Selam arkadaşlar, middle rate serverlardan sıkıldığım için bende abyss'e başlamaya karar verdim. Ama daha önce low rate denemediğim için sormak istediğim bazı şeyler var.
Mesela paladin açıp kasmaya başlasam, ss ihtiyacını karşılayacak kadar adena toplayabiliyormuyuz? Pazarda adena karşılığı buff satılıyormu? Serverda pk olayı nasıl? Skor yapıcam diye farm zonelarda gezinen playerler varmı? Diğer oyuncular ile anlaşabiliyormusunuz? rusça ağırlıktamı serverda?
aslında soracak çok şey varda başlığınızı meşgul etmek istemiyorum, şöle kısaca cevaplarsanız çok sevinirim.
yerden toplayacağın adena ile ss ihtiyacını çok rahat karşılarsın. pazarda adena karşılığı buff satılıyor ama bufflarin süresi 20 dk. ayrıca dance ve songlarin süresi 2 dk. ayrica pek ucuz oldugunu soyleyemem, pt kurup pt arkadasindan buff almak daha mantikli. ayrica yeterince sabrin varsa bedava buff almanda olasi.
Serverda pk olayina gelirsek, eğer clanin yoksa kolay kolay kimse bulasmaz sana ama arada heyecan arayanlarda cikmiyor degil. low rate'de item yapmak oyle cok kolay olmadigindan pk olayi cesaret istiyor. diger oyuncularla anlasmak kolay server'da, ingilizce agirlikta. rus sayisi azimsanacak seviyede degil fakat serverda diger ulkerlerden de dengeli sayida var. ve konusulan ortak dil genel olarak ingilizce.
quote:
Orjinalden alıntı: MORFEUS
biricik charimin resmi Buda ben Yap bakim
ha masallah, motion blur efekti olmasa cok daha deli cikacakmis charin. tahminim bu soyulmadan onceki hali. katilimci sayisi artsinda guzel biseyler yapalim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 2 Haziran 2008; 21:24:17 >
Eveeeet efsane forumda su an Aso sen sus :) emin kardesim mailini verde gonderiim su Kont hazretlerinin resmini de yayinla surda alem Dominator gorsun Aso sen yine sus:) :) öptüm hepinizi kizlar.
eskisi gibi yeniden moblardan 2dk lik falan buff potlari dusuyor cok da kolay yeni baslayanlarin cok zorlancagini zannetmiyorum ayrica low rate o kadar buyutuldugu kadar da zor bisiy degil mesela tek basina bir gunde rahat 1 lvl atlayabilirsin 70li lvllarda..aslinda lvl konusunda da hiç şupheniz olmasın clan yardımcı olur
Yeni gelmek isteyenlere server bilgilerini tekrar hatırlatalım.
Bizim oynadığımız server 7x. EXP,SP vs. Drop rate ve Spoil rate çok ii. Spoilcilikle ugrasanlar genelde istedikleri sonuca kısa sürede ulaşabiliyor. Dance song 2dk. Bufflar 20dk. COV,POW PUF vs 5dk. %90 80 lv skilleri çalıyor. Flame of Invısıbılıty mesela. OLY sistemi aksam 7 ile 11 arası başarılı şekilde çalışıyor. OLY de her class kendi self bufflari ile katılabiliyor. 1th,2th,3th,Nobles vs herşey görev ile yapılıyor. GM SHOP ve donate (Adena Haric) YOK!. Mage kitaplari/amuletleri moblardan drop ediliyor. PRIMEVAL Çalışıyor. Soul cry 11-12 yapılabiliyor primevalda. RAID BOSS lar en son updateden sonra gerçekten cok zorlastı. PDEF,MDEF leri 2x arttirildi. ALLY ler max3 clandan oluşabiliyor. Clan skilleri çalışıyor. Her büyük Epic RAID BOSS için PVP yapılıyor. PVP ZONE Diye bir yer yok. İsteyen diledigi yerde yapabiliyor. PK serbest(PK olmak herkezin harci değil. İtem kolay yapılmadığından kolay da kaybetmek istemiyor oyuncular). Spawn kill serbest. BAD buff atmak serbest. B dahil herşey craft ile yapılıyor. A grade recibeler moblardan drop/spoil ile elde ediliyor. S grade recibeler ise sadece quest ile elde edilebiliyor. Oyunda küfür etmek yasak. Küfürlü ekran görüntüleri GM e iletildiginde 1 gün chat ban. Sehirde dolandırıcılık yapmak yasak, Account ban. Pazar çok canlı. Ticaret sevenlerin canı hiç sıkılmaz. Tüm itemlerinizi ticaret ile yapabilirsiniz. SIGELER 2 haftada bir, Cumartesi akşam 7 de ve Pazar gündüz 3 te yapılıyor. Arada bir Votka çekmiş GMler Event yapıyor. Eğlenceli eventları olabiliyor. 7x çok renkli bir server. Her memleketten oyuncu bulmak mumkün. %95 konuşma dili ingilizce. Yabancı dilini geliştirmek isteyenler için iyi bir firsat 7x. Son olarak serveri tanıttıktan sonra clanımızı tanıtayım.
