Şimdi Ara

7x Abyss clan TRaProck özel topiği (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
5
Favori
49.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: moonliiin

arkadaşlar abyss nin patchi sadece updatelemi oluyo yoksa direk system dosyasını indirebilecegim bir link varmı düşük rateli serverları extremedeki staristen sonra paradisede oynadım ondan sonra bırakmıstım pvp serverllarında oynuyodum ama o kadar cok bahsettinizki abyss den tekrar baslıyım diyom yardımcı olursanız system konusunda sevinirim.

en kolay yol update. update et gir başla bu kadar basit.
  • www.l2.theabyss.eu.... gir buraya indir updati

quote:

arkadaşlar abyss nin patchi sadece updatelemi oluyo yoksa direk system dosyasını indirebilecegim bir link varmı düşük rateli serverları extremedeki staristen sonra paradisede oynadım ondan sonra bırakmıstım pvp serverllarında oynuyodum ama o kadar cok bahsettinizki abyss den tekrar baslıyım diyom yardımcı olursanız system konusunda sevinirim.
  • quote:

l2-paradise da nickin neydi ?
    bu arada 13 gun kaldi 10 haziranda kesin donuş
  • Abi benim Tank Classim olsa 2dk durma mhep onla oynarim
    Tankla oynamak bambaska pvp falan sirasinda karsidaki dusmanlar deli oluyor pvpde hate ve+agression
    itemlerde kotu degil advendec block ve blessed shield la shield rate ile deli gibi olur zerk almadikmi off
    Ama Tank hastaligimin olmasina Ragmen bu saatten sonra abysste tank acilmaz sanirim eski tutarligi yok
    Sen severek actiysan bizede desteklemek duser
  • ula dun olympiad ta mohicanı D grade daggerla kestımya bu olay bıtmıstır :)))) ustune tanımam...bıde hako hero chatten yazdı ıyıce etıket oldu...mohıcan 10 sanıye sonra oyundan cıktı :)))....az daha zorlayabıleydım gorch muydu neydı dc vardı oda gelıyodu :))) son lethal tuttu ama benden once vurdu ben oldum....pm attı manyakmısın olm sen dıye :)))))))

GUNUN ANAFIKRI:

ınsanın kaybedecek bıseyı yoksa ondan daha tehlıkelı mahlukat yoktur :)

(epıc ıtemsız...soes ve ghoul staffsız..sıfır buff halı...tamamen dıbe vurmus bı noskı :)))))

thorny de bagırıyor DB ok al elıne dıye...ulen dedım D grade ın sanına leke surdurmem S grade ok ılen :)
  • Duygulandim vallahi abi
    D grade neden kullandin onu anlamadim

• o olide yumruk wuran adam d grde nedirki:))
  • ayikondu hala oynayan arkadaslar var gerci ama son durumları ne oldu bilmiyom askere gidince düsük rateleri bıraktım.
  • he lo...rabbıtlnut u yumrukla dogmustum :)))) ama o nablıktandı sılahı ele alacagıma ınventorye attım...sonra kustu bana rabbıt toşak gectın benle dıye :))))) nassı hırslandılarsa bı sonrakı adam bana yumruk atmaya basladı :))) nerden bılsın ozamanlar nab oldugumu :)))))
  • :)))amma gülmüştümm.dünde ethelwen aynısnı yaptıı karstrdı bir ara yumruk wryor bir ara a.m ile wryor oysa orda dagger ile wrmasi lazımdı cok güldüm krstrdı mcrolrı falan hehe oluyor olide
  • resim ekleme olayını halletmıs bulunuyorum aksam eve gecınce herkesı tanıtan teklı resımlerını eklıcem sımdıden basarılar
    daha sonra vakıt buldukca uzerlerınıze oyundakı crestle ısımlerınızı yazıcam

hele bızım asokla pvp mıs daha da anlam kazanıcak :))))

7x Abyss clan TRaProck özel topiği

buda deneme bakaım olucakmı

• [img=http://img522.imageshack.us/img522/1013/l9955e4c1de6148a2bacca3yp3.th.jpg]

al iste abyss forumda atıyor burda olmadı tekrar deneyelım bakalım :)
  • lo arkadaslar bu nıye resmı dırek foruma atmıyor bırısı yardımcı olsun bana
  • simdi ornek kodlama olarak bunu koydum. image tagi dogru kullanimi bu. ve cevaplandirma menüsü içerisinde kısayol butonu mevcut

problemine gelirsek fotografin urlsi tam olarak dogru degil, php sayfasi uzerinden degilde, dogrudan jpg adresini yazman gerekiyor. yani dosyanin bulundugu adresi yazman gerekli. yani dogrusu su sekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 29 Mayıs 2008; 16:49:48 >

• arkadasrl msn hayatımıza yine yasak geldi arzu eden arkdslr için skype miz açıktır
  • valla bı halt anlamadım ama dedıklerınden yola cıkarak dener bulurum emin sagoalsın :)
  • Rica ederim aga :) sen en iyisi cevap verme bolumundeki butonlari kullan :)
  • son söz...

• -Traprock Wallpaper-

• emin dokturmussun super bsey :)
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.