Şimdi Ara

7x Abyss clan TRaProck özel topiği (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
5
Favori
49.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 76 lvl s.e mi warlord moostee ile kastim 2.bucuk ayda ne cov vardi ne dans ne song .. l2player bunun gibi desteksiz kendi basiana A setini silahini yapan bir cok insan var server da.. serverda 2 yil oynayan insan yabancilarin clananina girse bile bircok seyi bassarir 2 yil dile kolay!!!
  • Arkadaşlar
    Birakin bu oyunu...Huzuru bulacaksınız...

1. resim abyss e ilk basladigimiz gunler... yerdeki 100 adenaya 100mt uzaktan koşardık...(23.11.2006)
    2. resim ilk karmian seti mi 48 lvl ken alabilmistim ve elimde d grade mid silah...(11.12.2006)
    3.resim ilk c silahim (crystal staf) lvl 52...(14.12.2006)
    filan filan filan...

Diyeceğim o ki Adnan kadar bu oyunda aksiyon yapan kişi tanımıyorum. Adnan ve benim denemediğimiz char kalmadı. Ama hep destek için... Buff lvl kasma para kasma spoil ench her türlü iş için char hazirladik... Gün geldi charımız soyuldu sıfırdan başladık.. gün geldi 1 lvl adamı 80 lvl yaptık... RaidFarm kuruldu... bu zenginleşmenin ilk adımı oldu. o vakitte böyle adil paylaaşım olmuyor geyiği yapıldı ve herkes dağıldı... 1-2 saat konuşmalar yapıldı.

Bu oyunun kuralı bu... Çok çalışan çok kazanır... Çekirdek kadro ile geçirdiğim zamanların tadı bir başka...

Umarım herkeste iyi bir anım vardır :)

Oynamaya devam edenlere iyi oyunlar iyi eğlenceler.

7x Abyss clan TRaProck özel topiği

• Abicim kaçış çözüm değil, oyun burada amaç değil araç. insanların verdiği mücadele de kişilik uğruna, davranışlar uğruna. dediğin gibi olsa eminim ki sende burada bu yazıları yazıyor olmazdın.
  • beni sadece eskiler tanır yenilerin pek tanıyacağını sanmam

bu konunun 21 sayfasını baştan sona her zaman okuduğumu söylesem kim inanır ?

sizce bu 21 sayfayı okumammın sebebi neydi dersiniz sizin bulmuş olduğunuz mükemmel derecede iyi olan arkadaşlığınız ve dostluğunuzdur sizin aranıza bir kaç kere bende katılmayı düşündüm ama sadece yaklasık 4 senedir dragonda oynadıgımdan ve sadece dost diyebileceğim 2-3 kişi için asla sizin ortamınıza vakit ayırabilecek kadar boş vaktim yoktu. hatta abyys de ps karakterini denemek icin üyelik almıştım bana bile yardım etmiştiniz nanda ,hybrit
    lineagenin bir oyun olduğunu bilerek oynayan kişiler bu oyunun gerçek zevkini tadıyor gördügüm kadarıyla sizdede böyle bir birliktelik hatta daha iyi ve güçlü bağlarla baglanmış bir dostluğunuz vardı sizin aranızda ne gibi olaylar geçti inanın hiç bir fikrim yok ama şuna inanırım 2-3 sene beraber oynamış insanlar bir kaç kıçı kırık item için arkadaşını satmaz

sonuç olarak :

sizin bunun gibi kötü bir şekilde ayrılmış olmanıza canı gönülden üzüldüm
    umarım tekrar birleşir ve yolunuza devam edersiniz kalın sağlıcakla

not: abyss serverinde karakterim yoktur, bu serverlerde oynayan hiç bir kimseyi forum haricinde tanımam

• ben 3 4 gun yokum arkadaslar memlekete gidiyorum sure 1 kac gun uzayada bilir tabi haberiniz olsun
  • hayırlı yolculuklr güle güle git gel
  • Hayırlı yolculuklar özgünn.İyi gelir memleket havası
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozqun

ben 3 4 gun yokum arkadaslar memlekete gidiyorum sure 1 kac gun uzayada bilir tabi haberiniz olsun

len goca afyonlu :D selam söyle oradakilere ;) geldiginizde sizde bi ciköfte yoguralim :D
  • şimdi gelirken şöle çifte kavrulmuş falan gelir haşhaşlı ekmk falanda ohh eeyy gidi afyon
  • 16 Yaşında bi ufaklık olmama rağmen yaptığınızın bana bile ne kadar saçma geldiğini bir bilseniz..