Abyss Traprock Dionda Clan hallımız var. Aktif 50 kadar oyuncusu bulunuyor. Aegis isimli 3 clandan oluşan ally e mensup. Ally e ait 2 Kale var. Gludio ve Inadril. Oyuncuların yarısı eski ve düzenli online olan oyuncular. Bu oyuncuların %90 ı noblesse. Clanımızda küfür, saygısız konuşma, aşağılama, ırkçılık , kesinlikle yasak. Uyarılara rağmen küfür eden arkadaşlar clandan uzaklastırılıyor. Clan akif genelde akşamları 20-25 online oluyor. Item kasan , PVP point kasan oyuncular ile canınız sıkılmadan güzel vakit geçirebilirsiniz. Clan yaş ortalaması yüksek. çekirdek kadromuzun yaş ortalaması 30+. Clan figder agirliklidir. Sigelerde ARcher team olarak, Mass pvp lerde Destro,ARcher team. Bireysel PVP lerde ise DEstroyer,Dagger,Tyrant,Gladyator agirlikli çarpışırız. Siege ve Mass pvp lerde Full support edilmiş party ler pvp lere gideriz. Clanda main chari DD olanlar sub class da Support açma zorunluluğu var. Istısnalar haric herkezin 1 subu supportdur. Clan aktiviteleri olarak en çok yaptıklarımız RAID BOSS, PVP party leri , EXP PT leri , ITEM PT leri, 4s PT leri olarak sıralayabiliriz. En favori exp PT FOG TRAIN PT leridir. 50+ mobun bi anda üstünüze cullanmasi ve 10sn ye sonra 10 larcasinin ayni anda ölürken çıkardığı sesler,adenaların/itemlerin yere düşerken çıkardığı sesler mühteşem:D. Not: Fog daki Moblar 5x-6x dir. Cok yüksek defans resistleri ve çok yüksek atack güçleri vardır.
En son olarak Clana katılmak isteyen arkladaşlar için şu an geçerli olan şartları belirteyim. 1. Öncelikle azimli,kararlı, zoru seven olması gerekiyor. 2. Main char olarak clan için Support char ile başlaması gerekiyor. Şu an clanın ihtiyaç duydugu charlar: Warlock (Kedici), Warcryer, Dancer,Songer. Yukarda sıraladığım charlar exp,pvp,siege gibi pt lerde yerleri garantidir. Ben support oynamam diyen arkadaşlar unutmasınlar ki DD ler support olmadan işe yaramazlar. Yukarda yazdımı da birdaha hatırlatayım Main chari DD olan subunu support yapar, Support maini olanlar DD yapar.
Eveeeet efsane forumda su an Aso sen sus :) emin kardesim mailini verde gonderiim su Kont hazretlerinin resmini de yayinla surda alem Dominator gorsun Aso sen yine sus:) :) öptüm hepinizi kizlar.
:))))hgldiniz oguz beyler.yanina kendi resminide yolla sadece charinin resmini deil:)dominator görelim bakalım :Pp
yaw bizim bahçeye bir köpek dadandı kowuyom kowuyom gitmiyorr
Yaw böle cry görülmedi valla kızmayın arkadaslar ama denenmeden olmuyor ne yapam bu seferde tutturamadık ama ench de oyunun bi parçası be kardeşim
yaw ibocan tam tebrik yazacaktım demek patladı yazık oldu walaa +13 cok superdi bee keşke satsydın nyse sen 16 yaparsın
saol anthon açıklaman çok yararlı oldu. warcryer ile başlamaya karar verdim, char birşeye benzediğinde oyun içinde sizinle temasa geçerim. iyi oyunlar..
Ya arkadaslar 3 gundur pc ile uğraşıyorum bu 6. formatim pc yi kapatınca açılmıyordu tekrar sonunda çözdüm olayı (benden bi uçan bide aso kurtulur ). Adnan cok guzel bilgi vermis hem clan hem server hakkında unutmayın support olmak ayrıcalıktır bende supportum dünki pvp de neler yaptım anlatamam size tüm revler debuf manyagı oldu support demek clan ın belkemiği demek. Haa yasocum senin için çok üzgünüm 7x tarihindeki en buyuk ve en uzun ve en zevkli pvp sini kaçırdın dün baiumda show yaptık revler kurulduğundan beri bole sopa yememislerdir eminim katılan herkes çok büyük keyif aldı bu kesin. Clan ve ally olarak süperdik erhan (hybrit cardinal ) adil (supporter cardinal) erman (powered Bishop) ve caner (kamuran EE) müthis performans gösterdi nanda kukuri pegasus lush ferhunde phantom54 syrnyn dontrun (unuttuğum varsa affola deli adam kestiler) dancerimiz ahmet abi alyasu nami diger (naabmet abi) ve murat (unutulmaz) onlarda cok iyiydi ve diger clan uyeleri eglencenin sonuna yetisti ama onlarda cok etkiliydi ve en son ben dedigim gibi dün cp basmaktan baska debufa boğdum revleri despair manyagı oldu alayı (arada WN lerde kaynadı ama olsun ) Kısacası herkesi tebrik ediyorum hep böyle olalım. Yaso çiçeem valla bi sen yoktun olsaydın daha başka olurdu eminim darısı diğer baiuma.
usta peşinde çimnto kireç peşindeydim.hehe elinize sağlık.baiumda cok eğlencelii pvpler oluyorr cok uzunlrını yaptıkk rewlerin enaz 4 kere reslndklerini biliyorum mohac meydan muharebesi gibi olmustu:)) olur olur şöle bize uygun saatte olursa bizde bu olayın zewkne warırız.TR güzel clan arkdslr değerini bilelim oynculrın alayı elit nabları bile en elit nab ama ben onlara demicem :))))
ibo abi napmışın yaa walla benim içim gitti burda :S:S
eminnnnnn koydum jpg leri bilgineee
o gece bende ordaydim gercekten de baium superdi clanda degilim su ara online da degilim zaten yakinda gelicem 1 hafta bile kalmadi.ama gercekten ptsiz buffsiz ben bile kac tane rev kestim sayamadim gercekten cok guzeldi bi yandan adam kesiyom bi yandan bizimkileri ressliyom napcagimi sapittim valla
heyt be bir zamanlar DC kardesligimiz vardi hepiniz sattiniz beni bi ben kaldim DC li