Şimdi Ara

7x Abyss clan TRaProck özel topiği (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
5
Favori
49.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diyecek bir şey bulamıyorum.. yazik vallahi yazik... 3 sene de bu hale geldik Angel... da bir hüsran oldu parcalandık... şimdi buna dewam mı edilecek.. Bana konular hakkında açıklama yapmamı kesinlikle beklemeyin.....

• Öncelikle bi konuya deyinelim biz sonuna kadar traprock tayiz ciktik clandan gecici sure icin oyle bi donus olacakki l2 de x7 deki herkes traprock sahlandi diyecek bize en basta inanan abilerimize tekrar tesekkur ediyoruz. en kisa zamanda donecegiz bize inanip saatlerce kasamamiza yardim eden yasin abiye mustafa abiye ve daha nice sayamadigim kardeslerimze tekrar tessekkur ediyoruz traprock bayragi l2 x7 de dalgalanmaya dewam edicek kimse merak etmesin...!

• Mustafa abiye evlilik hayatında mutluluklar saglik bol para Bol droplar diliorum tebrik ediyorum abi darisi basimiza

• sizleri bu şekilde görmek acaip mutlu etti ilkbaşladığımız zamanları hatırlıyorumda "abi diona gidicem 1k versene gidem " laflarından "abi heroluk banada pek yakıştı beeee" laflarına ulaşılmış. sevindirdi bunlar beni. 1.5 yılda çok şeyler katettiniz tebrikler. umarım bende geldiğimde sizlere yetişir ve psları üstümden atar askisi gibi oynamaya başlarım. yeni gelen arkadaşlarda çok iğiler gördüğüm kadar onlarıda bu konuda tebrik ediyorum. askerdeyken bile oyunu oynamaya çaıştım ama 1.5 yıl geçti bi türlü oynayamadım ama olsun 20 temmuz akşamı allah izinverirse HERKESE MERHABAAAA diyip başlıcam. sizlerle vakit geç,irmek hoş sohbet etmek PvP yapıp eğlenmek bunları özledim geliyorum. geeelllll 20 temmuz geelllll

• mustafa abim simdiden tebrikler darisi emin abiye sirada o var sanirim=) sonra cinar:D benim daha master falan uzun hikaye 30 olmam lazim=) bu arada cinar heaven dvider craft i tuttu bizim grubun ilk s silahi oldu yani 4s de baya kolaylik oldu simdi 1 bi tane spole yapicaz ilk amac o genzo overloard tekrar oyuna dondu erhan abi sen soruyordun onu durmadan ptlere aliacaz bundan sonra yavas yavas hersey yoluna girecek merak etmeyin hic uzulme erhan abim ..TR yine her zmn aranan clan olmaya devam edecek.. item sorunlarimizi sub classi olan efe cinar emin abiyi nobless yaptiktan sonra da oly de main charlarla farm yapmayi dusunuyoruz bizim clanimiz da lvl 7 olmadi artik!!!! VE bir oneri sunmak istiyorum size clana yabanci aktif oyuncu almamiz cok mu yanlis olur??

sabahlari online olan oyuncu sayisi sinirli kaliyo en azindan support cari olan yabanci insanlari clanmiza alirsak clana faydasi dokunacagini dusnuyorum...

saygilar sevgiler...

• Valla Dun gece Heaven's Divider Tuttu :) S Grade itemimizdir Devami gelecek 4s olayini tutturduk recipeler akiyo :D S grade rec:olan varsa satsin piyasayi altust edicez :) Bu arda aquza yaziorum adini bilmiorum belki biliorumdur affola aramizda seni gormek guzel olur hayirlisiyla bitir askerligi akicaz pvplere bosslara bende ozgune katiliorum aktif yabanci player destliorum en azindan support acc si olanlar yardimi olucak En azindan oylamaya alinmasini talep ediorum clan olarak ..!
  • öncelikle mustye bir ömür boyu sağlık we mutluluk diliyorum buradanda.çok güzel bir düğün oldu.çok güzel ağırlndık herkese teşekürler...

yeni silahın hayrlı olsun çınar.yenileride sırada.wala bizlerin yaptığı birşey yok sizler gayet guzel şeklde kasiyorsunuz,aynen dewam

apocum az kalmış biraz daha gayrt.sayılı gün öle ya da böyle geciyor yakında grşmk üzere bekliyoruz senide...
  • Mustafa kardeşimize ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Silinmiştir.

