pazar günü defin işlemleri ile uğraştım.
    (Lüleburgazda mezara da girdim çok moralim bozuk açıkçası içimden hiç bişey yapmak gelmiyor.)
    Sevgilerle.
  • Allah rahmet eylesin,başınız saolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsoK -- 20 Mayıs 2008; 14:57:31 >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.