Şimdi Ara

7x Abyss clan TRaProck özel topiği (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
5
Favori
49.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TRaprocK özel topiği altında 3, şahıslar ortamı bozmasın lütfen
    arkadaşlar gidin başka yerde egolarınızı tatmin edin yani şurada kendi aramızda sohbet muabbet bilgi paylaşımı ve geyik yapıyoruz lütfen ya seviyelice katılın yada hiç bir şey yazmayın.

teşekkürler.
  • Bana Bulasan Cezasiz Kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 11 Haziran 2008; 16:50:58 >
  • Evilliet misin nesin... BANA BAK BURASI SENIN OYUN PARKIN DEĞİL, SEN DONUN TOPLAYAMAZKEN BİZ BUNLARIN KİTABINI YAZDIK.. SENİN O UCUZ KELİMELERİNİ KİMSE İPLEMEZ AMAA BURADA BİRİNE ŞAHSİ DOKUNDURMADA BULUNMUŞSUN.. MORFE YE LAF EDECEKSEN GEL BANA KONUŞ BEN SANA GEREKEN CEVABI VERİRİM ELBET... BURASI TARTIŞMA ALANI DEĞİL AMA CLANIMDAN (DOSTLARIM) DAN BİRİNE LAF EDEN BENİ KARŞISINDA BULUR............
  • slm arkadaslar oyunda genellikle rb ye gidiyonuz daha biz o seviyeye gelemedigimiz için rb ye gelemiyoz bi biz lvlimizdeki rb lere gitsek olurmu gerçi bizim lvl mizde arkadas ne kadar var bilmiyorum ya.
  • HER LVLDA ARKADAŞ VAR BİZDE
    hehe bizden bulamasanda etraftan toplayıp yapılır
  • Yaw bi sub görevine başladım yoğunluktan kurtulamıyorum dün izmir, aydın, didim üçgeninde yolalıp tekrar istanbula döndüm :) görevini tamamlayamadığım için ve müsait olmadığım için baium pvp de yalan oldu benim

sahi baium pvpsi dündü sanırım neler oldu neler bitti ? kimse birşeyler yazmamış ? bu arada 5 günlük ciddi yoğunluğum var tekrar, arada online olacağım elbette ama pek aktif olamayacağımç şimdiden haberini vereyim yanlış anlaşılmasın. bu arada Kukuri'ye şimdiden mutluluklar dilerim. Allah kolaylık versin :)

hepinize selamlar

• Baiumun bugun yada bu gece olmasi lazim

eger girebiliyorsan bi bak
    neden geziyorsun sen oyle ?
  • Noblesse Olmaya gittim ama Lady Of The Lake Beni cok etkledi :D

7x Abyss clan TRaProck özel topiği
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Scorpion

Baiumun bugun yada bu gece olmasi lazim

eger girebiliyorsan bi bak
    neden geziyorsun sen oyle ?

Ermancim keşke senin kadar genç olup evimde yaya yaya otursaydım :) ama iş temposu farklı birşey :) yaşın geldiğinde iş ortamında anlarsın

şu anda questin giant cave'de olan kısmındayım. ve ne şekilde nasıl yetişecek veya ne kadar sürecek hiçbir fikrim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 12 Haziran 2008; 20:29:47 >
  • kolay gelsin
    sen yine işini bulmuşsun çalışıyorsun
    bizde birde yaşam kaygısı var ne olcak bilmiyorum... sonunda kafayı yicem herhalde
  • ARKADASLAR DÜN GECE BAİUM U KİM KESTİ , VEYA KESTİK Mİ?
  • walla ne oldu o baium dayanamadim yattim uyudum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Scorpion -- 13 Haziran 2008; 13:12:21 >
  • bu sabah saat 9 - 10 gibi cikmiş.
  • Bizimkiler kesmiş saat sabah 9 da.Ama ring düşmemiş gene
  • Evet arkadaslar sabah biz kestik(karisik aegis,bw partysi). Emyn giremedi kapida bekliyordu. Kitap ve S grade cift el Balta dustu. Baltayi linkerboya verdim. Ally anlasması geregi bu sefer onlar dropu alacakti. Biraz kitap aldim . 1 tanesini clan wh a gönderdim.İhtiyaci olan baskandan isteyebilir.