Neyse, oyuna alışmaya başladım.Sağolsun emin abi bi donattı charımı Emin abi olmasaydı no grade silahla soulshootsuz kendimden 20 level düşük canavar avlıyo olurdum ^^

Level 26 oldu ama şu okçunun skill olayına gıcık oldum.Skill çok uzun sürede doluyo + Tek bir skill var.Normal saldırmaya çalışıyorum bu seferde her vuruş miss veriyo.. Kafayı çizmem yakındır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeBHaNCHeR -- 20 Haziran 2008; 15:43:29 >
  • Tolgacim hoş geldin. buffsiz dolaştığın için söylediklerin çok doğal. oyundayken mesaj at yine yardım ederiz :) görüşmek üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 21 Haziran 2008; 0:17:48 >
  • merhaba arkadaşlar , konulara fazla girmeden özet olarak sizin affınıza sığınarak clandan ayrılmış durumdayım, üstümde emeği olan arkadaslar cok cok teşekkür ederim.oyuna yine devam edecem ama
    şuan herhangibi bir clana girmek gibi niyetim yok,sizden isteğim beni iyi bir dost olarak bilmeniz.
    kesinlikle kimseye kırgınlığım yok ,clandan ayrılma nedeni olarakda fikir uyuşmazlığı diyelim.
    mustafa arkadaşımızın düğününde buluşmak üzere ,

saygılarımla. hoşçakalın
  • silinmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anthon -- 1 Temmuz 2008; 14:16:04 >
  • Abi Seni Her zaman Severim. farkindasinizdir. Tek sana olan ozgu degil clandaki herkese sevgim saygim sonsuzdur.
    Bu sorum garip dusecek ama Tam soruda denilmez
    Clan bozuldu dagildi Oyle dusunuluyor
    Biz gene kendimizce 1 grup kurduk iyi yerlerde gelecegimize inaniyorum
    Simdiye kadar Elimden geldigi kadar bende clana hizmet vermeye calistim
    En azindan clana item vermedim ama bir cokBuyuk ve Kucuk rb de bulunmusumdur hatta
    Sabah erkenden kalkip dershanedne once rb lere geldigim olmustur
    Bana bazi sozler verilmistir. İmkan olsaydi Yapilacaklarinada inaniyorum
    Hic bir zamanda illa vereceksiniz asarim keserim demedim Zaten deseydim Daha farkli olurdu Durum Ya istediklerim olurdu Yada clandan 1 nedenle cikarilirdim sanirim
    Simdi clan dagildi Sonucta biz o clani dagitmayiz 1ay sonra cok farkli sekilde o clana geri donecegiz
    Peki bu clan dagilsaydi
    ben serverdan bazi zamanlar ayrilmama ragmen uzun zaman oynadim
    Su an benim neyim var sagdan soldan aldigim emanet s grade itemler Ama emanet olarak gecmiyor
    Gokhan abiyle aramizda item lafi olmuyor
    Ama gokhan abi elbet o itemleri alip kendine 1seyler yapacak
    Elinde 0 itemi olan 1 noblesse D.cryer :(
    Her halde clanda tek zararli cikan ben olmusum
    Clandan aldiklarim Sagolsun Ado abim O zaman degerli olan Bomt +3 acumen
    Ve Erhan abini verdigi Emanet nm light [Geri verecektim bunu] Ve ufak tefek itemlerdir
    Bunlar Gazaba ugramis 1sure once soyuldugumda hepsi gitmis itemler
    Clanda Depo'dada simdiye kadar ne var ne yok hic bilgim olmadi cunku erhan abi ve ado abinin ticaret yapip Her zaman clani iyi yerlere getirmek icin ugrastiklarini biliyordum.Herkese sira gelmisti
    Elbet banada 1gun sira gelecekti
    Bakiyorum o sira bana gelmeden hersey ucup gitti Ben ne yapacam Simdi
    Elebt 1gun Tam kadro olmasakta birlesiriz insallah....
    Konusmamda kirici olmamaya calistim oldugunuda zannetmiyorum

