Şimdi Ara

7x Abyss clan TRaProck özel topiği (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.336
Cevap
5
Favori
49.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anthon -- 1 Temmuz 2008; 14:18:29 >
  • Murat Abi Hg Tekrar Bidaha gidersen kapisirz :D ozlettin kendi al rakiyi baligi olta atalim denize akalim alemlere abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  • yasin adnan,ın clana dönme gibi bir fikri yok ben istedim ondan rica ettim ,olayı kişisellertirmenin kimseye
    bir faydası yok. artı senin dedigin gibi clan bir kac kişinin tekelinde degil gercekten diger arkadaşlarda fikirlerini soylesinler ve tabiki erhan bu clanın başkanı olarak o son sözü söylesin benim genel fikrim bu diğer clandaki arkadaşlarda fikirlerini söylerse sevinirim.
  • ahmetcim bak sen cidden güzel bir insansın senin samimiyetine herzaman inanıyorum.biz senle yüzyüzede konustuk benm ısrarlrıma rağmen bu konulr hala bu pltfrmda tartışılıyor.artık sıktı bu mevzu dün konustuklrımızı hatrla derim sana.
  • Öytt diyorum herkeze slm ya 2 hafta kaybolduk ortalık karışmıs tamam tamam +13 patladı diye yapıyonus söz ben size gene basarım hemide +16 Gelelim düğüne düğün bomba geçti 25 yıllık trakyalıyım ama murat abi gibi oynayan adam göremedim harbi kırdı geçti ortalıgı :D Ellerine kolarına sağlık abim alayınızın öle yasocum sende bombaydın hade alınma sende züperdin ismailide tanıdık gördük alayınıza tesekkur ederım gelıp bızlerı bu mutlu gunde yanlız bırakmadıgınız ıcın kötü kadın ferhunde yerim seninde ballarını taş hatun seni seviyomm Ahmet abı senı goremedık yuz yuze tanısmasmadık ama saglık olsun taa cook gorusurz bulusuruz bak burdan size rakı getücem taa iççess kıslar öpüyorum sizleri bak oyunda olmasamda irtibatı koparmayn benle yoksam genlerinizle oynarım hepiniz trakyalı olursunuz hadi allaha emanet öpüyorum benı tanıyan herkezi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twincept -- 30 Haziran 2008; 18:50:28 >

• wala mustinin bu guzel gununu onunla paylaşmak we daha da önmlisi sewdgmz diger insanlrla beraber olmak cok guzeldi.en kısa surede bır picnic daha organize edeceğizarkdslığımız char arkdslığı olmadığından illaki gorüşeceğizhepinize ayrı ayrı tesekkurler gayet güzel ağırlandık,bu tarz ziyretler icin başka bir arkdsn ewlnmesini bekleyemeyiz işimiz buna kalrsa cook zaman gecer o ndnle şimdiden bu pikniğin orgnzsyonunu ayarlamamız lazım duyrulur
  • Bugune kadar clandaki kimseye saygisizligim olmadi warcraft dota ekibi olarak geldik nelere gogus gerdik bugunlere geldik uzatmayayım arkadaslar yanlıs anlamasın azcık kısısel konusucam ben lvl 56da ılk yasın abıyı dolandırdım:D doom helmet satıodu shopunda abı dedım satma bana lasım verırım parasını olunca oyle oyle basladım kasmaya ozgunle sabahlara kadar xp kastık bısıyler yaptık charımın classına gore muamele gordum ama oynu ogrenınce anladım saolsun herkesın ustumde emegı vardır yasın abı erhan abı adnan abı murat abı ısmaıl abı yerı geldı ıtem aldım yerı geldı para aldım yerı geldı doom aldım parasını vermedım :D gokhana daha 200kk borcum var bıgun olsun ıstemedı dahada ıstemesın nakıt yok :) ama sagdan soldan duyuyorum bıtane s grade craftladım craftlamaz olaydım gurolun yardımı emının yardımı ozgun herkesın yardımı var ıtemde ama bazi yardım edenler sagda solda benı kuculterek anlatılıo ısım vermek ıstemıorum hala saygımı koruorum ısteyen hemen alsın s craftı benı mutsuz edıcekse kucuk dusurucekse s sılaha ıhtıyacım yok cunku sakalıma saygım var emegıme saygım sızlere yalvararak 4s ptlerınde yer aldım lutfen dıyorum yapılan yardımları soylememek erdemdır ben herkesten tessekkur edıorum yardımlarından dolayı ama yardımından pısman olan lutfen sılahı ıstesın dusunmeden verıcem ben gene yaparım arkadaslarımla ve yapmayada dwm edıcez. bu zamana kadar olan olaylarda taraf olmadım ama artık tarafım bellı..! Traprock

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M00STee -- 30 Haziran 2008; 20:02:26 >

