Şimdi Ara

7x Abyss clan TRaProck özel topiği (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
5
Favori
49.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oke kanka beklıyorm:)bunlar cok guzel anı olarak kalcak önmli resimler az bile basınc yapıyorum.özel arşivimde yer alacaklr.ısrar etmemin nedeni bu.ayrıca gelmeden yok öle yok bole yapacaz dendi resmlerle heweslndik ama hala yerine gelmynce girrrrrrrr moduna gececemen kısa sürede bekliyorum santsal çalışmalarınızı
  • pc yi ancak sabah 4de hale yola koyabildim
    kanka 1de cıkınca halledecem tam 4 kere formatladım pc yi yalama oldu
  • o pc de ne ar kalmıs ne namus..ver geneleve tepe tepe kullansılar :))))
  • aloo hala yokmu resim neym girrrrrrr şuan sayım war sayım yerine geciyorum umrım geldgmde olur.adil we murro pcleri akşamki siegeye hazır ettiniz sanirim:))))
  • hehe ben 1 2 format daha atım akşama yetiştireyim makineyi
  • akşam herkes olsunki eselim kale duwarlnda
  • quote:

Orjinalden alıntı: LusH

Bütün gelen ve gelemeyen herkese teşekkür ediyorum.Süper bi gündü ilk defa böyle bir gün geçirdim hayatımda.Asok (Is the BEST TANK),Unutulmaz(Çılgın necro ),Kukuri (King of Destroyer),Hybrit (Harbi dwarf ),Supporter (Is the best Cardinal),Nanda (Affetmezzzz !),Noski (Kodummu oturtur),Lush (Herzaman hero),Buz (Harbi Dark elf ),Phantom54 (Geleceğin tankcısı ),Ferhunde (Bayılıyorum sana )...Hepinizi çok seviyorummmmm abilerimm benimmm.

lo lo lo hani benim adim nirdeee
    kimse beni sevmiyor 4s e giremiyom diye boyle yapıyonuz di mi

şaka :P
    Best Regards,
    Mineexpert

• cok fena ping var cok sakat durum sizde nasil?
  • Bugun siegeden kareler :( Yararli olduysam ne mutlu bana :( Gonul cok taktik planliyor ama elvermiyor durum

• quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Bugun siegeden kareler :( Yararli olduysam ne mutlu bana :( Gonul cok taktik planliyor ama elvermiyor durum

Her Kez U Grade Bizim Serverden 1 Party Adam Tüm Serveri Keser

ŞAKA:))) GÜZEL GÜZEL!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QueenElizabeth -- 24 Mayıs 2008; 22:58:38 >

• Kardesim sen bu topice girmeya Bos bos mesaj yaziyorsun
    ben bile resimleri katarken teredutte kaliyorum 2tane kocaman resim
    sen cekinmeden alinti yapiyorsun Lutfen silm sjini
    Sizin serverdan 2pt adam gelse 1sey yapamaz o konuda rahat ol
  • Öncelikler merabalar arkadaşlar ben ve arkadaşlarım araniza katilmak istiyoruz biraz geçmi kaldik orasi bilinmez ama en azindan 5-6 kişilik bir ekip l2 abyss 7x serverinda oynamayı düşüyoruz . Önerilerinizi bekliyoruz clan ın hangi class lara ihtiyaci war ona göre acalim charlari. Bu arada gunde en az 6-7 saat online olacak bir ekibiz. İnsALLah nasip olursa Ankaradan katilcaz araniza......
  • Arkadaşlar TRaprock Buluşma Resimleri burdaaa
    hepsini yukleyemedim sunucuma simdilik idare edin bakalim :)

Traprock Buluşma Resimleri

Alla alla bir redsim ekliyemedim yaa
    manuel yazıyorum linkihttp://www.rcturk.com/traprock/ burdan resimlerimize bakabilirsiniz ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sakitr -- 25 Mayıs 2008; 18:04:34 >

• oo seko eline sağlık.sayende birdaha gittim piknik yaptım
  • Sen bu mesajı okurken bu resimdeki boss olmus olacak :P Resimler super. Orjinalleri bana ulaşırsa fotoşop yaparim :P

• orjinaller adilde we ogandaydi sekodada wardi sanırım.artık resimler sizde yaparsınız inceden bişiler:)
  • o sızın server dııl..ama bu bızım server :))) pvp serverlerında daldan dala atlayınca sızın server olmuyor kralıce....gırıceksın 2 sene low rate de emek verıceksın sonra bızım server dıyebılırsın...ozaman kalede senın kalen...gıranda senın gıranın olur :))) basarılar
  • venom hosgeldın...bu kırmanlar benımle dalga gecıyodu oksuz kaldın yaban ellerde dıye...buyrun gelın calısın kazanın :) bende bı kac tane ankaralı toprak goreyım :) ama bastan soyluyorum ekıbınızde low rate oynamamıs olan varsa zor gelıcek elbette farkındasınızdır...ben ılk b grade setım ıcın ne kadar ugrastım bılemessınız..ama sımdı daha kolay bu ısler..calısıp bı yerlere gelmek lasım sımdıden kolay gelsın...
    quote:

Orjinalden alıntı: venomvirus

Öncelikler merabalar arkadaşlar ben ve arkadaşlarım araniza katilmak istiyoruz biraz geçmi kaldik orasi bilinmez ama en azindan 5-6 kişilik bir ekip l2 abyss 7x serverinda oynamayı düşüyoruz . Önerilerinizi bekliyoruz clan ın hangi class lara ihtiyaci war ona göre acalim charlari. Bu arada gunde en az 6-7 saat online olacak bir ekibiz. İnsALLah nasip olursa Ankaradan katilcaz araniza......

• Sagolun hosbulduk gercektende clan lideri erhan abide sagolsun sizde sagolun elinden gelen yardimi etti. Yani su anda 32 levelim silverranger yolunda ilerliyorum yani low rate cok takilmadik ama ben asinayim x3 oynamistim 1 ay kadar ama ortam ve turkler olmadigi icin biraktim orayi. Herseyden once burda ortam cok guzel ya ne kisa zamanda bende akacam araniza heheh :D
  • hehehehehehhe...ya lanet olsun osledım be...resımler ıcın sagolasın serkanım...babus senın bı resmın var...IQ su 200 profesorler gıbı cıkmıssın :)))))) 20 dakka sırf ona guldum :)
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.