Şimdi Ara

7x Abyss clan TRaProck özel topiği (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
5
Favori
49.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nyse artık birdahakine yapar.sonucta orda saatlerce bekledik baium biz oraya hakimken cikmiyor rewlerin uynma we online olma saatlerine denk geliyor genel olrak we bu sabhki doğma saati itibari ile rewlere bir şans daha wermiş.
  • haklısın walla bu işte bi bit yeniği var kanaatindeyim
    nasıl oluyorda her seferinde revler bukadar şanslı oluyor
    biz bir saat tutaris toi 13 u tam baium cikcagi anda revler basar alır onlara çıkar baium enteresan doğrusu geri sayım araçları flan mı var nedir ki
  • Malesef kader benden yana değildi. sabah 4 e kadar oturdum. eşşek gibi yorgun olmama rağmen artı 13 kat çıkmanın verdiği sıkıntı stres bi yana bekle bekle sabah 4 te yatmak zorunda kaldım. malum iş hayatı. sabah 9 da iş başı ofisten girecektim bakmaya ama malesef ofisi açacak arkadaşın geç kalası tuttu ve ben girdiğim sırada baium kesiliyordu. sabrımız var sonuçta, olmassa olmasın abi, aramız iyi olsun muhabbetimiz bol olsun bize o da yeter.
  • ya 2 seferdir yüzük düşmemeside ayrı bi ilginçlik yani

neyse biz hakkımızla bir yerlere geldik ve gelmeye devam ediyoruz

bizim birliğimiz herkese yeter
  • bakalim bende subqueste başladım saolsun traprock clanı hallateyi dun gece kesti. o questi aldik.
    kernon ve golkonda kaldi. belki sana yetişebilirsem birlikte yaparız emyn.
    Ayrıca Hybrit de cabrio yu ekibiyle kestigi için teşekkür ederim.

ayrica arkadaşlar bu kernon ve golkonda kac saate bir respawn oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AŞKINN -- 14 Haziran 2008; 15:02:00 >
  • olur aga neden olmasin :) sen baiuma yetis yeter. simdi eskisehirdeyim, pazartesi istanbula dondugum zaman bende elderimi saint yapmak icin kasacagim. bu arada bahsettigin bosslar 12 ile 15 saat arasi respawn oluyorlar. sabah kesilenlerine Efe yetismisti aksamkilere de ben yetismistim oradan biliyorum :) basarilar ;)
  • selam nanda, ben clandan icem.

sana pm attım ama o arada opera hata verdi, buradan ok okudum demezsen tekrar göndereceğim şifreyi. bazı itemler charda kaldı clan wh. dolu olduğu için.

-----

arkadaşlar bu oyunu yillardir oynadiğim halde hiç bu kadar kaliteli bir grubun içinde yer almamıştım, gerçekten sizleri tanıdığıma çok memnun oldum. sağlıcakla kalın...
  • evet dun saat 14 den 21.30 a kadar boss bekledim ve sonunda 2 bossunda questlerini ve blood fabrici aldim. Sıra Baium e geldi.
    baium tam respawn günü ve saatini bilmek gerekiyor.
    gündüz spawn olursa efe benim icin haledecek.

7x Abyss clan TRaProck özel topiği

Bu arada morelife ( Guina) de teşekkürler Blood fabric almam icin 40 - 50 dakkika beklediği icin.
    quote:

Orjinalden alıntı: Emyn

olur aga neden olmasin :) sen baiuma yetis yeter. simdi eskisehirdeyim, pazartesi istanbula dondugum zaman bende elderimi saint yapmak icin kasacagim. bu arada bahsettigin bosslar 12 ile 15 saat arasi respawn oluyorlar. sabah kesilenlerine Efe yetismisti aksamkilere de ben yetismistim oradan biliyorum :) basarilar ;)

[simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AŞKINN -- 15 Haziran 2008; 9:53:18 >