• Gurol Emin Ozgun Yanlis anlamayin :D canlarim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M00STee -- 30 Haziran 2008; 20:01:31 >
  • abi muhabbetler uzadıkça çok afedersiniz ama b.ka sarıyor. bu konu burada kapanmalı. ayrılıklar vs'ler. konuştuğumuz herşey hepimize zarar vermekte. ve şuna inanıyorum ki eğer düzelecek birşey kaldığına inanıyorsanız sizlerin çözümü yüzyüze görüşmek. buradan ya da telefondan çözüleceğine inanıp aldanmayın sakın. sonuçlar ortada. ayrıca ortada dönen muhabbetlerle clanin hiçbir alakası yok bence. clanın şu anda tek dezavantajı çok fazla düşmanı olması. oda kasmamızı yavaşlatıyor. ve unutulmaması gereken birşey var bizim grubumuz oyuna girdiğinden beri eziliyor. daha yeni yeni toparlanabiliyoruz. eğer pay biçilecekse herkes kendi üzerine düşen kadar pay biçmeli. clanin şu halinde bir olumsuzluk varsa emin olun traprock academydeki oyuncuların bile payı vardır. o yüzden lütfen kimse kimseyi suçlamasın. yaramız varsa eğer, ki ben olmadığını düşünüyorum, çünkü hepimiz azimli insanlarız; kapanıyor. clandaki en büyük sorun parasızlık ve item. herkesin seti hazırlanacak. buna emin olabilirsiniz. 10 gün içinde izne ayrılıyorum. ve askere gidene kadar herkes için canla başla çalışacağım. kasmaksa kasmak, itemse item. bunun için gerekli planlamaları da üstleniriz hiç problem değil. yalnızca ihtiyacımız olan moral desteği. artık polemik bazındaki tartışmalar bitsin lütfen. gerisi bizim yükseliş hikayemizden ibaret olacak

• Emin abi ellerine saglik Benim dusunup dile getiremedigimi yazmisin
    Eli opulecek adamsin
  • ulen TOSBAGAAAA o doom helmeti benden madiklendin :)))))))) bla bla bla kokoş kenevirler gibi ne cene calıyosunuz lo kırpolar...sıkman canımı..zaten canım sıkkın mustımın dugunune gelememısım..... ahanda sımdı gırıyorum oyuna....
    quote:

Orjinalden alıntı: M00STee

Bugune kadar clandaki kimseye saygisizligim olmadi warcraft dota ekibi olarak geldik nelere gogus gerdik bugunlere geldik uzatmayayım arkadaslar yanlıs anlamasın azcık kısısel konusucam ben lvl 56da ılk yasın abıyı dolandırdım:D doom helmet satıodu shopunda abı dedım satma bana lasım verırım parasını olunca oyle oyle basladım kasmaya ozgunle sabahlara kadar xp kastık bısıyler yaptık charımın classına gore muamele gordum ama oynu ogrenınce anladım saolsun herkesın ustumde emegı vardır yasın abı erhan abı adnan abı murat abı ısmaıl abı yerı geldı ıtem aldım yerı geldı para aldım yerı geldı doom aldım parasını vermedım :D gokhana daha 200kk borcum var bıgun olsun ıstemedı dahada ıstemesın nakıt yok :) ama sagdan soldan duyuyorum bıtane s grade craftladım craftlamaz olaydım gurolun yardımı emının yardımı ozgun herkesın yardımı var ıtemde ama bazi yardım edenler sagda solda benı kuculterek anlatılıo ısım vermek ıstemıorum hala saygımı koruorum ısteyen hemen alsın s craftı benı mutsuz edıcekse kucuk dusurucekse s sılaha ıhtıyacım yok cunku sakalıma saygım var emegıme saygım sızlere yalvararak 4s ptlerınde yer aldım lutfen dıyorum yapılan yardımları soylememek erdemdır ben herkesten tessekkur edıorum yardımlarından dolayı ama yardımından pısman olan lutfen sılahı ıstesın dusunmeden verıcem ben gene yaparım arkadaslarımla ve yapmayada dwm edıcez. bu zamana kadar olan olaylarda taraf olmadım ama artık tarafım bellı..! Traprock

• A.s murat abi sölerim slmını

Ya forumun en elit topic i nehale getirdiniz millet acaba bu gun ne konusulacak acaba hangı cılgın anı fotolucaklar ne organizeler olacak merakla takip edilen elit bi topic i ne hale getirmişiniz yakışmıyor elbet birileri haklı birileri haksız ama nedir alttan alınsa cevap yazılmasa cvp verdıkce duzeliceginimi sanıyorsunuz?? Uzayıp gidicegını dusunuyorum hane tanımasam kişilik olarak sizleri nese dicem yapmayın ayıp ya birakin işinize oyununuza bakın ya yakışmıyor clanı çekemeyen adamlarıda burada bu topicde eylence çıkarmayın sevindirmeyin
  • ewt TrapRock sakinleri bundan sonra yeni adresimizdeyizwww.traprock.eniyiforum.net özel şeylerimizi bu adreste paylaşacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsoK -- 1 Temmuz 2008; 14:33:54 >
  • http://www.traprock.eniyiforum.net

Lineage II nin seckin clanin artik ozel forum sayfasi var uyelikler admin onayindan sora alinacak

Bizbize bir sayfa olacak Tum Traprock ahalisinin gelmesini bekliyoruz ...

Emine katkilarindan dolayi tesekkurler...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M00STee -- 1 Temmuz 2008; 11:41:51 >
  • hemen kayit oldum admin beni onayla pls
  • silindi....
  • Ayrılık mesajımdan sonraki tüm mesajalrımı sildim arkadaşlar. Sizinde silmenizi rica ediyorum. Dediğiniz gibi Konu kapansın artık.
    Kendinize iyi bakın,
  • quote:

Orjinalden alıntı: anthon

Traprockta geride kalan arkadaşlara başarılar diliyorum. Sağlık ve sevgiyle kalın.

Nanda

teşekkür ederiz sana da basarılar...
  • Forumumuza gelen arkadaşlar, nickini tanımadıklarımı malesef almıyorum foruma. üye olduktan sonra oyun icinden Asok'a ya da buradan bana haber verebilirsiniz.
  • abilerim oyuna yeni basladım hiç birşey bilmiyorum x7 deyim yardım ederseniz sonuna kadar yanınızdayım. Türk yok diye ve oyunu anlayamadıgım için metin2 ye geçmiştim
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.