• bugune kadar cok dostluklar arkadasliklar gordum ama hic bu kadar saf ve temizini gormemistim :S bu grubun dagilcagi aklima gelen en son sey di l2 acisindan :S soylencek soz yok gecmis olsun , umarim bu grup tekrar bir araya gelir
    beni belki tanimayanlar olur raidfarm ilk kuruldugu gun katilmistim araniza raidler icin kullandigim aydeli die necro ve okcum vardi belki ahtirlarsiniz hobby serverunden sonra ilk defa o heycani tekrar bu server hisettim daha sonra oyunu birakmaya karar aldim ama olmadi iste bugunlerde tekrar araniza dondum warlock kasmaya basladim bilirsiniz ReTurn , acikcasi gordum manzara karsisinca ck sasirdim, benim tanidigim clan bu deildi cunku ! bu arkadasligin tekrar kurulmasini diliorum ! en cokta ne koyuyor biliyormusunuz tum bunlar item yuzunden olmasi
  • Hayatimda bu kadar cok şaşırdıgımı hatirlamiorum..baskan alınmasın gucenmesin ama benim clan liderim nanda idi onun emegi uzerimde cok bende ona yardimci olmaya caliştim elimden geldigince.asok ise benim abim gibiydi oyunda goremedigi zaman forumdan msj atar noldu der hal hatir sorardi.Adnan abinin yazdiklarini tamamiyle okudum ve cok uzuldum.Keşke bu olaylar hiç olmasaydi ben olaylarin biraz dişinda kaldim ama adnan abiye bu kadar yuklenilmemli.iş hayatimdaki yoğunluk ve yaz döneminin gelmesi ile oyunu bırakmiştim.kışın geri dönmeyi düşünüyorum öle yada böle bu clan yeniden toparlanir işallahta dönme sebebim olur..
  • musti bekliyoruz seni valla=) en cok ben bekliyorum :P

Ben dinlerken herkeze hak veriyorum acikcasi cok da bilgim yok eski olaylarla ilgili direk olarak yasamadigim icin cok yorum yapamiycam....

umarim hersey duzelir belki boyle birsey yasamamiz lazimdi herkez yaptigi yanlislar varsa gormus olur oz elestiri yapar ... Bunu herkez icin soyluyorum erhan abiden yasin abiye adnan abiye bana gokhana herkeze

Sunu unutmayalim server da turk oyuncu sayisi az ve gercekten guzel bir ekip olunabilirdi 2 bolunsek yine herkez bi sekilde pt sini kurar yola devam eder ama 1 clan 1 pt olmaz 1 clan 2 pt 3 pt saglam oyuncu cikartir

umarim oyle guclu bir clan bize gormek nasip olur bu server da
  • gel mustafa kardeşim gel senin gibi düzgün karktrli dürüst adamlara kapımız herzaman açık.seninde clana neden ara werdgni biliyoruz buna rağmen charin hala bizlerle belki sen kullnmıyuorsun ama senin emeğin bizlere yardmcı oluyor.biz kardeş gorduk bildik ole dawrndık dawrnırızda ne dedik bu oyun sewdgmz insanlrlra wakit gecirmemizi sağlayan eğlenceli bir araç.bu mantaliteye sahip arkdslr herdaim bizlerle olacaklrdır zaten.

alyasu seni herzaman sewdik sewecegizde clanda olmasanda deişen bişey yok karar senin saygı duyarız.
  • klan alt üst oldu emegi gecen arkadaslara yazıklar olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akay54

klan alt üst oldu emegi gecen arkadaslara yazıklar olsun

+1kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.