Ayrıca biizm topik e laf soleyen asalak tipler görüyorum. Bu asalak arkadaslar 7x e gelip 2 class görevini bitiremeden ayrılmış l2 yi low ratede oynayamayacak kadar kendine güvenemeyen yeteneksiz arkadaslar. Bu konuda herhangi bir yorum yazmayın.

14 ünde yeni bir event basliyor. Eventin adi Cats and Medals. Bu eventte amacimiz yaratıklardan dusen medalleri biriktirmek ve bu medaller ile Greater medal alarak medal levelini yükseltmek. En yüksek aşama Wolf e geldigimizde çok özel itemler alabiliyoruz. En degerlileri bsoe,bres,EWA,EAA,Majestik takilar. Elinde enchant olanlar bunları hemen cıkarsın. Fiyatları çok düşecek.

Tam liste aşaıdaki gibidir.

Greater Haste Potion 5
    Greater Swift Attack Potion 10
    Greater Magic Haste Potion 10
    Quick Healing Potion 17
    Blessed Scroll of Escape 250
    Blessed Scroll of Resurrection 667
    Scroll: Enchant Armor (D Grade) 25
    Scroll: Enchant Weapon (D Grade) 83
    Scroll: Enchant Armor (C Grade) 67
    Scroll: Enchant Weapon (C Grade) 183
    Scroll: Enchant Armor (B Grade) 267
    Scroll: Enchant Weapon (B Grade) 833
    Scroll: Enchant Armor (A Grade) 833
    Scroll: Enchant Weapon (A Grade) 3,000
    Red Soul Crystal - Stage 11 5,000
    Green Soul Crystal - Stage 11 5,000
    Blue Soul Crystal - Stage 11 5,000
    Red Soul Crystal - Stage 12 10,000
    Green Soul Crystal - Stage 12 10,000
    Blue Soul Crystal - Stage 12 10,000
    Sealed Majestic Necklace 6,240
    Sealed Majestic Earring 4,680
    Sealed Majestic Ring 3,120

Herkeze iyi oyunlar iyi eglenceler.

Main: Nanda SAGI80/TITAN80/BISH74/AW62
    Yeni char: XXXXX lv66 Çok özel bir char geliyor :) .

• tebrikler adnan abi ve herkesi revler kapamadi yine baiumu bu çok güzelllllll ben gece 3 de yattim benden 6 saat sonra çıkmış o.O
    birde Adnan abi o kitaplardan faydalanabilme gibi bir şansımız var mı :)
    özellikle okçu ların çok ihtiyacı oluyor :D

Erman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Scorpion -- 13 Haziran 2008; 15:20:33 >
  • slmlar ben geldim.

gokhanla sabah 6 ya kadar bekledik ben son 7 de son kez baktim ama gelen giden yoktu linkerboyun clani emyni oldurdu.

otur demisler duymamisim kimsin demisler duymamisim biz onlara en basta soyledik emyn ve xturkeyx i oldurmeyin diye ama duymamislar .
    linkere kukuri soyledi duymuyosan senin sorunun dedim kukuri kim dedi arkadas!!!!

tabi fatih abi vardi o arada kaldirdi saolsun... leave clan=your problem yazdi elemanlar bundan sonra wargazimdan kimsyee ben yaptirmam orda quest

sslerde mevcuttur..

milletin icinde linker artist artist konustu sonra pm den emyni sizin clandan mi dedi bende salakmisin yeter artik dedim sonra ozur diledi sirf sizle papaz olmamak icin
  • emin şimdi gorewi yapamadımı oluyor bu
  • Bak sen adamın yaptığına
  • yapamadi malesef ama linkerboy yuzunden deil ben uyuya kaldim sabah malesef
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.