Have fun,

Nanda 7x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anthon -- 1 Temmuz 2008; 14:17:10 >
  • Abicim lütfen artık bu başlık altında sürtüşme babında bir tartışma görmeyelim.

Kukuri'ye mutluluklar dileklerimizle.

Çınar ve Özgün'ün bahsettiği gibi çalışmalarımız hızla devam ediyor. ilk etapta eksigimiz olan itemleri tamamlayıp ondan sonra eksik charlarimizi tamamlayacagiz. sira sira herkeze yardimci olmaya calisacagiz. bundan sonra tartışmalar yerini lütfen ama lütfen anlaşamasanız dahi suskunluğa bıraksın. inanın bizler arada kalıyoruz. biz üzerimize düşeni yapacağız buna söz veriyoruz. lütfen sizlerde Traprock kemik yapısı olarak mütabakatınızı sağlayın. saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 30 Haziran 2008; 16:20:15 >
  • silinmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anthon -- 1 Temmuz 2008; 14:17:38 >
  • Mustafa abime ömür boyu mutluluklar dilerim.. Gerçekten çok güzel bir düğün oldu benim de unutamayacağım güzel iki gün geçirdik katkısı olan herkese teşekkür ederim...

Çınar kardeşimi de tebrik ederim S silahın hayırlı olsun, o silah çok güzel bir dayanışmanın eseridir, katkısı olan diğer arkadaşları da kutluyorum...

Nanda ya gelince, o mesajı silmekle düştüğün seviyeyi kurtaracağını zannetme...Cevap vereceğin seçenek kalmadi artık burayı bulandırma girişimlerini de birakabilirsin.. Benim hakkımda yazdığın paragrafla bir insanın(!) ne kadar alçalabileceğini göstermiş oldun.. Uzun ve detaylı bir cevap vermeyi düşünüyodum, ama düşündüm ve çok gereksiz bişey olduğu kanaatine vardım...Zaten sözden anlayacak biri olsan bu sorunlar hiç ortaya çıkmazdı, senin anlayacağın bu sözler de nafile...

Traprock clanınıyla artık bir ilişkin kalmamıştır yanaşma girişimlerin fayda etmeyecektir bunu da artik kabullen..Boş vaatler vermeyi ve beyin bulandirmaktan başka bişey bilmezsin... Bana ettiğin hakaretlerden sonra bu aciz özür dileme manevraların da faydasız...Katıldığım tek nokta ise Traprock her zaman dimdik ayakta duracaktır ve hergün daha da güçlenecektir..ama Nanda'sız...

İyi oyunlar...

Traprock Life Source
    GuizmoDie

• Ulen S craftimiz tutmadi
  • Hemen craftladiniz mi yau? pes vallahi bu ne hız :)
  • silinmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anthon -- 1 Temmuz 2008; 14:18:10 >
  • musti kardeşim inşallah bir yastıkta kocarsınız.sıra erhana geldi.murat babuş lütfen
    yapıcı olmaya çalışalım,yıkıcı degil.adnan herkezden özür diliyor.daha ne yapsın lütfen ve lütfen bu kişisel nedenleri bir kenara atalım ve tr,yi ulaşması gereken amacıma ulaştıralım.hepinizi seviyorum .
    saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Ulen S craftimiz tutmadi

ne bastınız
  • Demon splinter tyrant actim aksiyon icin :(
    eskiden top a lar modaydi bomt basmistik oda tutmadi
    simdi s grade moda demon splinter bastik oda tutmadi Boyle sansin ben....

• Evet çok güzel bi gündü.Mustafa abime ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Gürol sıkma canını be.Ben ne kdr S craft patlattım.Demon splinterde neymiş.Full u 900kk.Yaparız canını sıkmaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Demon splinter tyrant actim aksiyon icin :(
    eskiden top a lar modaydi bomt basmistik oda tutmadi
    simdi s grade moda demon splinter bastik oda tutmadi Boyle sansin ben....

Gürol sende bahtsizlik konusunda doktora yaptın masallah be :D şaka bir yana nasılsa çalışıyoruz abi gerisi gelecek. can sıkmaya gerek yok ;) hele hele önceki atlattıklarını düşünürsen fikren rahatlamana yardımcı olacaktır.

• gurol uzulme yeniden basılır.birde olmassa ikide ikide olmazsa üçte.illaki olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsoK -- 1 Temmuz 2008; 14:32:31 >
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.