Şimdi Ara

7x Abyss clan TRaProck özel topiği (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
5
Favori
49.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Emyn

Bir de istanbul bulusmasi olursa bizde katiliriz ;) gerci biz dedigim 2-3 kisi var ama :D clandan baska kimler var istanbuldan :) yapamazmiyiz boyle bi bulusma?

ankaradan çorludan gelen oldu sen istanbuldan gelmedin :))bu tarz organizsynlr dewam edecek bir sonraki kukuri nin düğünü ondan sonrakiler ilerde belli olur
  • Aga iyi dedinde her zaman müsait olamıyoruz malesef. ayrıca Kukuri'ye mutluluklar, Allah mesut etsin fakat düğüne gelipte tuzluk gibi durmakta var :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: QueenElizabeth

eeee biz bu oyunu 3 senedir oynuyoruz elimizi euro ya daha surmedik...sen hırs yaptıysan oyunun gunahı ne yav kralicem :))))

Bi 300 euro zarara girde bakalım:D Güzel anıların sosyal yaşamın aktiviten kalıyormu Dün oyunu bıraktım ve üstümden ağırlık kalkdı.:/ Yok şu kesilcek yok para kasılcak felan die düşünmüyorum artık. Yaşasın l2'siz Hayatttttttt.
  • kirman resimlerr ne olduuuuuu
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsoK

quote:

Orjinalden alıntı: Emyn

Bir de istanbul bulusmasi olursa bizde katiliriz ;) gerci biz dedigim 2-3 kisi var ama :D clandan baska kimler var istanbuldan :) yapamazmiyiz boyle bi bulusma?

ankaradan çorludan gelen oldu sen istanbuldan gelmedin :))bu tarz organizsynlr dewam edecek bir sonraki kukuri nin düğünü ondan sonrakiler ilerde belli olur

Heyt be topluluga bak, bütün gece üst kanalda duruonuz bi cağirmionuz beni darildim :P

• davete gerek warmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adamos

donote warmis serverda yarramaz yha :(

serverdaki donatelere bakmadan yorum yapman yanlış bi bak istersen sonra yorum yap

saitx seni musti sayesinde tanıyoruz cık gel bi meraba de yaw
  • bizim clanin topiğine salca olan adamos ve elizabeth e küçük bi tavsiyem var. Soru soracaksanız buyrun ama sizin yaptıgınız gibi gereksiz boş mesajlar yazmayın. Oyunu birakabilirsin. senin sorunun bizi ilgilendirmez. adamos ise donate var demiş. Var donate para aliyosun sadece. Donatesiz server yok. Offical serverda bile para ile char kasiyolar, item aliyosun. Dunyanına heryerinde para ile istedigini alabilirsin. Oyunda da bole malesef. Donatesiz en güzel oyun dişari cik sek sek oyna. Para ile öne geçemiyosun onda :d.

Lütfen dişardan konuya salça olmayalim. Clanla ilginiz var ise kim olduğunuzu yazin bilelim.
  • yasoooooo amcaoglu bu nanda yada adil atmicakmiydi resimleri buraya...bende onları beklıyorum kımse dedımı lo bana resım at dıye...benım makınedekı butun resımlerı attım zaten adıloya
  • kırmanım bu iş senin elinden çıkar gibi gelor bana.sendekii bu yetenek ayrıı resmlere hikaye ekleme falan.olmadı akşam msnden alırım bnm pcde drsunn :))arada bakarım hehe
  • quote:

Orjinalden alıntı: anthon

bizim clanin topiğine salca olan adamos ve elizabeth e küçük bi tavsiyem var. Soru soracaksanız buyrun ama sizin yaptıgınız gibi gereksiz boş mesajlar yazmayın. Oyunu birakabilirsin. senin sorunun bizi ilgilendirmez. adamos ise donate var demiş. Var donate para aliyosun sadece. Donatesiz server yok. Offical serverda bile para ile char kasiyolar, item aliyosun. Dunyanına heryerinde para ile istedigini alabilirsin. Oyunda da bole malesef. Donatesiz en güzel oyun dişari cik sek sek oyna. Para ile öne geçemiyosun onda :d.

Lütfen dişardan konuya salça olmayalim. Clanla ilginiz var ise kim olduğunuzu yazin bilelim.

ben kötü bişi demdimkie geldim serverlarda donote war yakindim adamlar parasi ile silah aliolar ancak inceledimki silah satilmiomus :)) gercekten özgür dilerim bişi salca olduysam ayrıca
    Draft ı Kasmanın en kolay yolu nedir ?

• seri kasacak başka bir charin olcak dwrfi otrtacaksin oteki ile keseceksinrb fln dicem ama dwrfi rb partye alacaklarını sanmıyorum.ama azmedersen kasrsın arknda bir buffer ile ne diyim kasmanın bir sürü yol kendine uygun gelenini secersin.kolay gelsin şimdiden sana
  • Dwarfin spoilcisi spoil işi yaparken sen farkinda olmadan lv alir , hatta bazen neden bu kadar hızlı lv aliyor deyip dwarfi guardlara kestirip lv dusersin :d. Dwarf crafter i kasmak ise gercekten zor iş. Birileri kasmali. Tek zor
  • vayv vay vay vay tosunoooo..tosuno....yandım 3 avrat elinden :))))

gunaydın tum kırmanya sakinleri
  • bu resımlere bı ayar cekecek gene ben olucam oyle gorunuyor :)))...du bakalım... ben bı calısmaya baslıyım..bıde eve 11 den once gırıp o enerjıyı bulabılsem yapıcamda :)))
  • ali ile ortak calışma yapacaz ayarlıyacaz diyen arkadaşlara duyrulur
    ihaleyi bana bıraktınız valla helal olsun ben anlamam ama akşam evden atmaya çalışıcam bir kaç resim
  • kırman guzel bir hikaye ile atacam demdinmi sen abyyse buraya falan aaaaa.yok hadi buraya atmadınız bari bize atında bizde olsun resimler.alinin mazerti war şimdi uğrasamaz.
  • hala resim yok
  • kanka ben sana atayım akşam mailliyim fotoları
  • la yasın tam yuksek basıncsın ha..

hele bı eve gıdem makıneyı acam vs vs :)
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.