• bi dakka bi dakka bensiz buralarda neler oluyor böyle arkadaşlar bensiz geziler falan düzenlenio olmadı şimdi 35 gün daha sabredin ben geliom :D

şafak:35 :D:D:D:D clanımın insanları sizelere sesleniyorum bu ortamı özledim ben yaw
  • hadi gel artık amma uzun surdu senin bu askerlik hayrlısı ile bitir gelde daha cook toplanırız ordaki bütün kardeşlerimize selamlar dualarımızda kalplerimizde sizlerle
  • Merhaba arkadaşlar.Bende 7x'e yeni kayıt oldum.Bu ilk lineage oynayışım o yüzden kasmam biraz uzun sürebilir
    Ama birçok online oyunu oynadığım için online oyun tecrübem var, alışmam uzun sürmez

Kısa zamanda kasıp aranıza katılmayı isterim.
  • hoşgeldin lineage'ye doğru yolu bulduğuna sevindim

alışırsın yardımcıda olmaya calışırız elimizden geldiğince

TR logolu birini gordugunde yardım isteyebilirsin mutlaka bir şekilde yardım edecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sup_tr -- 17 Haziran 2008; 10:09:44 >
  • Teşekürler

Dün TÜRKİYE isminde bi clandan bir oyuncu gördüm.AfK di sanırım yazdığımda cevap vermedi.

Oyun hakkında sorucak çok şeyim olucak gib web.hancher@hotmail.com'u eklerseniz çok makbule geçer ^^
  • Traprockta geride kalan arkadaşlara başarılar diliyorum. Sağlık ve sevgiyle kalın.

Nanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anthon -- 1 Temmuz 2008; 14:15:19 >
  • Abi insan kaybetmek çok kolay. ama kazanmak cidden zor. ortada bahsettiğiniz arkadaşlığın sizlerde ufacık bile bir hatrı varsa, lütfen ciddi ve sakin biçimde konuşun, tartışın, ölçün biçin.

ve eğer ortada bir hata varsa tek taraflı değildir bunun için %100 olarak kimse haklılık payı çıkarmaz umarım. Traprock gerçekten güzel bir aile. ailenin parçalarının bir arada kalması dileğiyle diyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 17 Haziran 2008; 18:37:40 >
  • Arkadaşlar bu bi oyun ondan oteye gidemez burdaki hicbirsey gercek degil ama dostluklar haric ben sizin anlasmanıza ozenerek geldim bu servıra ama burada aynı yolda ilerliyo boyle seyler icin arkadaslık bozulmaz.
  • Bu ayrlan arkadasların cok fazla dayanamayıp oyuna tekrar donecegini umuyorum. Oyle kolay diil malasef o kadar emek ve sonra hadi gule gule. :)
    Ben bu durumlara care olarak yuksek rate olan serverlarda oynayarak buluyorum. 3-4 char ım var hepsini bir den aciyorum, babalar gibi oynuyorum.
    Yok benim itemim yok senin itemin bıdı bıdı :)) olmuyor hic olmazsa. Nanda kadim dostu olan bir insandır. Onu bir sekilde bu duruma getiren insanlar oldukça başarılı olduklarını soyleyebilirim. Yanlız sunuda soylemeden yapamayacagım, acaba nanda nın diger acc leri ve yardımları olmasaydı, bu insanların nerde olabileceklerini tahmin edebiliyorum. Tabi bu durumu cogu insanın takdirine birakıyorum.

L2 guzel bir oyun hemde cok guzel. Surukleyici,heyecanlı cok uzun sureler boyunca oynanabilir. Benim tavsiyem bu oyunu belli bir zaman dilimi icinde tutmak. Yani oyun bizi degil biz oyunu oynamalıyız :) Bazen hic unutmuyorum 4 gun geceli gunduzlu oynadıgım zamanları iiki delirmemisim :)
    Bazen yine kantarın topuzunu kacırıyorum ama idare etmeye calısıyorum. Belki kısmet olursa :) soyle bi emekli oldugumda :)) orjinal server da kendime bir koltuk ayırtmayı dusunuyorum kısmet artık.

Sunu soylemeden de gecmek istemiyorum ben bu oyunun mistik olan havasına hayranım. Fantastigi cok sevdigim icindir mutlaka. Aslında bagımlı oldugum s greade olan bir silah degil aslında :) oyunun havası mesela Tower Of Insolence , Imperial gibi. Tabi knight online da gordum bidaha gormek istemedim :)

Simdilik bu kadar saglıcakla kalın

• quote:

Orjinalden alıntı: l2players

Bu ayrlan arkadasların cok fazla dayanamayıp oyuna tekrar donecegini umuyorum. Oyle kolay diil malasef o kadar emek ve sonra hadi gule gule. :)
    Ben bu durumlara care olarak yuksek rate olan serverlarda oynayarak buluyorum. 3-4 char ım var hepsini bir den aciyorum, babalar gibi oynuyorum.
    Yok benim itemim yok senin itemin bıdı bıdı :)) olmuyor hic olmazsa. Nanda kadim dostu olan bir insandır. Onu bir sekilde bu duruma getiren insanlar oldukça başarılı olduklarını soyleyebilirim. Yanlız sunuda soylemeden yapamayacagım, acaba nanda nın diger acc leri ve yardımları olmasaydı, bu insanların nerde olabileceklerini tahmin edebiliyorum. Tabi bu durumu cogu insanın takdirine birakıyorum.

L2 guzel bir oyun hemde cok guzel. Surukleyici,heyecanlı cok uzun sureler boyunca oynanabilir. Benim tavsiyem bu oyunu belli bir zaman dilimi icinde tutmak. Yani oyun bizi degil biz oyunu oynamalıyız :) Bazen hic unutmuyorum 4 gun geceli gunduzlu oynadıgım zamanları iiki delirmemisim :)
    Bazen yine kantarın topuzunu kacırıyorum ama idare etmeye calısıyorum. Belki kısmet olursa :) soyle bi emekli oldugumda :)) orjinal server da kendime bir koltuk ayırtmayı dusunuyorum kısmet artık.

Sunu soylemeden de gecmek istemiyorum ben bu oyunun mistik olan havasına hayranım. Fantastigi cok sevdigim icindir mutlaka. Aslında bagımlı oldugum s greade olan bir silah degil aslında :) oyunun havası mesela Tower Of Insolence , Imperial gibi. Tabi knight online da gordum bidaha gormek istemedim :)

Simdilik bu kadar saglıcakla kalın

hocam pardon ama sen kimsin? başka serverda olupta nasıl bizim clanimizdaki muhabbetleri biliyorsun anlamadım?

• Ya kendini belli etmemeye calısıyorsun forumda baska bi nickin olmasına rağmen.Çünkü mesaj sayın 1.
  • görüyorumki ortam beyağı karışmış gereksiz yorumlar görüyorum.
    burada baki olan dostluktur bence herşey düzelir böyle sorunlar her ailede olur bizde bir aileyiz.
    fazla uzatmaya gerek yok tatiller bitince herkes geri döner öyle kafasına göre kimse clandan ayrılamaz veya oyunu bırakamaz

Biz bir aileyiz ve bu aile düzenini kimsenin bozmaya hakkı yok.
    Şu bu bu diye abuk sabuk yorum yapmanın anlamı yok kimse tek başına bir yere gelmedi.
    Bu bir ekip oyunu ve ekip olarak bir yere gelindi elbetteki bazı arkadaşlar ön planda olması normal bir organizatör her zaman lazım. Ön planda olan arkadaşlarda emeklerinin karşılığını aldı

SON SÖZ OLARAK BİRAZ DELİKANLI OLUN VE YORUMLARINIZI KENDİNİZİ TANITARAK YAPIN YADA SİZİ İLGİLENDİRMEYEN KONULAR HAKKINDA SACMA SAPAN YORUM YAPMAYIN

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.